לדעתי הביתיות באמת עזרה פה.. נכון.. מכבי שיחקו טוב.. אבל עדיין זה לא אומר שצסק"א לא טובים! הם הכי טובים בכל אירופה! אז קשה לי להאמין שפתאום מכבי באו וקרעו אותם כי הם יותר טובים.. כי זה מאוד קשה להשתפר ככה.. להזכירכם היו להם מספיק פאשלות בשנים האחרונות...
אבל היא אף פעם לא תירוץ להפסד. אם צסק"א הייתה הטובה באירופה- היא הייתה לוקחת ת'גביע הביתה. נקודה. אבל מאחר והיא לא הצליחה לעשות את זה- היא אולי הטובה באירופה אחרי סקיפר ומכבי.
צסקא כבר ניצחה בתל אביב מול קהל של 10,000 תל אביבים ותל אביב ניצחה במוסקבה מול קהל מוסקבאי.. אין בסיס לטענה שלך. כדורסל זה כדורסל והקבוצה הטובה אתמול ניצחה.עובדה. אפקט הקהל הוא אפסי ברמה מקצועית כזו.. לדוגמה: מכבי וצסקא ניצחו משחקי חוץ גם בלי קהל תומך לאורך כל השנה.
כן, הסלים עקומים, הפרקט חלק, הציבו בחורות ערומות מול הסל של צסקא כדי להוציא את השחקנים מריכוז... השחקן המוסקבאי ברוב חוצפתו הגיע עד לספסל של מכבי ועורר פרובקציות. אפשר לחשוב שגידופים ישפיעו על רמה מקצועית של שחקן, אנחנו לא בגן. אתה כמו שחקני צסקא לא יודעים להפסיד בכבוד. טוב שיצאתם מהמפעל הזה.
אין כמוהם! המשחק אתמול היה פצצה! אפילו אני ראיתי (ואני לא בדיוק בעניין של כדורסל) ראיתם את האוהדים? ב10 הדקות האחרונות הם לא הפסיקו לצעוק "מי שלא קופץ אדום..." קולי קולות כולם יחד! אני חושבת שעידוד כזה בהחלט העלה את רמת האנדרנלין בדם של השחקנים שלנו