אנשים ההולכים לגדנ``ע צלילה.

galiltalil

New member
אנשים ההולכים לגדנ``ע צלילה.

שלום. בתור אחד אשר גם כמו רבים בפורום זומן למיונים לגדנ``ע צלילה - הייתי רוצה לשמוע ממכם על מה אתם מצפים למצוא שם; איזה חברה, איזה מדריכים , למה החלטתם לנסות להצטרף , מה דעתכם על הגיבוש - והאם אתם חושבים שתעברו, וגם קצת על מצב הכושר של אנשים כדי לראות עם מי יש לי ולכם עסק. אני.

אני לא הלכתי אבל תדע ש-

אתה יכול לצפות (בחלק השני, החלק של הגיבוש) לגיבוש ממש כמו ``הדבר האמיתי``, רק עם יותר פורשים וחבר`ה פחות טובים בעקרון. המדריכים הם המדריכים שיהיו בגיבוש.

רפאל 17

New member
אני הולך..יש לי מיונים ב 8.5

תחשוב ככה...כולם שם בעלי קב``א קצונה..לאחר מלא מבדקים...מדובר באנשים טובים. מה שהולך להיות שם זה שבוע סבבה של החיים(השבוע הראשון...צלילות..אמרו לי שרק פדלאות נופלים שם) והשבוע השני...טוב אתה יודע...מוות זה דבר טוב לעומת זה. הכושר? שלי בינוני למדי..אני מתאמן 6-7 בשבוע ורץ 6-10 ק``מ אבל הבר אור של על הפנים:2000 7:55 בטן 50 סמיכה 50. אם אני חושב שאני אעבור? ממש לא יודע...מקווה מאוד ואני אתן הכל בשביל שכן..אבל וזב אבל טוב, גם אם אני אעוף אז יש עוד צאנס..ביום סיירות. אפשר להתעודד מזה לפחות. מקווה שעזרתי רפאל

אל תדאג

בקשר לכושר, אני זוכר שביום סיירות לא ירדתי אפילו את ה-8 דקות באלפיים, אבל חיפיתי על זה הרבה מרפקים (80) וגם די הרבה בטן (76). אני זוכר את התוצאות עד היום כי היתי ממש מודאג מהן. אני לא חושב שיש לבראור כזאת חשיבות עליונה ולדעתי הוא משמש רק לחלוקה לקבוצות הומוגניות פחות או יותר. יוני

ZC18

New member
לא בדיוק...

ביום סיירות למיטיב ידעתי מחלקים את הקבוצות בצורה הטרוגניות

amir18

New member
צורה הומוגנית...

מחלקים חזקים, בינוניים וחלשים. ודר``א היה לך כוח אבל הריצה לא ממש.. ותראה מה רק לא השגת. דוגמא מעולה לכל מי שחולם להגיע לטופ.. גבירותיי ורבותי כומתה אדומה. אני עשיתי 60 מרפקים 83 בטן וריצה מקום 20

רפאל 17

New member
כמה שאלות

ריצה מקום 20? כמה זמן בזמן...בערך. ואיך לעזאזל מגיעים ל60 70 80 מרפקים? איך מתאמנים על זה? אני עושה 4 5 ביום ומגיע כל הזמן ל 30 ... ושאלה אחרונה..עם הבר אור שלי יש לי סיכוי להגיע לשייטת וכו?

תשמע, אין לי מושג אבל

אני לא יודע מה הסטנדרטים של השייטת ביום סיירות, אבל אני כן יודע ש 1. חשיבות הבר אור היא אפסית לעומת חשיבות העבודה עם הקבוצה (היום סיירות עצמו) והבר אור משמש בעיקר כדי לנפות כבר בהתחלה את אלה שאין להם סיכוי (כאלה ממש ממש ``גרועים``) וכדי למיין לקבוצות, ככה שלא יפול אחד ``גרוע`` בקבוצה של הרבה ``טובים`` או להיפך. יוני

תודה תודה אבל

א. אני לא ה``טופ`` כי היו שם איתי חבר`ה הרבה יותר חזקים ומהירים ואתלטיים שלא התקבלו. מה שאני מנסה להגיד הוא, שהבר-אור הוא בוחן שמברר בצורה מספרית-ציונית את היכולת הפיזית הנוכחית של הנבחן. הרבה יותר חשוב מזה (לבוחנים בגיבושים) הוא האופי שלך, יכולת הרצינות וההשקעה וכן המוטיבציה, ואת זה הבר-אור לא מסוגל לבדוק, אלא רק היום העבודה בקבוצות שבאה אחריו... היא העיקר ובה נקבע מי הולך לאן.. יוני

crazy tal

New member
אין לך סיכוי במיל

צר לי לאכזב אותך אבל עם נתונים אלה אין לך סיכוי להגיע לשייטת בזמן הקרוב לפחות... כדי להגיע לשם אתה צריך לרדת את 7 ב2000, שיהיו לך לפחות 75 ק``ג מאסה (הכל שרירים), ראש שרוט, ולהיות שחיין מ ע ו ל ה. (בדרגה של אגודה טובה) לא הכל בראש.

ZC18

New member
אתה צריך להיות בעצם סופרמן

לא נכון..... תשמע צריך כושר וזה לא סוד אבל צריך גם ראש חזק כי מנסים לעבוד עלייך על הצד המנטלי כושר יבנו לך אח``כ צריך להראות שאתה רוצה את זה יותר מכולם בנוסף לזה אם אתה לא יודע לשחות זה ממש לא חשוב כי ייתנו לך חגורה גרמנית אנמי מכיר אחד שעבר ולא ידע לשחות

לעבור לשייטת בלי לדעת לשחות

זה אשכרה נכון, אני נשבע לך ואני לא מגזים במילימטר, אבל גם אני מכיר אחד (אולי אני ו ZC18 מדברים על אותו אחד? ) שבהחלט התקבל לשייטת, למרות שרמת השחיה שלו הייתה ברמה של חוג שחיה בגן חובה בערך. תבין, הם לא דורשים שתבוא עם הכישורים (אחרת גם היו מקבלים רק את מי שיורה טוב ויודע להטביע ספינות נכון?) הם רוצים את החבר`ה שיש להם את הבסיס המנטלי והפיסי שיאפשר להם לסיים את המסלול (הקשה בטירוף) של השייטת. טיפ- אל תנסו להיות טובים דווקא בתחומים שקשורים לפעילות היחידה אלא נסו להצטיין בכל משימה, גם אם היא נראית לכם חיר``ניקית או לא קשורה לתחום... וחוץ מזה רפאל, יש לך סיכוי בגלל עצם זה שאתה ניגש למבחן, בלי קשר למשקל (אם היית יודע כמה שקלתי אני כשהתגייסתי... בקושי קיבלו אותי לצה``ל) יוני

תגובה להודעה של CRAZY TAL

מה לעשות אחי, ריצת ה2000 עוד לא קבעה לאף אחד לאיזה יחידה הוא ילך, וגם המשקל (אלא אם אין לך משקל נמוך באופן שמוריד פרופיל, אבל אם קיבלת זימון ליום סיירות אז זה לא המצב) לא מהווה שיקול. אם תצליח לסחוב את התרמיל, תצליח, ולא חשוב אם אתה 80 קילו של שרירים או 50 קילו של עצמות. יוני

רפאל 17

New member
ל crazy tal

תשמע גם אני חשבתי בדיוק כמוך שצריך להיות יותר טוב מסופרמן אבל אז חבר שלי אמר לי שחבר שלו שהוא בדיוק כמוני כמוך בכלל לא סופרמן( עושה 8:05 ב2000 ושוקל 67) התקבל לשייטת בגיבוש האחרון. רק רציתי לשאול אם הכושר שלי יספיק לעבור את השלב הראשון? את השלב השני זה כבר תלוי לא בכושר אלא בשכל ובאופי...זה לפחות מה שאמרו לי

crazy tal

New member
כשתגיע לגיבוש..

שכל ואופי זה סבבה... אבל כשתגיע לגיבוש תראה שצדקתי. תשאל את חבר שלך מה הם עשו ביום מים הקליל..

רפאל 17

New member
``יום מים קליל``

כן הוא אמר לי על זה...שכולם חושבים שזה קל וסבבה...ושזה בעצם הסיוט הכי גדול... אבל הוא גם אמר לי שכמעט ולא מעיפים שם אולי 1 או 2 מכל צוות.

crazy tal

New member
מה הם עשו ביום מים?

תגיד לו שיגיד לך מה היה החלק הכי סיוט שם כי יש לי הרגשה שהוא משקר

רפאל 17

New member
הוא לא משקר

הוא אמר שזה הכל קובינציה של סבל מעל ומתח למים...המון צלילות , המון להחנק והמון לפרפר. אחרי שעה של כאלה דברים הוא אמר לי שאין לך כבר כוח פיזי ונפשי לזה

למעלה