אנשים בעידן מודרני

אש אש

New member
אנשים בעידן מודרני../images/Emo122.gif../images/Emo4.gif../images/Emo11.gif

כולנו חכמים כולנו מכירים את התורה כולנו עמוקים,עשויים מחומרים נדירים אנחנו ניראים וואווו ועם תובנות נפלאות מודעים לעצמנו ולמה שיש בתוכינו. אנחנו יודעים בדיוק מה אנחנו רוצים ולאן אנו הולכים. אז הסבירו לי בבקשה. מדוע כולנו פה? מדוע אנחנו בוחרים באור מסך ולא באור השמש?
אש.

אלמרה

New member
השמש נטה לערוב וכולנו מודעים ויפים

הנוכחות כאן אינה תחליף. אני בטוח כי זהו רק "מקום מפגש" לאנשים טובים המסוננים באמצעות הטכנולוגיה ומתועלים למפגשים המתקיימים בצדק מעבר למעטה ובחסות האנונימיות. אחרי הכל הרי לא הייתי מעז לפנות אלייך אש אש מדורה בתור לסופר למשל... כן גם אם נניח מצאת חן לי... איך הייתי מעז בכלל לפנות? (מותר לציין שאני לא ממש כמו קונן מרים חצאיות ובודק?) צריך לדעת שאת פנויה, צריך לדעת שאת רוצה קשר חדש. והרי אדם לא כותב "כרטיס אישי" המתנוסס על גבו. כאן אנחנו יכולים למצוא אנשים עם מספר מכנים משותפים. ומכאן כל אחד יוביל לדרכו. מצידי הדבר הכי חביב שיקרה פה הוא הודעה על זוג שמצאו זא"ז כאן בפרום. אור המסך הוא אמצעי ולא מטרה.

אש אש

New member
../images/Emo52.gifאבל...

זה לא אתר הכרויות וזו לא הסיבה שאני כותבת פה ולא ממש ענית על שאלתי..... אישית הסיכוי שאצא לדייט,באמת יהיה אם הוא יעמוד לידי בסופר ואין לי שום בעיה להגיד: "ילדים השבת אתם אצל אבא"? :) למה למה למה אני פה? פיטר פןןןןןןןןןןןןןן..........איפה אתה? אם לא תגיב לזה אני אתקוף במסר אישי.

אסקורט

New member
תבדקי טוב ....

למה דווקא פיטר פן עושה לך את זה, אני לצערי, לא מוצאת אותו אדם קשוב במיוחד ולך מגיע משהו טוב במיוחד... הפסיכולוגית שלי אומרת שכשאנחנו מבררים מיהם האנשים שאנחנו נמשכים אליהם אנחנו לומדים דברים מאוד חשובים על עצמנו... מניסיוני האישי זה עובד ומהווה כלי תרפוטי ממדרגה ראשונה...

אש אש

New member
ויש עוד מה לבדוק....למתקדמים בלבד.

בשיעור מתקדם הביני מדוע אלייך הוא לא קשוב ואליי כן??? נתתי לך שעורי בית
אששש...

אסקורט

New member
אני לא יכולה להגיב בלי לדעת למה..

את סבורה שהוא כן קשוב אליך... וגם לא עד כמה איתגרת אותו בנושא... אבל אפשר בכיף להניח לפיטר. למדתי ממנו פרק נוסף בהלכות סבלנות כך שהוא לא מיותר בהתנסויות שלי במסגרת הפורום. כבודו במקומו מונח.

אש אש

New member
שוב פעם אתקן אותך.

"כבודו במקומו מונח"-זה רק בשביל המונח? כי כבוד לא בדיוק נתת. ואני לא היחידה שהוא קשוב אליה ציינתי עובדה. לא צריך להיות קשה לך להאמין "שפניי חברי הטוב ביותר,יכולים להיות פני האוייב שלך" אבל יש פה משהו לא נכון לעשות שהאדם שאנו מדברות עליו,לא נמצא. אז אכבד גם את רצונך ונניח לאיש.

שיר 11

New member
אש אש רק אוסיף שגם אלי היה קשוב

והערכתי זאת מאוד מאוד... כן, פיטר פן... הוא חסר כאן...

רות 2

New member
לעניות דעתי אסקורט ...

אנו לצמדים על עצמנו לא פחות גם כאשר אנו מבררים מיהם האנשים שאנו לא נימשכים אליהם..........

רות 2

New member
את מול המסך כי הוא זמין ונוח

ביטח לא תמיד יש לך חשק להוריד את הרולים וללכת לדבר עם השכנה על... מה חדש אצל וורדה השמנה... כאן אפשר מיד לדעת מה חדש ...

אש אש

New member
יש גם את מסך הטלוויזיה.../images/Emo96.gif

יכולה עם הרולים להקשיב לחדשות. אוףףף חברה באמת תחשבו רות נו בואי ונסי להסביר לי מה חדש???

רות 2

New member
חחחחח... מותיק...

כניראה המחיר של הקידום והאיכות הטכנולוגית מסתבר מחיר חברתי עצום יש לטכנולוגיה ... במקום כח אדם יש רובוטים.. במקום ספר טוב יש טמבלביזיה.. והכל עניין של בחירה ... והחלטה כמה להשקיע, ובמה מבחינת סגנון בילוי מועדף .... אף אחד לא עצר אותך מללכת לטייל למשל.. באחד השווקים הפתוחים ... הבחירה שלך היתה להיות עם רולים מול המחשף והטלביזייה.. וכן בהחלט חושבת שהשאלה שלך היא אקטואלית ורלבנטית כל יום להישאל מחדש...עלמנת שתהה ביקורת עצמית על איך כל אחד מאיתנו "מבזבז" את יומו

s h o o s h a

New member
למה אנחנו כאן?

אנחנו כאן כי זה נוח וזמין להכיר אנשים חדשים (וכבר נוצרו חברויות מופלאות ברשת) להקשיב ולהשמיע לקבל חוות דעת ב On Line לצחוק ולבכות ולהפיג שיעמום ולא לצאת בכלל מפתח הבית ולהרגיש הכי בבית (אפשר להיות כאן יחפים, או עם נעלי בית, או כפכפים ובלבוש לא פורמאלי) ובעיקר, לשמור על אנונימיות כשרוצים לפרוק מהלב מבלי שכל העולם ואחותו גם ידעו במי מדובר ולא, לא משרד שידוכים אבל אם יצא, ככה, על הדרך, מה רע? וכבר נוצרו אי אלו 'שידוכים' טובים ברשת (במסגרות השונות שלו) אז אני חושבת שמניתי את רוב (טוב נו, כמעט, כל) הסיבות וכל אחד יכול למצוא את זו שהכי מתאימה לו ואני, למה אני פה? כי ככה, כי נחמד לי כי ... (במקום אחר בפורום הזה כבר הסברתי על עצמי, אין לי כוח לחזור שוב)

אלמרה

New member
מסכים איתך שושה. וצריך לזכור כי....

המכנה המשותף לכל פורום עדיין בסיס טוב לחילופי דעות ולשיח חופשי ונקי מכל פוזה וחף מכל פאסון. וכולם מבקרים בפורומים אחרים, פה כותבים שם רק מציצים... זה אומר רק שלכל אחד יותר מפנים ויותר מפרופיל ויותר מדיעה אחת ומותר לשנותה מידי פעם. מודה - היום לא יצאתי מפתח הבית ולא היתה לי סיבה לצאת אבל נהניתי מאוד כאן. כעת, לצעידת הערב על הטיילת מי יודע אולי אמצא שם את קונן... או אראה קרבן של דריכה שלו על השרוכים שלה... כשאחזור מכונת הכביסה תסיים את תכנית A4, אתלה, מחר אקפל ואגהץ... בבקשה תזכירו לי: לא הכנתי את הפסטה ולא אפיתי את הלחם שרציתי. אחרי הצעידה. יאללה בייי..

למעלה