אנשים הגיע הזמן להרים את הכפפה

2המרפא

New member
הבעיה היא עוד אחת, המרווח רווח בפוקר קטן

לאין שיעור במכל הקינו, שמינו, חיש גד ושאר החרא שמפעל הפיס מפיץ. מפעל הפיס מרוויח הרבה יותר כסף מכל המכורים לגירודים מחיש גד מאשר שהוא היה אם אותם המהמרים המכורים היו מפסידים את הכסף לסטודנטים כמוני וכמו עוד כמה פה. הוא אמנם היה זוכה בקהל לקוחות חדש אבל מירב הכסף היה מגיע לאנשים שמשחקים נגד אותם המכורים מאשר למפעל הפיס. והטיפול בסימפטום והבחירה בדרך הקלה זה משהו מאוד ישראלי וככה כל המדינה שלנו מתנהלת.

Godu

New member
../images/Emo45.gif כל מילה בסלע מספר 2

אלפי מכורים מפסידים את המשכורת והדירה בלוטו ואף אחד לא פוצה פה. מישהו אמר Winner ? כמה פעמים ראיתי בני נוער קונים ווינר בפיצוציות ? הדבר הזה מדגדג לכל המכורים את כל החושים ומפעל הפיס עושה הון. במדינת ישראל מעדיפים את הטימטום המרוכז הזה על פני פוקר...

talhorm

New member
בהצלחה בבית המשפט

מקווה שתקבל את הזימון ושישמעו אותך ברצינות ולא סתם ינפנפו וידפדפו הלאה. פשוט מגעיל מה שעשו לך, ואני גם מייחל ליום שפוקר יהיה חוקי במדינתנו מדינת עולם שלישי.

אתה טועה לגמרי

אני בעבר שיחקתי בטקסס הולדם והפסדתי המון כסף. עכשיו גם אם מבחינה חוקתית אתה צודק מה עם הלב? אין לך? הרי מי כמוך בעל פרטיה יודע כמה אנשים התרסקו בתים נהרסו וכו` בגלל המשחק הזה. רק אל תאמר לי תירוצים כמו טורניר וכו` כי גם אנשים הכי הגיונים וחכמים נפלו בזה זה בור בלא תחתית. אני יצאתי מזה ב"ה ואני מכיר מספיק אנשים שהתרסקו אז די עם הבולשיט אולי חוקית אתה צודק אבל המשטרה מונעת כאן לא רק קריסה שלא אנשים אלא גם פשיעה כמו גניבות הונאה וכו`

Dark Muse

New member
אתה הפסדת כסף כי אתה לא חכם

אפשר גם לאבד את הכסף בלוטו ובטוטו. הכל עניין של שליטה, אדם יכול לבזבז את כל הונו גם על בתים, מכוניות, מוצרי צריכה מיותרים. חוץ מזה שברגע שזה יהיה חוקי ויהיו טורנירים מוסדרים עם רישיונות, שיהיה סכום כניסה אחיד, שזה סוג של דמי השתתפות קבוע ולא תוכל לשם את השעון שלך על השולחן, אז פתרנו פה את הבעיה. כיום במחתרות אנשים בלי שליטה נכנסים ונכנסים ונכנסים עד שאין להם כלום, וזה בדיוק הבעיה בסתם משחקים כאלה שטורנירים רציניים ומאורגנים יכולים למנוע.

2המרפא

New member
חשבת פעם שאולי אתה פשוט משחק רע?

כבר ראיתי בפארטיות אנשים שרושמים סכומים אבסורדיים יחסית לבליינדים שמשוחקים כי הם שחקנים נוראים ומהמרים כרוניים שרק באו להמר על הכל ואז לא מבינים למה הם מוציאים את עצמם מופסדים כמו אני לא יודע מה? וואלה לא יכול לשחק על סכומים גדולים תשחק על סכומים נמוכים. זה מעניין שיש פה לא מעט אנשים שרווחיים כבר לא מעט זמן. אז לפעמים מפסידים מה לעשות, אבל לטווח הארוך אם אתה שחקן טוב אתה תרוויח, אם אתה מהמר כרוני אתה תפסיד בין אם זה לשחקנים אחרים על השולחן ובין אם זה לגירודים בחיש גד. לדעת להתאים את היכולות הכלכליות שלך לסכומים שאתה משחק עליהם זה דבר חשוב, אף אחד לא מכריח אותך לשבת עם 10 אלף על השולחן ואחר כך שירעדו לך הביצים אתה יכל לשחק על סכומים שגורמים לך להרגיש בנוח לשחק. ממכר? בוא נגיד שמי שמתמכר לזה כשהוא עדיין מפסיד כל הזמן הוא מהמר כרוני וזה לא משנה במה הוא ישחק הוא עדיין יהיה מהמר מכור, ואין הבדל בין אם הוא ישחק פוקר או רולטה רק שבפוקר הוא יפסיד יותר כי משחק נגד אנשים חכמים והאפקט של המזל הוא מופחת משמעותית.

ויש לי שאלה אלייך

דבר ראשון אין לי פפארטיה ואם היית קורא את ההודעה היית מבין שמהטורניר הזה מפסידים 120 ש"ח בערב שזה פעם בשבוע שהכסף כולל אוכל ושתייה מה גם שהפרסים הם לא כסף מ480 ש"ח בחודש אף אחד לא יתרסק ואף בית לא ייהרס תסכים איתי פה ? דבר שני כרגע הפארטיות לא חוקיות אתה חושב שאנשים לא מפסידים ים כסף ובתים נהרסים הבעיה היא לא בפוקר הבעיה היא באנשים שלא יודעים גבולות את יודעת כמה אנשים הפסידו בתים בלוטו טוט ווינר פה למשטרה ולמדינה אין מצפון לא פשוט מההימורים האלה המדינה מרוויחה ההצעה שלי היא בדיוק הפתרון כדי להרוס את הפארטיות אם יהיה מקום ממשלתי אז יהיה אפשר להוריד עמלות וככה לאנשים יהיה משתלם לבוא למקום הממשלתי אפשר להוציא חוק שבן אדם יוכל להמר רק עשר אחוז מהמשכורת שלו אל תהיה יפה נפש ותאמר זה יביא לפשע כי זה לא בהרבה מדינות באירופה יש קזינו ומצב הפשיעה שם לא יותר גרוע משלנו יש מהמרים שההימור זה בדם שלהם ולהם לא משנה ממש אם זה חוקי או לא אז אם לא בפוקר אז בטוטו הבעייה היא בהם ולא במשחק

2המרפא

New member
וזה שבכל העולם זה משחק חוקי עם פופלריות

אדירה, רייטינג אדיר בטלויזיה כשהשחקנים הבולטים הם כוכבים הדיוק כמו כוכבי ספורט וזה שיש שחקנים שמרוויחים בצורה קבועה? זה שזה הוכח בתור משחק יכולת ולא מזל לטווח הארוך?

sugardady

New member
חוקי המדינה לגבי פעילות ספורטיבית

הואיל ופוקר מוגדר כטורניר ולכן כסוג של ספורט יש לכלול אותו בחוק הספורט כמו שכדי להכניס את הראש למים יש את חוק הצלילה כמו שלתחרות מוטורית במגרש פרטי וסגור צריך להיות חוק ע"מ שתוכל להתקיים כך יש לחוקק את חוק הפוקר בינתיים תורידו פרופיל כדי שלא יכנסו בכם על משחק טאקי לא חוקי (בד"כ מערב משחק קלפים לא חוקי עם הדחת קטינים לדבר עברה)

למעלה