אנשים הגשתי מועמדות לניהול הפורום

™chester

New member
אנשים הגשתי מועמדות לניהול הפורום../images/Emo24.gif

אתם מוזמנים להמליץ עליי אם מישהו רוצה לנסות את היידע שלי בלינקין פארק מוזמן לאייסיקיו 54320728 בברכה, המעריץ הראשון של לינקין פארק בישראל.

PowerPuff-Girl

New member
גם אני!

גם אני הגשתי מועמדות אבל אין לי בעיה אם אתה תנהל אותו אם אתה מאוד רוצה.. ואני לא בטוחה שהיית המעריץ הראשון שלהם בישראל!!! אבל בתור אחת שגם אהבה אותם הרבה לפני שהם התפרסמו נכון שזה קצת מעצבן שפתאום כל הפרחות שרות in the end??

™chester

New member
אני המעריץ הראשון בארץ

תאמיני לי, אין על כך עוררין.. ותאמיני לי שכל יום שעובר אני מתעצבן כשאני רואה עוד פרחה מתחילה לשיר in the end פעם זה היה השיר האהוב עליי ועכשיו כל פעם שאני מגיע אליו כשאני שומע את הדיסק, אני מעביר את שיר 8..

HaWk34

New member
טוב...

מתי לראשונה שמעת עליהם בערך ותהיה רציני לא לפני משהו שקראת באינטרנט

™chester

New member
לפני הרבה זמן, מאוד הרבה

תסלח לי שאני לא רושם תאריכים כאלה ביומן

HaWk34

New member
הרבבהההה זמן

כאילו עשרים שנה או מה הלהקה לא קיימת בכלל הרבה ואל תזבל לי שאתה מכיר אותם מימי Xero כי אתה לא אפילו לא מימי Hybrid Theory אז יש כמה תשובות: 1) שנה 2) שנה וחצי 3) חודש....

™chester

New member
חמודי...

קודם כל אל תתעצבן טוב?.. דבר שני, לא אמרתי שאני מכר אותם מימי xero ואין מישהו בארץ שמכיר אותם מימי xero אז גם אתה אל תתחיל עכשיו להמציא אנשים. דבר שני, אני מכיר אותם ועוד איך מימי hybrid theory ואני יכול ללמד אותך, דבר שלישי, דוד שלי מכיר את grey daze והוא השמיע לי אותם כשהייתי קצת יותר קטן, כשהתחלתי לשמוע רוק, מצאתי את hybrid theory אחרי שחיפשתי את הלהקה של צ´סטר כי אהבתי את grey daze. דבר אחרון, אני גם מכיר את snax לפני שהוא (אתה חכם אתה בטוח יודע למי אני מתכוון, נכון?) חזר ללינקין. סיפקתי אותך? רוצה עוד?

HaWk34

New member
רק שתדע

כל זה לא מוכיח שאתה המעריץ הראשון שלהם אז אתה מכיר אותם זה לא אומר שאתה מעריץ אותם ולא ביקשתי הוכחות

™chester

New member
אה באמת ?...

אני מבקש ממך לחזור להודעה שאתה כתבת שהנושא שלה הוא סבבה ולראות מה רשום שם. I´ve rest my case מישהו נסוג מההתערבות שהוא הציע? אתה בכלל לא יודע מי אלה snax אז אני מכיר אותם ולא מעריץ אותם? אני שומע את המוזיקה ולא מעריץ אותם גם, אני הייתי מנהל פורום בלינקין פארק.קום ואני לא מעריץ אותם, אני מנגן את כל השירים שלהם אבל אני לא מעריץ שלהם. אל תבוא לוויכוח כשאין לך את הכלים. בתודה, חן.

HaWk34

New member
וואי וואי

אתה רוצה להגיד לי שכל שיר ששמעת בחיים שלך הערצת אותו?! זה מה שאתה אומר פה... אמרת ששמעת שירים שלהם ולא אמרת שום דבר על זה שהערצת אותם, הויכוח הזה לא יגמר, אני שומע שיר פה שיר שם של מטאליקה אבל אני לא מעריץ אותם.... מבין מה אני מנסה להוכיח פה? די נמאס להתווכח כבר לך תהיה המנהל תהנה מזה, אם זה מה שמביא לך אושר, גם ככה אין פה אנשים ורק שנינו מעבירים פה שיחות....

™chester

New member
אל תשנה נושא

למה הגבת רק לחלק של השמיעת שירים ולא של הניהול פורום בלינקין פארק.קום או הנגינה ?!?! כי אתה לא מסוגל להודות בעובדה שטעית.

HaWk34

New member
יו עוד פעם....

לא התייחסתי להודעה הזאת, הסברתי שאי אפשר היה להבין מההודעה הקודמת עם דוד שלך וזה שאתה מעריץ... זה גם מה שכתבתי בהודעה האחרונה מה לא הבנת מדי נמאס מהויכוח הזה?!?!? תה רוצה להמשיך? חופשי, תהנה

™chester

New member
יופי

אתה לא יכול להתכווח בצורה תרבותית אז תברח. בכיף אח שלי הכל טוב

HaWk34

New member
זה לא יגמר אה...........

אם אתה משכיל אתה יודע שאין כזה דבר להתווכח בצורה תרבותית..... כל אחד והתרבות שלו..........

™chester

New member
מה הקשר ?

תשמע אל תנסה להראות את פניני החכמה שלך מאיפה הבאת את המשפט הזה אין דבר כזה להתווכח בצורה תרבותית ? אתה יודע מה זה debate ?

למעלה