אנשים הגרסה העברית למכתב מוכנה!

Roy1232

New member
תיקון

כאילו אפשר לשלוח אבל צירוף החתימות יהיה בעייה.

s h u g i t

New member
אבל

עצומה לא צריכה להיות עם חתימות פשוט שם מלא וזהו. גם ככה נהוג

s h u g i t

New member
רעיון טוב! גמני רציתי להציע בזמן

שכתבתי את המכתב... ושכחתי :) אבל זה יקח יותר זמן ולצרף לזה עוד אנשים חוץ מהפורום הזה, כדי שיהיו באמת הרבה. יש עוד פורומים של קולדפליי בישראל? בטוח שיש, פשוט לא בדקתי

Roy1232

New member
תראו אנשים לגייס חתימות לעצומה

זה בזבוז זמן. זה גם ייראה להם אולי ילדותי (עצומה למען הבאת קולדפליי לארץ?) תראו כל עוד המכתב הוא בשם כל המעריצים אין בעייה.

../images/Emo45.gif לא צריך עצומה../images/Emo125.gif

השיטה הזאת כמעט אף פעם לא הוכיחה את עצמה והיא באמת קצת ילדותית ולא רצינית...

לדעתי לא לשלוח להם לפני שיש לפחות

1000 חתימות, אחרת זה עלוב. צריך לשים שם - שם פרטי ומשפחה, ועיר בארץ.

Roy1232

New member
אם את רוצה 1000 חתימות

המכתב יישלח כנראה רק בשנה הבאה... את יודעת כמה זמן זה לגייס 1000 שמות של אנשים? תיכננתי לשלוח את המכתב עד סוף השבוע הבא.

פחות מאלף זה לא מספיק בר השפעה

ונוכל להגיע ל1000 חתימות אם כל אחד ישלח לינק לחברים שלו ונפרסם את העצומה בהרבה פורומים בתפוז. זה אפשרי
ולא דחוף לשלוח את זה תוך שבוע גם ככה הקיץ הזה כבר אבוד!

omrimayo

New member
הרבה יותר טוב אבל עדיין...

צריך יותר רגש ופחות אקטואליה, מה שאמרו כאן על מייק טרייד פייר ולייב8 יכול להיות מצוין...

s h u g i t

New member
מוזמן לשפר ../images/Emo45.gif

אני לא יודעת מה לכתוב בקשר לזה ואיך לשלב

נאממ... אני רק בהתחלה אבל אני אכתוב

לפני שאני אשכח. קודם כל לא לומר שזה פורום רשמי, כי רק הם אחראים לרשמיות של פורום וזה יעצבן את המפיקים אם הם יחשבו שאנחנו עובדים על אנשים וגונבים להם את השם. וכדאי שתגידי on behalf זה יותר יפה
ועכשיו בקטע של : נושא חשוב מאוד- הופעה בישראל, זה קצת מצחיק כי בתכל'ס זה נראה כאילו הולכים לדבר על הרעב בסעודיה ופתאום הבאנו אותה בהופעה בישראל, שמה כזה חשוב בזה
אז לדעתי זה קצת מגחיך לנו את העניינים. אם אנחנו רוצים לומר להם שזה נושא חשוב מאוד וזה, אז לדעתי פשוט לומר משהו שמפריע לנו מאוד, ואז להכנס לכל הקטע הזה שכמעט לא מופיעות פה להקות ונורא עצוב לנו כי אנחנו ממש אוהבים את קולדפליי, ולאט לאט מתחילים לחזור לפה להופעות כמו פיל קולינס והסקורפיונס, ואנשים יודעים פה לחגוג וזה.. וחבל שלהקות עוזרות לטרור לפגוע באנשים התמימים ונותנות לו יד, בעוד שהן יכולות להכריז "terror cannot bit us- world peace" או משהו כזה....

Roy1232

New member
רק תעשו טובה

אל תשלחו את זה בין 27/7 ל 25/8 בסדר? או לפני או אחרי כי אני בחו"ל בזמן הזה ואני לא רוצה לפספס את הרעיון שלי...

אוקיי המשכתי לקרוא עכשיו ו...

לא להזכיר את הצבא של ישראל אין לי שום דבר נגד צה"ל חלילה, אבל באנגליה, אני מדברת עם המון אנשים ואין אחד שלא חושב שהצבא של ישראל הורג ילדים ונשים סתם וכולם שונאים אותו ורואים אותו בתור כובש. אסור להזכיר את זה, זה יהרוס לנו הכל
ועכשיו לקטע פשוט חשוב וקצת קטנוני מצדי (סורי אני פשוט רוצה שזה יהיה הכי טוב שיש), היו איזה 2-3 שגיאות בגרמר, ולדעתי צריך לומר unique ורק אחרי זה amazing כי זה כאילו, מיוחד ו(בכל זאת)מדהים, ולא מדהים ומיוחד. קודם מתאים לומר שזה מיוחד. וזהו, סיימתי לתת ביקורת, הכל כוונה טובה... כל הכבוד על המכתב וההשקעה

משינאי2

New member
יש לכם בעיה גגדולה

אני לא חושב שיש כל כך הרבה מעריצים פורום לא מספיק כדי למלא איצטדיון או אמפתאטרון ובגלל זה אין סיכוי אבל אם הם יבואו יהיה כייף אני יהיה בטוחח

Roy1232

New member
יודעים מה? בשבוע הבא נעשה איסוף

חתימות. אם יהיה מספיק נשלח עצומה ואם לא אז נשלח בלי כלום.
מקובל על כולם?

למעלה