אנשים: ג'ניפר ובן אפלק הם זוג!!!

varty

New member
אני לא כל כך אוהבת את הסידרה

האמת. העונה הראשונה היתה מדהימה. העונה השניה ראיתי בגלל ווהן וסידני והשאר כמובן. והעונה השלישית ממש לא עשתה לי את זה. הרגשתי כאילו לקחו רעיון גאוני (מה שנכון) וניסו בכח להעביר לנו אותו ללא הצלחה. משהו התפספס ואני לא יודעת להצביע. אולי זה שבעונה הראשונה לסידני היו חיים פרטיים והאנשים שהיו איתו לא ידעו על החיים הריגול שלה. לדעתי זה מה שעשה את הסידרה. אחר כך זה משמעם. אבל בסידרה הזאת זכיתי לראות את מייקל ורטן וממש אהבתי לכן אם אני אמשיך זה יהיה בזכותו. אם הוא לא שם אני אמשיך לראות דברים שלו מחוץ לסידרה. הסידרה כבר לא לי.... אז לכן זה לא חבל , אבל תודה על הניסיון.

rifkin1

New member
ג'ואי צודק, אבל אני רצינית עכשיו

ממש לא בא לי שג'ניפר תהיה עם בן ממש לא.

joyalfa

New member
איך בידיוק ?

איך זה בידיוק שאת מצד אחד אומרת.... שאני צודק במה שאני אומר ואז את סותרת את עצמך ואומרת שאת לא רוצה שג'ניפר תהיה עם בן אם את מסכימה איתי שלא צריך להתייחס לחיים של ג'ניפר אלא רק לחיים של סידני בריסטו אז מה ניסגר?

aliasBOY

New member
מן הסתם

מן הסתם יש כאן גם אנשים שאוהבים את השחקנים לא פחות מהסידרה (למשל וארטי) אז מדברים בפורום גם עליהם לא?

joyalfa

New member
הבנתי אותך

הבנתי את הסוג של הדברים שאת אוהבת את אוהבת יותר דרמות וריגושים. וקטעים של יחסים וחיבורים בין אנשים וכיף בין חברים. אבל את האקשן פחות. זהות בדויה היא סידרה עם המון אדרנלין ומתח ואקשן. אל תחפשי את הדרמות פה. זה לא הנושא החזק של הסידרה .

varty

New member
כן, נראה לי ככה

אקשן פחות בשבילי. למרות שאני נהנית עם זה משלב גם את הדרמה כמו שהיה בעונה הראשונה. וזה לא נכון לא להמשיך את זה . אפשר לראות שכמעט בכל הפורוםמים אנשים מתגעגעים למה שהיה בעונה הראשונה. זה מה שמושך אנשים. למשל אהבתי מאוד את תיקים באפילה גם בגלל הדינמיות של מולדר וסקאלי. אחרי העונה השביעית, מולדר לא היה והביאו דמות חדשה דוגט יחד עם סקאלי. אנשים כל כך אהבו את הדנמיות של מולדר וסקאלי עד שהפסיקו לראות את הסידרה. הם המשיכו את הסידרה בלי מולדר עוד 2 עונות והיא נגמרה בצורה... לא קלאסית לסידרה וחבל. מקווה שזה לא יקרה לאליאס. לסיכום - אני חושבת מה שעושה סידרה טובה זה העמוד שידרה שלה (במקרה של אליאס , האקשן) והדרמה , היחסים בין האנשים!

aliasBOY

New member
אין לי נושא בע

אני אישית באמת ממש נהנה מהאקשן למרות שאני לא כזה אוהב אקשן אבל כאן זה כזה שונה וחוץ מזה שיש הרבה קטעים מרגשים גם... ובקשר לרכילות באמת שיא תעשה מה שהיא חושבת תחשבו איך הייתם מרגישים אם פורום שלם היה מדסקס על הזוגיות שלכם ועם מי אתם צריכים לצאתִ€

varty

New member
היא מפורסמת, זה חלק מהדיל

למשל בראדלי קופר, מעניין אותך החיים האישים שלו. מייקל ורטן, אם הוא לא היה עם גרנר, זה גם לא היה מעניין אנשים? היא מפורסמת ולכן אנשים דנים על חייה האישים. זה חלק מהחבילה. וגם שכל מה שנשמע כרגע החיים שלה מלאי סנסציות . כל הבן אפלק הזה ושהיא מעיפה אנשים שאוהבים אותה (סקוט ומייקל) לפחות ככה זה נראה מהצד. זה מטריף את המדיה והם מוסיפים עוד פלפל אני מניחה. אבל יכול להיות שזה נכון.

aliasBOY

New member
ברור אבל בכל זאת

זה לא הוגן כי את לא יכולה לדעת אם היא סתם באמת "מעיפה אנשים שאוהבים אותה" היא בנאדם ואי אפשר לדעת מה עובר לה בראש באמת לא תמיד מה שחושבים שרואים זה מה שקיים... מערכת יחסים זה לא משו כזה שמפסיקים כי בא.בטוח יש דברים שאנחנו לא יודעים ואם היא בגדה, היא בנאדם!ִ€

humm

New member
../images/Emo41.gifכם גם אני ראיתי אץ זה, בmsn

בן אפלק וג'ניפר גראנר?

humm

New member
זה היה אמור להיות קצת קישור../images/Emo4.gif טובב

http://www.msn.co.il/webinclude/redir.asp?STARTID=CLIP_NIP_2823_04&PAGE=0001&URL=http%3A//seret.msn.co.il/gossip.asp%3Fid%3D2844

rifkin1

New member
כתבה מוואלה סלסבס: בניפר 2

בן אפלק מאוהב יום שני, 6 בספטמבר 2004, 10:35 מאת: מערכת וואלה! אני לא מאמין שמישהי עוד רוצה אותי (צילום: רויטרס)בן אפלק התאושש סוף-סוף מחתונתה של ג'יי-לו. על פי דיווחים, נראה כי הוא חובק בימים אלו אהבה חדשה בדמותה של ג'ניפר גארנר, כוכבת ("זהות בדויה" ו"פתאום 30"). השניים נפגשו בשנה שעברה על סט הצילומים לסרט "דרדוויל", אולם אז הם היו כבולים לבני זוג אחרים. מקורב לזוג סיפר, כי "כבר אז הם הסתדרו ולאחרונה הם נפגשו שוב. בן חיזר אחרי ג'ניפר ובמהירות זה התפתח". השניים כבר הצהירו באוזני חברים על "אהבתם הנצחית", מישהו שומע פעמוני חתונה באופק? וואלה! סלבס מתרגשת עד לתחתונים (שאין לה).

../images/Emo99.gif../images/Emo75.gif../images/Emo42.gif

בן אפללללללללללללק שווה. יותר ממייקל

gilmorefreak

New member
אוווף..די, לא מעניין כבר!

שיהיו ביחד, שלא יהיו..שתבגוד, תשקר בלה בלה...למי אכפת? אני אוהבת אותם ביחד כזוג טלוויזיוני, זה לא כאילו אנחנו באמת מכירים אותם או משהו ונמאס לי להתבסס על שמועות מצהובונים שגם הם- לא יודעים כלום! מקווה שהם לא ביחד [ג'ניפר ובן] ומקווה שהיא עם מייקל..אבל יאללה..לא ממש מטריד אותי..שיהיו ביחד בתוכנית, זה מה שחשוב!
[וגם זה, שולי
זאת רק תוכנית גם ככה...]

rifkin1

New member
וואלה אחותי דפקת נאום, אבל נכון.

זה כבר ממש מעצבן אותי כל החרא הזה...

joyalfa

New member
מה שצריך באמת לעצבן זה...

לא הקטע שהם לא ביחד הקטע שמדברים על זה הרבה ומורחים את זה זה לא ענינו של אף אחד מלבדם.

למעלה