אפרסק...=] מחשב או טלויזיה?
K kittycatbone New member 18/7/06 #23 מחשב!! כי טלוויזיה זה שולט והכל, אבל מחשב יכול להיות גם טלוויזיה, גם אינטרנט, גם משחקים, ובקיצור הכל ^^ [חוץ מפעילות פיזית אבל לא נוראXD]
מחשב!! כי טלוויזיה זה שולט והכל, אבל מחשב יכול להיות גם טלוויזיה, גם אינטרנט, גם משחקים, ובקיצור הכל ^^ [חוץ מפעילות פיזית אבל לא נוראXD]
K kittycatbone New member 18/7/06 #24 אופסי- קינדר בואנו או אצבעות קינדר (או איך שלא קוראים לאלה שזה BARS)???
K kittycatbone New member 18/7/06 #26 חחח אני עד שהייתי בברלין וסתם דיברתי עם אחת מהגרמניות לא חשבתי בכלל שקינדר זה גרמני, והיא הייתה מופתעת לדעת שיש את זה גם כאן!!! ו...צמיד! כי תמיד אפשר לשים עוד ועוד^^ (לא ששרשרת אי אפשר אבל בכל זאת..) עט או עפרון?!?
חחח אני עד שהייתי בברלין וסתם דיברתי עם אחת מהגרמניות לא חשבתי בכלל שקינדר זה גרמני, והיא הייתה מופתעת לדעת שיש את זה גם כאן!!! ו...צמיד! כי תמיד אפשר לשים עוד ועוד^^ (לא ששרשרת אי אפשר אבל בכל זאת..) עט או עפרון?!?
R RRonitka New member 18/7/06 #28 עט עפרון.:$../images/Emo110.gif (נו טוב, עט ><) דיסני או דרימוורקס? D:
K kittycatbone New member 19/7/06 #30 הממ... דיסני, כי זה קלאסי בריטים או אמריקאים? [ומקווה שתענו נכון ]
P Primula New member 19/7/06 #32 בריטים ../images/Emo47.gif אממ אממ אם כבר מדברים על בריטים.. אני חייבת!! וויליאם או הארי?
P Primula New member 19/7/06 #35 ברונטי ../images/Emo11.gif "מוצאים את נמו" או "שרק טייל" (לא זוכרת איך קוראים לזה בעברית)?
מ מיטל101 New member 19/7/06 #36 תפוס את הכריש...חחח אממ...ממש קשה...אני אוהבת את שניהם נראה לי נמו.. אמממ... כדורגל או כדורסל? מכבי חיפה אימפריה!
תפוס את הכריש...חחח אממ...ממש קשה...אני אוהבת את שניהם נראה לי נמו.. אמממ... כדורגל או כדורסל? מכבי חיפה אימפריה!
K kittycatbone New member 19/7/06 #37 כדורסל!! הרבה יותר כיף לראות^^ מקק או עכביש? [נו יש לי כאן מאחורי המחשב מקק והוא לא יוצא כדי שאני הממ נו ]
כדורסל!! הרבה יותר כיף לראות^^ מקק או עכביש? [נו יש לי כאן מאחורי המחשב מקק והוא לא יוצא כדי שאני הממ נו ]
A A d r i a n n e New member 19/7/06 #38 ../images/Emo60.gifעכביש../images/Emo99.gif כי הם כאלו יפים. |אורגזמה| אהמ. כן. עם או בלי? *grins*
V VIVIAN3 New member 19/7/06 #40 טראח בום עושה טראומות לכל מדינת ישראל קיית בוסוורת או ונסה משהו? (המגישה הזאת בתוכנית TRL שהתמרחה על אורלנדו לגמרי כשהוא התארח בתוכנית)
טראח בום עושה טראומות לכל מדינת ישראל קיית בוסוורת או ונסה משהו? (המגישה הזאת בתוכנית TRL שהתמרחה על אורלנדו לגמרי כשהוא התארח בתוכנית)
A A d r i a n n e New member 19/7/06 #41 ../images/Emo60.gifקייט בוסוורת' השנייה הייתה בקליפ של מהשמו. לא נסלח ולא נשכח. ארמ.... האהאהאהאהא. יש לי אכזרי. |מרושע| זפלין או פינקפלויד?
../images/Emo60.gifקייט בוסוורת' השנייה הייתה בקליפ של מהשמו. לא נסלח ולא נשכח. ארמ.... האהאהאהאהא. יש לי אכזרי. |מרושע| זפלין או פינקפלויד?