אנשים בעידן מודרני

s h o o s h a

New member
הייתי משנה רק את הניסוח ל ...

"...רובם מבקרים בפורומים אחרים, פה כותבים שם רק מציצים... זה אומר רק שלכל אחד יותר מדיעה אחת ומותר לשנותה מידי פעם ..." לצערי חלקו של המשפט הפותח "...שיח חופשי ונקי מכל פוזה וחף מכל פאסון ..." לא תמיד עומד במבחן המציאות, אבל זו אולי גדולתה של המדיה. שמתירה בידי כל אחד להיות מה שהיה רוצה להיות ולא מה שהוא באמת ולהשמיע מה שחושב שהיו רוצים לשמוע ולא מה שחושב באמת. * הכתוב נכתב בלשון זכר אך נכון לבני שני המינים

אדון מנהל,יופי של תשובה כפרה עליך..

כל אחד בדרכו הוא גבר מודרני. אתה בחרת ב איי 4 למכונת כביסה ואני בחרתי להציק לנשים. גם הנרי השמיני היה בזמנו גבר מודרני. ויעידו על כך כל הראשים הערופים של נשותיו.... פסססססססססט....אם יש כאן מישהי שעדיין לא צבטו לה בישבנים כשעמדה באוטובוס,היא מוזמנת למחסן שלי.

טוב,אז אף אחת כאן לא מוכנה שאצבוט

לה.... בצוק העיתים אין לי ברירה אלא לצבוט את השכנה שלי וורדה השמנה.

אלמרה

New member
אני? לערוף ראשים? לאאאאאאאאאאא

אני את אנדריאה בוצ'לי שר לי באוזניות ומטריד את הצועדות בטיילת של נתניה בכוונה כדי שתתעצבנה ואז כשהן תגדנה "פפפפפחחחחחחחחחח" אתה כבר תראה... אני לא אסתכל אפילו לעבר תחתוניהן...

אש אש

New member
אני לא מקבלת תשובות

רק את כל הסיבות שמביאות אותכם וגם אותי למסך גם אני נוגעת בחיים,בציחוקקים,בבילויים,ואפילו בגברים. סילחו לי חוזרת בי לא יודעת לאיזו תשובה אני מחכה למה בשעות הפנאי ברגעים רייקים אני בוחרת את המסך ולא בדברים אחרים שאני יכולה לעשות. תודה לכולכם על שהגבתם לי.

מתוקית

מותר לבחור במסך מותר לבחור בספר מותר לבחור בעוד מלאן ת'לפים דברים כל דבר במינון ובזמן שמתאים... את לא חושבת?

אש אש

New member
את בעצמך מתוקית../images/Emo140.gif

זהו שאני פוחדת מהמינון....... נגעת במשהו חזק. תודה ניצת שושן

spectacular

New member
נשמע שאת חושבת

שלבחור לשבת מול המסך זה פחות טוב מלעשות "דברים אחרים" רק את תוכלי לדעת למה את מרגישה או חושבת כך או אחרת, ודרך המסך הקר אפשר גם לפעמים לצחוק,להשתחרר,לפרוק את הלב, וזה טוב לא? שולחת לך חיבוק
אמיתי,אפילו שזה רק על המסך,

אש אש

New member
תודה על תגובתך../images/Emo39.gif

לצחוק ולהתפרק לפרוק את הלב אני עושה בכל מצב אהיה אשר אהיה יש לי הרגשה שאני לא יוצאת הרבה א.חולה על הבית שלי. ב.לא אשתעמם כי תמיד אוכל אלכם להתחבר. זה אולי המינוס שבי. חיבוקים תמיד עושים לי את זה,בכייף אישה:) עוד עוד ואלייך חזרה
אש.

spectacular

New member
אם אני מבינה נכון

אז, "את צריכה לצאת יותר?" ולמה את לא? כי לא בא לך? אז לא! תעשי מה שבא לך,שעושה לך כיף, יש זמן לכל דבר,ממהרת לאיפושהו? צריך לעצור כדי להריח את הפרחים.

אש אש

New member
אי אפשר להריח פרחים מכאן../images/Emo8.gif

ולא לפעמים אסור לעצור יאללה אני הולכת להתחיל את היום
שיט ראית מה השעה? וואי אני באמת ממהרת
המשך נעים לכולם. אש.

למעלה