טוב הפורום חוזר להיות שוקק שמישהו יעשה "החוליה החלשה"
C coldplaying New member 15/10/07 #22 הפורום תמיד שוקק שיש על מה לדבר.. את ראית מה קורה עכשיו בפורום רדיוהד.. הכל מוצף בדברים שקשורים לאלבום החדש.. גם שהם יוציאו את האלבום הרביעי זה אצלנו כה..
הפורום תמיד שוקק שיש על מה לדבר.. את ראית מה קורה עכשיו בפורום רדיוהד.. הכל מוצף בדברים שקשורים לאלבום החדש.. גם שהם יוציאו את האלבום הרביעי זה אצלנו כה..
P politik59 New member 17/10/07 #28 אין לי מסנג'ר... ניסיון אחרון, אולי את יכולה להעלות את זה לאלבום התמונות שלך (אם יש לך), ולרשום קישור
אין לי מסנג'ר... ניסיון אחרון, אולי את יכולה להעלות את זה לאלבום התמונות שלך (אם יש לך), ולרשום קישור
א אמבריי לנצח New member 17/10/07 #30 תנו לי אז את העיתון שזה נמצא כי שכחתי איפה זה.. אבל תנו מהר אני טסה עוד 3/4 שעה
P politik59 New member 22/10/07 #35 באחד מעמודי הכותרת של ידיעות אחרונות יום שישי כלומר לא במוספים, ראיתי את זה אצל אחותי, וחשבתי שיסרקו את זה לפה האם יש סיכוי ששמרת על העיתון של שבת ?
באחד מעמודי הכותרת של ידיעות אחרונות יום שישי כלומר לא במוספים, ראיתי את זה אצל אחותי, וחשבתי שיסרקו את זה לפה האם יש סיכוי ששמרת על העיתון של שבת ?