אנשים !! התוצאות שוכללו !!

ליאן.

New member
אנשים !! התוצאות שוכללו !! ../images/Emo106.gif

והן צמודות ומפתיעות !!!!
האם לתת הזדמנות נוספת ולחכות למצביעים שבחרו בינתים רק זוכה אחד להצביע גם לזוכה השני/ה, (יש כמעט עשרה כאלה) או לפסול אותם ולהכריז על הזוכים ?
מה דעתכם ?

ליאן.

New member
../images/Emo106.gif ובמקום השלישי.... ../images/Emo26.gif

מועמד מס´ 17 = Vintage ********** **********
מועמדת מס´ 5 = אור הירח(בת) וגם מועמדת מס´ 6 = קופידונית (עם תיקו!) ווווווואוו איזה מתח!!!

SENDA

New member
את לא מאיימת עלי

סך הכל לא ממש חשובה התחרות עצמה הדחף אם כבר לנצח היה בשל ההשתחצנות של _ _ _ ומזה כבר נפטרנו בתקווה

SENDA

New member
תשמעי...

זו לא באמת תחרות עד כדי כך עקרונית, וניצחון לא יעשה אותי יפה יותר כמו שהפסד לא יעשה אותי מכורע יותר (כאילו שזה אפשרי
). מה שכן, אני די לא אוהב שחצנות שכוללת ירידות על אחרים, כלומר שמשהו יגיד שהוא יפה חופשי, אבל שהמישהו הזה יורד על אחרים ומרגיש שבגלל שהוא חושב שהוא יפה יותר אז יש לו זכויות להציק לאנשים... זה אני ממש לא אוהב. אני לא יודע מי ינצח, אני יניב DC או משהו אחר, ואולי אני בכלל יהיה מקום חמישי ומטה, אבל את הכיף שלי מהתחרות ושביעות הרצון כבר השגתי. מקווה שאני לא פוגע באף אחד

Yaniv-DC

New member
יא, הוא הזכיר פה את שמי כמועמד

לזכייה
עכשיו גם אני את הכיף שלי מהתחרות ושביעות הרצון כבר השגתי

נתן.ל

New member
לפי סיפורי ההרפתקאות שלך בניכר

הזכייה כאן בתפוז לא בדיוק תשפיע על חייך בצורה דרסטית
נכון

Yaniv-DC

New member
תראה... תשמע...

אני מניח שאף זוכה לא יסתובב במיטב המועדונים עם תעודת זכייה... מי שצריך לאהוב אותי - אוהב. בהנחה שאת הפרק הרביעי בעלילות יניב בבירת העולם קראת - הדבר הבא שאני מצפה לו זה תגובתו של ראיין סיקרסט, מגיש התוכנית המובילה כאן בימינו "אמריקן איידול". זה ישפיע על חיי
לפחות לחמש דקות

נתן.ל

New member
האמת, שלא קראתי ../images/Emo3.gif

יש גבול לכמות החומר שאני יכול לספוג עם כל הכבוד לקהילתך(ואין לי) אני עדיין סטרייט גמור.

Yaniv-DC

New member
זה יפה בשביל אחד שכתב

36 הודעות בפורום "סקס וזוגיות גאה". ואני חשבתי שסטרייטים גמורים יסתפקו בפורום הזה... טוב, טעיתי כנראה.

נתן.ל

New member
מה מחכה לי מחוץ לארון ?

יניב באמריקה ולירוי תפוס
אולי שווה לצאת בשביל מאי, אבל אז הרי לא יהיה לי שום עניין בה

.m

New member
ומצד שני

עם הרקורד שלי -עד שלא תצא מהארון, לי לא יהיה עניין בך...
mai (
סטרייטים? מה לעזאזל עושים איתם?)

SENDA

New member
אפילו אם אתה סטרייט גמור

אני חושב שלכל אדם צריך להיות את הכבוד שלו בלי קשר לנטיות המיניות. הומופוביה לפי דעתי היא תופעה של גברים שקצת חסרי ביטחון בגבריות שלהם, ובגלל זה הם מתרחקים ככל האפשר מהומואים. גם אנחנו וגם הם אמורים לקבל את אותו הכבוד, והכל יחסית לבן אדם ולא לשאלה אם הוא אוהב גברים או נשים. קיצור

Yaniv-DC

New member
../images/Emo45.gifלשמחתי הרבה

התברכתי בחברים שחושבים כמוך.

למעלה