אנשים..... היום מכבי

s h u r i k

New member
אנשים..... היום מכבי ../images/Emo87.gif

ב 9:20.... חובה ליראות!!!! את מי אתם מעודדים... את ת"א או מוסקבה? --------------------- מחר מתכונת בהיסטוריה... ניכשל 98%!!!!!

bariska

New member
../images/Emo93.gif

שכחתי מימנו אבל כעיקרון אני מתאר לעצמי שמכבי תנצח...מכבי טובה יותר..אבל אין לי העדפה מסויימת..
מי שתהיה טובה יותר תנצח(אני חושב)

bariska

New member
../images/Emo8.gifאה..ובהצלחה במתכונת

בלי לחץ אחי
גם לי עוד חודש זה מחכה

elena302

New member
מכבי כמובן! ../images/Emo42.gif

ונראה שהם מנצחים.. כל הכבוד למכבי!!

eMiFrEaK

New member
אחים שלי... הם עשו את זה!!!

הביאו אותה בניצחון!!!! פארקררררררר תעשה לי ילד!!!!!!!!!!!!!!!!!! חחחח מישהי כאן קצת מושפעת =)

eMiFrEaK

New member
לא די.. שבט זה מוגזם...

הייתי הולכת על רביעייה.... אבל אין לי כוח לטפל בילדים קטנים עכשיו... חפיף... אני בטוחה שהוא יחכה לי עוד כמה שנים ..

bariska

New member
הו הא

מה קרה צסקא אכלה אותה למרות שיצא לי לראות רק את הרבע האחרון..
איזה משחק... כל הכבוד למכבי

AcesHigh

New member
יש!!!

מכבי האלה סוסים. בעטו כמו גדולים ברוסים. ללא פחד כלל עם עזרה מהקהל השאירו אוהדים אדומים כועסים.

eMiFrEaK

New member
../images/Emo45.gif חחחח

איפה התחבא הכישרון לחמשירים כל הזמן הזה?? אה עומר??

AcesHigh

New member
:)

בואו נעשה שירשור חמשירים על הניצחון הגדול. האימפריה הקומוניסטית נגד החזון הציוני!!!!! שבעצם מה שמאחד אותנו איתם הוא אותו חזון שיתופי של קיבוצים אצלנו וקולחוזים אצלם.!!!!

../images/Emo47.gif

כל אחד שתשאל ברחוב הוא יגיד'ך כמעט בלי לחשוב- שיצאנו גברים [גם אם כולם זרים
] הגביע הפעם צהוב

המשקל, צ'וחי, המשקל...../images/Emo31.gif

בחמשיר כה חשוב המשקל [כמו ששאראס כזה בהיכל
] אם עליו לא תשמור אז יצמח לך טחור וכל כך תצטער- שחבל!

D SHADY

New member
האאם......

היה משחק דיי קשה,לא ממש היה אכפת לי מי ינצח אבל העדפתי שצסק"א תנצח... ובקשר "בעטו ברוסים" לא נראה לי שזה כ"כ נכון כי רוב השחקנים במכבי הם בכלל לא ישראלים ומבין ארבעת הקולעים המצטיינים של המחשק לא היה אף ישראלי אם אני לא טועה...אבל אין מה לעשות ככה עכשיו ברוב המדינות... בכל זאת כל הכבוד למכבי..

Russia 4 Ever

New member
חבל

צסק"א כיום היא הקבוצה הטובה באירופה - הסגל שלה יותר איכותי ויותר רחב מזה של מכבי ת"א וגם המאמן שלה איבקוביץ' יותר טוב מגרשון (איזה חוצפן הגמד הזה - מקלל שחקן יריב באמצע המשחק כי "רציתי להוציא אותו מהריכוז והצלחתי"). אך הביתיות עשתה את שלה עם כל המשתמע מכך (כולל עזרה מהשופטים). בהצלחה לסקיפר בגמר.

נו בטח, כשמפסידים

מאשימים את השופט, את הביתיות... כאילו שאין כזה דבר יכולת בכדורסל, וכאילו שלא היה שם משחק אלא הגרלה. חביבי, מכבי ת"א באה, התעלתה על צסק"א בכמעט כל התחומים, ובסוף ניצחה אותה. רק ילדים קטנים יתחילו להאשים את כל העולם ואחותו- חוץ מצסק"א עצמה. צסק"א שיחקה טוב- אבל מכבי שיחקה יותר טוב ולכן עלתה.

למעלה