אנשים התאמנו שנים על יישום "חוק המשיכה" בשביל לזכות בלוטו

lemner40

Well-known member

תאמינו... יש אלוהים.

למח"פ יש דרך להתעשר סוף סוף.
אם אלוהים היה מקשיב למחפ
הוא לא היה היום גבר בן 27, נכה, אומלל, מסכן ובודד שחי ומטופל על ידי הוריו המסכנים
שלא הצליח לעשות שום דבר בחייו עד היום
ולא הצליח אפילו להשיג דברים פשוטים שאנשים רגילים בגילו עושים
גברים בגילו הספיקו ללכת לצבא 3 שנים, לטייל בעולם, לסיים תואר ראשון, להתחתן, לעבוד, להתקדם, לעשות ילדים, לקנות בית, להתחיל תואר שני
והוא ?
לא עשה דבר אחד ממה שכל אדם נורמלי עשה
אפילו דבר אחד שאדם נורמלי עושה
אז אלוהים ? אלוהים לא בצד שלו

אם אלוהים היה מקשיב למחפ
הוא מפונק אז הוא לא רוצה מספיק חזק,

אם הוא מקבל הכל על מגש של כסף למה לדמיין עם תשוקה חזקה במשך זמן רב?

רק אמרתי שאם היה באמת רוצה הרבה הרבה יותר מהממוצע ולא סתם מזבל לנו את השכל.

lemner40

Well-known member
הוא מפונק אז הוא לא רוצה מספיק חזק,

אם הוא מקבל הכל על מגש של כסף למה לדמיין עם תשוקה חזקה במשך זמן רב?

רק אמרתי שאם היה באמת רוצה הרבה הרבה יותר מהממוצע ולא סתם מזבל לנו את השכל.
אף גבר בן 27 לא רוצה להיות סיעודי ולגור אצל ההורים שלו
אין אפילו אחד כזה
אף אחד בעולם לא רוצה להיות בודד כמוהו
ואף אחד לא רוצה להיות כשלון כמוהו.
תראה הדבר היחיד שאי פעם מישהו אמר עליו משהו חיובי , והוא חוזר ומראה את זה , זה חתיכת נייר שכתבו עליו בבית ספר לפני 10 שנים,
הילדים היו חייבים להיות שם, והם כתבו את זה לכל אחד , חתיכת דף מקופל שכתבו משהו על כל אחד.
זה הדבר האחרון שמישהו אמר עליו משהו חיובי.
וכנראה הדבר היחיד מעולם.

חתיכת נייר שכתבו עליו בבית ספר לפני 10 שנים,
הילדים היו חייבים להיות שם, והם כתבו את זה לכל אחד , חתיכת דף מקופל שכתבו משהו על כל אחד.
הוא גם הראה שהעו"ד שלו כתבה שהוא חכם אבל לא יודע אם זה נחשב...

בוא נניח שכן,שתקופת הזוהר שלו הייתה בבית ספר שחזו לו עתיד מתוק - מאז הוא בירידה,

שהגיע הזמן לעשות ולא רק לדבר.

מה הוא עושה?

קורא ספרים,פעם בחודש הולך לסרט+קונה ספרים+קונה אוכל מהיר.

בין לבין קונה חולצות,נעליים ואביזרים יקרים.

זה מראה שהוא בונה על הכסף של המשפחה ולא על היכולת שלו.

אגב השיגעון שלו של ה"מלך" גם לא הגיוני,למלכים של אז היו מחויבויות למשפחה ולתפקיד.

זה לא שהם עשו כל מה שהם רצו בלי דין וחשבון.

lemner40

Well-known member
הוא גם הראה שהעו"ד שלו כתבה שהוא חכם אבל לא יודע אם זה נחשב...

בוא נניח שכן,שתקופת הזוהר שלו הייתה בבית ספר שחזו לו עתיד מתוק - מאז הוא בירידה,

שהגיע הזמן לעשות ולא רק לדבר.

מה הוא עושה?

קורא ספרים,פעם בחודש הולך לסרט+קונה ספרים+קונה אוכל מהיר.

בין לבין קונה חולצות,נעליים ואביזרים יקרים.

זה מראה שהוא בונה על הכסף של המשפחה ולא על היכולת שלו.

אגב השיגעון שלו של ה"מלך" גם לא הגיוני,למלכים של אז היו מחויבויות למשפחה ולתפקיד.

זה לא שהם עשו כל מה שהם רצו בלי דין וחשבון.
לי יש כמה חברים מילאנים כבדים.
שגדלו בבתים עם רכוש במאות מיליוני דולרים,
רובם , עבדו יותר קשה ממני.
נסעו במכוניות זולות משלי .
והוציאו פחות כסף ממני.
זה חינוך מהבית .
והיחיד המפונק, שכר פנטהאוז עוד בצבא , קנה מכונית .
וחי כמו מלך בבזבוז וטיסות לחול. בחורות ...

מחפ האומלל לא עשה לא את זה ולא את זה.
הספרים שהוא קורא הם ספרים של ילדים.
הסרטים שהוא רואה בכלא שלו , החדר שלו. הם סרטים של ילדים.
והחלום שלו זה להיות ילד בן 14 בלונדיני ויפה.
אף מפונק לא חי כמו נכה סיעודי אצל ההורים שלו.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
אף גבר בן 27 לא רוצה להיות סיעודי ולגור אצל ההורים שלו
אין אפילו אחד כזה
אף אחד בעולם לא רוצה להיות בודד כמוהו
ואף אחד לא רוצה להיות כשלון כמוהו.
תראה הדבר היחיד שאי פעם מישהו אמר עליו משהו חיובי , והוא חוזר ומראה את זה , זה חתיכת נייר שכתבו עליו בבית ספר לפני 10 שנים,
זה הדבר האחרון שמישהו אמר עליו משהו חיובי.
וכנראה הדבר היחיד מעולם.
אני יודע שאני בהתעלם אצלך, אבל אין לי כוח להיכנס כל פעם מחשבון חדש. למרות שבסבירות בינונית-גבוהה לא תקרא את הדברים, אתה לא מעניין אותי, ויותר חשוב שלאחר כל השקרים שאתה מספר עליי, הדברים בכל זאת ייאמרו לפרוטוקול:

90% מכל מה שאתה כותב עליי אלו שקרים. מרוב השקרים שאתה מספר עליי מרוב הכאב והקנאה שלך, אפילו אין לי כוח ואי-אפשר לעבור על הכול. לכן, ובינתיים, זה טוב מספיק שדבריך באופן כללי יוקעו בתור השקרים שהם. זה מספיק.

הדבר היחיד שאתייחס אליו ספציפית זה השקר שלך שהדף מהמשימה בבית-ספר אלו הדברים הטובים היחידים שאמרו עליי ושהדף הזה מובן מאליו. קודם כל, ממש לא כל אחד קיבל מחמאות כמו מה שאני קיבלתי באותה משימה, ושנית כל, מרוב כל המחמאות שאני כל הזמן מקבל על כל התכונות החיוביות והאיכויות שלי, אפילו רק כאן בתפוז, אני אפילו לא יכול לחזור עכשיו על הכול מרוב שזאת כזאת משימה ענקית, ולכן הכנתי שרשור מתאים שיהיה אפשר לצרף בכל פעם.

עוד לא הכנתי שרשור מתאים על כל המחמאות הכלליות והשונות שקיבלתי, אבל בינתיים יש את השרשור שהכנתי של מלא-מלא אנשים מדברים על גאונותי.

לא יודע אם lemner40 ספציפית יראה את זה, וגם אם לא זה לא מעניין, הוא מעניין ת'תחת, אבל זה הרבה יותר בשביל כולם מאשר בשבילו, אז כולם מוזמנים להעיף מבט ולראות בעצמם בדיוק עד כמה דבריו עליי על כמה שאני לוזר, מסכן, נכה, כישלון אף-פעם לא קיבלתי מחמאה וכדומה' וכדומה' הם נכונים 😂:

על-מנת לרצות את אלו המבקשים להשתכנע בדבר גאונותי, ומכיוון שהמשימה של ממש לעבור על כל ההישגים האדירים שלי היא פשוט גדולה מידי, אני מציג לפניכם במקום | תפוז פורומים

אולי אחרי שאכין שרשור של כל המחמאות הכלליות שקיבלתי מכולם, אפילו רק כאן בתפוז, ולא רק על הגאונות שלי, אז אחזור ואצרף גם את זה.

בנוגע לדבריי שלי על lemner40 דרך החשבון של "כולנו ליצנים", בניגוד לדבריו עליי, רק לפרוטוקול, זאת הכול האמת לאמיתה ואלו דברים שהוא סיפר בעצמו.

נראה לי שסיימנו להפעם. תודה רבה לכולם 🙂

אם אלוהים היה מקשיב למחפ
הוא לא היה היום גבר בן 27, נכה, אומלל, מסכן ובודד שחי ומטופל על ידי הוריו המסכנים
שלא הצליח לעשות שום דבר בחייו עד היום
ולא הצליח אפילו להשיג דברים פשוטים שאנשים רגילים בגילו עושים
גברים בגילו הספיקו ללכת לצבא 3 שנים, לטייל בעולם, לסיים תואר ראשון, להתחתן, לעבוד, להתקדם, לעשות ילדים, לקנות בית, להתחיל תואר שני
והוא ?
לא עשה דבר אחד ממה שכל אדם נורמלי עשה
אפילו דבר אחד שאדם נורמלי עושה
אז אלוהים ? אלוהים לא בצד שלו
אתה ילד קיבוצניק מסכן ועני, בן להורים חקלאים, כישלון השכלתי בתור אקדמאי חדש שנכנס לראשונה לאקדמיה ביחד עם השחורים, המזרחים והפריפריה, כישלון משפחתי שלאחר שאשתו הבינה עם מי התחתנה היא התגרשה ממנו וברחה כל עוד נפשה בה, וילדיו אינם מוכנים לדבר איתו, כישלון כלכלי שמרוב העוני שלו היה צריך לעבור עד לאפריקה כדי לחיות בנוחות, סובל מדיכאונות, חרדות, סבל בעברו בעקבות אלו מהשמנת יתר, אדם מריר, אומלל ולא מאושר מהחיים, וקצרה היריעה. אלוהים? אלוהים לא בצד שלך :) מיותר גם לציין שכל דבריך עליי הם שקרים. אני, כשאני מדבר עליך, בניגוד אליך כשאתה מדבר עליי, אני מדבר רק את האמת :)

למעלה