אנשים: ג'ניפר ובן אפלק הם זוג!!!

rifkin1

New member
אנשים: ג'ניפר ובן אפלק הם זוג!!!

Ananova: Affleck has new love Ben Affleck is said to be have been dating actress Jennifer Garner for the last two months. Friends of the Hollywood couple says they have declared their "undying love" for each other. The two first met last year while working together on the film Daredevil. Affleck was still engaged to Jennifer Lopez at that time, while Garner was dating actor Michael Vartan. The News of the World quotes a source saying: "They hit it off then and met up again recently at a charity fundraiser. Ben pursued Jennifer - not the other way around - and things just quickly escalated from there." It's believed Affleck's romance with Garner was the reason why he ended his relationship with Enza Sambataro at the end of July. אני לא מבינה את הבחורה הזו. כשהיא נפרדה מסקוט לא עברו חושיים והיא כבר התחילה לצאת עם מייקל. עכשיו היא נפרדה ממיקל ולא עברה שניה והיא יוצאת עם בן כבר חודשיים. זה אמנם החיים שלה אבל איכס זה פשוט מגעיל.

inbal145

New member
מהההההההה?../images/Emo2.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

אוי פאק פאק פאק פאק פאק#@$%^&*) איכס. נו די.
מה עובר לה בראש?

rifkin1

New member
כן, זה נהיה גרוע מרגע לרגע

לפי דעתי מערכת היחסים הזו היתה טעות מהתחלה. הם עובדים ביחד, היו להם יחסי עבודה מצויינים, כמיה מצויינת וחברות קרובה. אין מצב שזה יחזור להיות ככה. זה מעצבן אותי כי אני אוהבת את הסידרה והפרידה הזו הולכת להשפיע. ובתחלס איך אפשר לעבוד עם מישהו שיצאת איתו ושעדיין יש לך רגשות כלפיו?

varty

New member
אני אף פעם לא סבלתי אותה

היא תמיד נראתה לי צבועה כזאת ולא אמיתית!!! כל החיוכים המלאכותיים שלה. הולכת לבדוק בפאלאס מה קורה.

varty

New member
לא ואמרים שם כלום ריפ

אבל באוולאיליאס מדברים על זה. אומרים שהיא בגדה במייקל וגם בבעלה סקווט עם בן. פעם ראשונה בדרדוויל, כל הרכילויות שהיו בעיתונים ובפעם השניה שבן ביקר אותה באלקטרה. אישית היא מגעילה אותי ומסכן מייקל
אני אישית אתן לעונה הרביעית צ'אנס רק בגלל שמייקל ואולי אפילו את זה לא. פשוט מגעיל אותי הכל כבר.

aliasBOY

New member
מה?!?!

אלוהים ראיתם אז שחקנית יותר טובה ממנה? כאילו היא נראית כזאת מתוקה חחחח יכול להיות שזה שמעות בשביל לקדם את אלקטרה...

varty

New member
תמונה של מייקל וג'ניפר

אולי האחרונה שלהם ביחד... לא ראיתי אותה אף פעם

rifkin1

New member
בתמונה זה נראה כאילו הם רק נפגשו.

אז צילמו אותם, סו וואט? זה אחד הדברים המוזרים שהיה בהם. סבבה שהם היו זוג ששמר על הפרטיות שלו בניגוד לשאר הזוגות ההוליוודיים אבל לפי דעתי הם היו מאוד קיצוניים.

קרלוצה

New member
אני כבר לא מאמינה יותר!!

נמאס לי ממנה ממייקל ומבן, מצידי שיעשו שלישייה ואם מתחשק להם שיצרפו גם את סקוט אם מתחשק להם להכניס קצת נוסטלגיה לאווירה!!! נמאס שיש כל פעם שמועה חדשה.....

varty

New member
../images/Emo45.gif צודקת. והם יכולים להוסיף גם את

ג'י . לו...ג'ניפר לופז ויעשו רביעיה. חבל שזה נהייה ככה.

קרלוצה

New member
מי זאת בכלל ANANOVA הזאת??

שאמרה את זה? מחר יכולה לקום DANANOVAKAELOZA שתגיד שיש לג'ניפר רומן עם טום קרוז...אז תאמינו?? עד שאני לא רואה תמונות שלהם ביחד אני לא מאמינה יותר למאמרים...נמאס!

varty

New member
זאת הכתבה המקורית

מצורף לינק... באמת אי אפשר לדעת מה נכון מהצהובים.

rifkin1

New member
תראו, בנות...

יכול להיות שג'ניפר נפרדה ממיקל ויכול להיות שהיא עכשיו יוצאת עם בן. ויכול להיות שזה בכלל לא נכון. יכול להיות שהיא ומייקל רק בהפסקה והם יחזרו להיות זוג ויכול להיות שהם החליטו להיפרד סופית ולהישאר ידידים. יכול להיות שמייקל הוא זה שהחליט לסיים את הקשר כי ג'ן כל עובדת כל הזמן ואין להם זמן לקשר ושהיא ובן רק חברים טובים. בתחלס, אי אפשר לדעת כלום. השורה התחתונה היא שהצהובונים והתקשורת מכערים כל דבר ותמיד מוסיפים פרטים לא נכוני בכדי שזה ישמע יותר מעניין. אני אישית לא מאמינה (יכול להיות שאני טועה) שג'ניפר בגדה בסקוט ובמייקל עם בן. לא נראה לי שהיא תסכן את החברות ויחסי והעבודה הטובים שהיו לה עם מייקל ע"י בגידה. שוב אי אפשר לדעת כלום.

joyalfa

New member
עצה ענקית

אל תעשו מהיחסים של ג'ניפר ומייקל משהו מנופח שמדברים עליו בכל חור. אתם זוכרים מה קרה עם ג'ניפר לופז ובן אפלק אותו הדבר ואז באיזשהו שלב זה כבר מתחיל להמאס ומתחילים אף לשנוא אותם. כדי להציל את המצב. אני פה כדי לומר : חדדדדדדדדדדדלללללללללללל. (חדל).

joyalfa

New member
לא מעניין

שג'ניפר תהיה עם מי שבא לה לא אכפת לי שהיא אפילו עם השחקן שאני לא אוהב העיקר שטוב לה והיא מאושרת וכנראה שלא היה לה טוב עם מייקל מה לעשות החלטה שלה עם מי להיות. וזה לא כזה מעניין העיקר שהיא עושה אחלה סידרה ואחלה סרטים ואני אוהב אותה בתור שחקנית. זה הכי חשוב שאני לא נגרר לכל הרכילויות והשטויות של העיתונים והחיים הפרטיים של האנשים הידועים.

rifkin1

New member
וואלה ג'וסף אתה צודק, ודרך אגב: היי

לא משנה מה, אני מתה על ג'ניפר היא מתוקה ושחקנית מעולה. אני אמשיך לראות אליאס ולא משנה מה יקרה גם עם מייקל יחליט לעזוב (טפו טפו טפו...בלי עין הרע).

varty

New member
אני לא אמשיך לראות

כי אני רואה בגלל מייקל...

joyalfa

New member
חבל לך

עם החשיבה הזאת זאת לא הגישה שצריך לבוא לסידרת אקשן כי הכל יכול לקרות בה ומה יהיה אם הוא ימות או לא יופיע איזה 7 פרקים? הכל יכול לקרות. כדאי לך לשנות את הגישה. עצה שלי.

למעלה