מומחה לקנונית הסדר העולמי
Well-known member
תאמינו... יש אלוהים.
למח"פ יש דרך להתעשר סוף סוף.
תאמינו... יש אלוהים.
אם אלוהים היה מקשיב למחפ
תאמינו... יש אלוהים.
הוא מפונק אז הוא לא רוצה מספיק חזק,אם אלוהים היה מקשיב למחפ
אף גבר בן 27 לא רוצה להיות סיעודי ולגור אצל ההורים שלוהוא מפונק אז הוא לא רוצה מספיק חזק,
אם הוא מקבל הכל על מגש של כסף למה לדמיין עם תשוקה חזקה במשך זמן רב?
רק אמרתי שאם היה באמת רוצה הרבה הרבה יותר מהממוצע ולא סתם מזבל לנו את השכל.
הוא גם הראה שהעו"ד שלו כתבה שהוא חכם אבל לא יודע אם זה נחשב...חתיכת נייר שכתבו עליו בבית ספר לפני 10 שנים,
הילדים היו חייבים להיות שם, והם כתבו את זה לכל אחד , חתיכת דף מקופל שכתבו משהו על כל אחד.
לי יש כמה חברים מילאנים כבדים.הוא גם הראה שהעו"ד שלו כתבה שהוא חכם אבל לא יודע אם זה נחשב...
בוא נניח שכן,שתקופת הזוהר שלו הייתה בבית ספר שחזו לו עתיד מתוק - מאז הוא בירידה,
שהגיע הזמן לעשות ולא רק לדבר.
מה הוא עושה?
קורא ספרים,פעם בחודש הולך לסרט+קונה ספרים+קונה אוכל מהיר.
בין לבין קונה חולצות,נעליים ואביזרים יקרים.
זה מראה שהוא בונה על הכסף של המשפחה ולא על היכולת שלו.
אגב השיגעון שלו של ה"מלך" גם לא הגיוני,למלכים של אז היו מחויבויות למשפחה ולתפקיד.
זה לא שהם עשו כל מה שהם רצו בלי דין וחשבון.
אין לו מספיק כסף לעבור,אף מפונק לא חי כמו נכה סיעודי אצל ההורים שלו.
אני יודע שאני בהתעלם אצלך, אבל אין לי כוח להיכנס כל פעם מחשבון חדש. למרות שבסבירות בינונית-גבוהה לא תקרא את הדברים, אתה לא מעניין אותי, ויותר חשוב שלאחר כל השקרים שאתה מספר עליי, הדברים בכל זאת ייאמרו לפרוטוקול:אף גבר בן 27 לא רוצה להיות סיעודי ולגור אצל ההורים שלו
אין אפילו אחד כזה
אף אחד בעולם לא רוצה להיות בודד כמוהו
ואף אחד לא רוצה להיות כשלון כמוהו.
תראה הדבר היחיד שאי פעם מישהו אמר עליו משהו חיובי , והוא חוזר ומראה את זה , זה חתיכת נייר שכתבו עליו בבית ספר לפני 10 שנים,
הילדים היו חייבים להיות שם, והם כתבו את זה לכל אחד , חתיכת דף מקופל שכתבו משהו על כל אחד.
זה הדבר האחרון שמישהו אמר עליו משהו חיובי.
וכנראה הדבר היחיד מעולם.
אתה ילד קיבוצניק מסכן ועני, בן להורים חקלאים, כישלון השכלתי בתור אקדמאי חדש שנכנס לראשונה לאקדמיה ביחד עם השחורים, המזרחים והפריפריה, כישלון משפחתי שלאחר שאשתו הבינה עם מי התחתנה היא התגרשה ממנו וברחה כל עוד נפשה בה, וילדיו אינם מוכנים לדבר איתו, כישלון כלכלי שמרוב העוני שלו היה צריך לעבור עד לאפריקה כדי לחיות בנוחות, סובל מדיכאונות, חרדות, סבל בעברו בעקבות אלו מהשמנת יתר, אדם מריר, אומלל ולא מאושר מהחיים, וקצרה היריעה. אלוהים? אלוהים לא בצד שלךאם אלוהים היה מקשיב למחפ
הוא לא היה היום גבר בן 27, נכה, אומלל, מסכן ובודד שחי ומטופל על ידי הוריו המסכנים
שלא הצליח לעשות שום דבר בחייו עד היום
ולא הצליח אפילו להשיג דברים פשוטים שאנשים רגילים בגילו עושים
גברים בגילו הספיקו ללכת לצבא 3 שנים, לטייל בעולם, לסיים תואר ראשון, להתחתן, לעבוד, להתקדם, לעשות ילדים, לקנות בית, להתחיל תואר שני
והוא ?
לא עשה דבר אחד ממה שכל אדם נורמלי עשה
אפילו דבר אחד שאדם נורמלי עושה
אז אלוהים ? אלוהים לא בצד שלו
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.