בווואאאא!
T The Flash New member 3/3/04 #18 יואווווווווווו כל כך רציתי ללכת אבל לקחו לחבר שלי את האוטו ולחבר אחר היה אמור להיות אבל אין קיצר לא הולכים פתאום לאנשים אין כסף לאופטובוס
יואווווווווווו כל כך רציתי ללכת אבל לקחו לחבר שלי את האוטו ולחבר אחר היה אמור להיות אבל אין קיצר לא הולכים פתאום לאנשים אין כסף לאופטובוס
ח חןשסק New member 3/3/04 #23 אז אתה לא תבוא. אתה תתקע בבית על העבודות והמבחנים. חחח.... סתם.. בהצלחה
ק קיר קמט New member 3/3/04 #24 או שאני אשן בבית ואשכח את כל הצרות ואקנה כרטיס להופעה של אורפנד לנד ! ווהו. פריקים.
C cobainos New member 4/3/04 #27 הלו...גם חבר שלך במצב דומה!! אבל לא נורא עוד 3 שבועות את תקפאי לך מקור איפה שהשמידו יהודים,ואנחנו נבלה בשמש
הלו...גם חבר שלך במצב דומה!! אבל לא נורא עוד 3 שבועות את תקפאי לך מקור איפה שהשמידו יהודים,ואנחנו נבלה בשמש
C cobainos New member 4/3/04 #26 *חש הזדהות* לא נורא גלעד...מחר נפטרים מהשטויות האלה של חרמונה(עד המגן)
C cobainos New member 5/3/04 #30 שיהיה ברוררר חרמונה היא אחלה מורה והיא מצחיקה לאללה! אין לי שום דבר נגדה...רק היה עומס(עבודה ומבחן)