אנשים! בואו משחק! זה או זה.. שר הטבעות 1,2 או 3?
K kittycatbone New member 17/7/06 #3 חתול../images/Emo9.gif קטיושה או קאסם? הממ סתם אני מושפעת וויל טרנר או לגולס?
T The £unky §tar New member 17/7/06 #4 ../images/Emo14.gif../images/Emo110.gifוויל../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif שודדי הקאריביים 1 או 2
../images/Emo14.gif../images/Emo110.gifוויל../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif שודדי הקאריביים 1 או 2
O Or Altman New member 17/7/06 #6 ../images/Emo221.gifכחולל../images/Emo221.gif שוקולד לבן או שוקולד חום [אני מושפעתת ]
O Or Altman New member 17/7/06 #8 מזה השאלה הזו?!../images/Emo4.gif ברורר שספארו אני חולה על הג'וני הזה איןןןןן רן דנקר או יהודה לוי נ.ב- איך אפשר שלא לאהוב שוקולד לבן?
מזה השאלה הזו?!../images/Emo4.gif ברורר שספארו אני חולה על הג'וני הזה איןןןןן רן דנקר או יהודה לוי נ.ב- איך אפשר שלא לאהוב שוקולד לבן?
K kittycatbone New member 17/7/06 #9 למרות שאף אחד.. אני אלך על יהודה לוי.. גם כי הוא יותר חתיך וגם כי אני רואה האלופה ^^ (לפעמים) חיחי.. אבטיח או מלון? [חח טוב די ברור מה התשובה לזה ]
למרות שאף אחד.. אני אלך על יהודה לוי.. גם כי הוא יותר חתיך וגם כי אני רואה האלופה ^^ (לפעמים) חיחי.. אבטיח או מלון? [חח טוב די ברור מה התשובה לזה ]
O Or Altman New member 18/7/06 #17 ../images/Emo135.gif!!!Ice Cream../images/Emo99.gif גלידת ריבת חלב וניל או שוקולד? [במקום שתי אפשרויות עשיתי שלוש...איך אפשר לותר על ריבת חלב?!?!?! ]
../images/Emo135.gif!!!Ice Cream../images/Emo99.gif גלידת ריבת חלב וניל או שוקולד? [במקום שתי אפשרויות עשיתי שלוש...איך אפשר לותר על ריבת חלב?!?!?! ]
V VIVIAN3 New member 18/7/06 #19 אומיגאד!!!! מתה על הספרים האלה!!!!! דירה להשכיר אלגברה או גיאומטריה (סורי. זה היה דורש.)