אנשים הגשתי מועמדות לניהול הפורום

HaWk34

New member
אחי לא נמאס לך?

אני לומד סוציולוגיה.... ואין כזה דבר זה כמו שתגיד על בנאדם שהוא לא תרבותי אין כזה דבר פשוט תשאל ותראה שזה נכון למה אתה חייב להתווכח על כל דבר?!

™chester

New member
מה הקשר שאתה לומד סוציולוגיה?

אתה מוכן לדבר פעם אחת לעניין ולא לסטות לדברים אחרים ? אתה מבלבל בין משמעות המילה תרבותי למתורבת. אז עם כל הסוציולוגיה שלך, יש לי 100 בבגרות בלשון

HaWk34

New member
אתה חייב להתווכח על כל דבר?!?!?

ברור שיש קשר בין סוציולוגיה לתרבות ולתרבות אין שום קשר ללשון (שמחת זקנתי על ה100 שלך) תברר דברים לפני שאתה אומר אותם.....

™chester

New member
אתה ממש לא קורא מה שאני רושם

כנראה אתה ממש בן אדם עצבני.. מי אמר שאין קשר בין סוציולוגיה לתרבות?!?!?!?! אמרתי שאין קשר בין מה שאתה אומר לעניין עליו מדובר!!!!!!!! אגב לתרבות יש קשר ישיר לשפה בכלל וללשון בפרט, סתם לפרוטוקול. ולא שהלימודי סוציולוגיה שלך מעניינים אותי יותר ממה שהציון בגרות שלי בלשון מעניין אותך.

PowerPuff-Girl

New member
די לריב!

נכון כל אחד רוצה לחשוב שהוא המעריץ הראשון! בסדר כולנו אהבנו אותם מלפני שנה וחצי ככה... לא כולם... הותיקים אני חושבת. בקיצור בוא נשתדל לא להפוך את הפורום הזה למה שיש בפורומים אחרים! שהמעריצים רבים וזה אוהב את סאם 41 וזה אוהב את ריטה... לא יודעת אבל בואו נדע שכולנו פה מהסיבה שבאמת כולנו אוהבים את לינקין פארק ונתחיל לדבר על נושאים בתוך לינקין פארק ולא מסביב! -שולם!-

Charlotte

New member
חבר´ה

הגזמתם. תסתכלו על השרשור הזה. זה מגוחך. זה לריב על מי מעריץ יותר את הלהקה! אתם קולטים איזה ילדותי ושטותי זה?

HaWk34

New member
תקראו שוב

אני לא אמרתי בשום קטע בויכוח הזה שאני הראשון אני חושב שזה שטותי להגיד כזה דבר אז אפשר לחשוב יופי מעריץ ראשון מה זה נותן לך?

Charlotte

New member
לא אמרת

אבל המשכת להתווכח. אני במקומך הייתי קמה ועוזבת את הוויכוח המטומטם הזה. למה בכלל לרדת לרמה הזאת? טוב, אני זה לא אתה, וזה לא ממש מזיז לי על מה אתה דן עם אנשים אחרים פה. אני באתי רק להביע את דעתי.

™chester

New member
תגובה לשלושה המגיבים מעליי

שימו לב שלא אני נכנסתי לוויכוח הזה ושימו לב מי התחיל אותו. כשמתחילים להתווכח איתי אני לא מפסיק, במיוחד כשמפקפקים בי, לי אישית נמאס מילדים ששמעו את in the end מתחילים להתלהב כמה הם מעריצים של לינקין פארק, אז אני רוצה להבהיר להם ולכם בפרט, שאני הייתי מ"חלוצי הלהקה" אם נגדיר את זה ככה, רק שתדעו איפה אתם עומדים כשאתם משחקים אותה מתים על להקה רק כשהיא מתחילה להתפרסם באמטיוי, זה הכל.

Charlotte

New member
מה אכפת לך?

מעריץ זה מעריץ. לא משנה איפה הוא שמע על הלהקה. חוץ מזה, אם הם לא היו שומעים עליהם מאם טי וי, הם כנראה בכלל לא היו שומעים עליהם. אין שום צורך להתלהב מזה שאתה מכיר אותם כל כך הרבה זמן (עובדה שאני לא מפקפקת בה). נכון, זה כיף לדעת שאתה "גילית" את הלהקה, אבל תזכור שעכשיו כשהם נכנסו חזק למיינסטרים אז הם כבר להקה של כולם, ואתה לא המעריץ היחיד.

™chester

New member
אז לך זה לא מפריע, לי כן

לי מפריע שילדים נהיים מעריצים של להקה רק אחרי שהם שומעים שיר אחד באמטיוי, כנראה את גם כן אחת מהן ומפריע לך לשמוע ביקורת על זה.

Charlotte

New member
תקשיב

אני לא אומרת שאני הראשונה בישראל ששמעה עליהם (זה אתה כידוע..), אבל לא שמעתי אותם לראשונה באם טי וי, אלא מעט לפני הפריצה הגדולה שלהם באינטרנט, מידיד. להאמין לי או לא זאת כבר בעיה והחלטה שלך. פשוט לא אכפת לי איך אנשים הגיעו אל הלהקה, ואני גם לא מבינה איך זה מזיז לך? הם פוגעים בך? מורידים מהכבוד שלך? מה...? תן להם לחיות בשקט ולהנות מהמוסיקה, ודיי עם הסטיגמות המטומטמות האלו!

™chester

New member
הם פוגעים בכבוד של הלהקה

זה מה שהם פוגעים, וכמו שאמרתי כנראה שלך לא אכפת מכל העניין של מסחריות, כי את אולי מכירה את לינקין פארק במקרה כי ידיד שלך הכיר לך אותם, אבל את מחכה שאמטיוי יועילו בטובם לפרסם שירים של הלהקה, אז כאלה אנשים, עם כל הכבוד, אינם מעריצים אמיתיים באמת, התפיסה שלי אומרת שמעריץ אמיתי באמת לא היה יושב ומחכה ללהקות באמטיוי שיצוצו אלא ייחפש אותן וייגלה כשרונות בלי עזרה של ערוץ מסחרי כלשהו. אולי את לא כזאת אבל אם את רוצה להבין על מה אני כועס, אני מקווה שהסברתי לך. ואם לא, חבל. נ.ב. מי דיבר על אם את ראשונה או לא? מה הקשר של זה עכשיו?

Charlotte

New member
נו באמת!

"אבל את מחכה שאמטיוי יועילו בטובם לפרסם שירים של הלהקה" מאיפה לך מידע מסווג זה? מאיפה לך שאני בכלל רואה אם טי וי? רק לידיעתך נגמלתי מזה כשהייתי בת 12. התפיסה שלי אומרת שמעריץ אמיתי הוא מישהו שמכבד את המוסיקה, בלי שום קשר לאיפה הוא גילה את הלהקה. ואיך זה בדיוק פוגע בכבוד של הלהקה? הם היחידים שיכולים לפגוע בכבוד של עצמם על ידי כך שהם מנסים להתמסחר בכוח!

™chester

New member
סליחה?

מתמסחרים בכוח ?! כמה שאת לא מבינה בלהקה הזאת.. לדיעתך, לינקין פארק הפיצו שירים שלהם בתקופת זמנם כ hybrid theory באינטרנט! איזה מסחריות בכוח?? ואם לא שמת לב, אמרתי "אולי את לא כזאת......" נראה לי שאת כל כך עצבנית שאת אפילו לא קוראת את התוכן של ההודעות.

למעלה