סליחה יש בעיות חבר ?
B babe10 New member 19/8/02 #48 מחר?.. דווקא היום נראה לי יום נפלא. ממש נפלא. אני חושבת. חוץ מזה - את יודעת - הסקרנות הרגה את החתול.... אגב- אני התעוררתי הבוקר עם חיוך רחב. מה אתך?
מחר?.. דווקא היום נראה לי יום נפלא. ממש נפלא. אני חושבת. חוץ מזה - את יודעת - הסקרנות הרגה את החתול.... אגב- אני התעוררתי הבוקר עם חיוך רחב. מה אתך?
ל ליאן. New member 19/8/02 #49 אני בקרוב אלך לישון. אולי. עדיין לא התעדכנתי בהקשר של החיוך.. עד סוף היום, מקווה.
B babe10 New member 19/8/02 #50 או שכן או שלא כנראה שאולי וגם זה בספק אם אני אספר לך אצטרך להרוג אותך אח"כ... סוף היום... שוב חיוך... בואי נגיד שגם בגלל הכתבה בעתון, אבל ממש לא רק.
או שכן או שלא כנראה שאולי וגם זה בספק אם אני אספר לך אצטרך להרוג אותך אח"כ... סוף היום... שוב חיוך... בואי נגיד שגם בגלל הכתבה בעתון, אבל ממש לא רק.
M MiTZi Shpitzi New member 19/8/02 #31 הטינופת בעבודה, אבל... נה נה נה נה נה... לא זכית ולא זכית. מוואאאאחחחחח
א אופנוברית ממאדים New member 19/8/02 #37 ../images/Emo12.gif רק מקום שלישי ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif
M MiTZi Shpitzi New member 19/8/02 #40 הייייי, התגעגעתי..איפה היית ?? וראית מה זה ? בן טיפוחינו הגיע רק למקום השלישי ! חחחח, מגיע לו ! אולי עכשיו הוא ירד מהעץ שהוא טיפס עליו...
הייייי, התגעגעתי..איפה היית ?? וראית מה זה ? בן טיפוחינו הגיע רק למקום השלישי ! חחחח, מגיע לו ! אולי עכשיו הוא ירד מהעץ שהוא טיפס עליו...
V Vintage New member 19/8/02 #55 זה בסדר... כולה תחרות באינטרנט מה הלחץ ? לפחות אני לא שלחתי תמונה עם חוטיני... מזל טוב ניב , תרום את המיקרופון לאנשים עניים...
זה בסדר... כולה תחרות באינטרנט מה הלחץ ? לפחות אני לא שלחתי תמונה עם חוטיני... מזל טוב ניב , תרום את המיקרופון לאנשים עניים...
Y Yaniv-DC New member 19/8/02 #8 בוודאי. והנה ההסבר זה בא מהשורש ש.ק.ל ומלשון משקל - בתהליך השקלול נותנים משקל לקולות השונים וכך מגיעים לתוצאות, ובאנגלית - weighting.
בוודאי. והנה ההסבר זה בא מהשורש ש.ק.ל ומלשון משקל - בתהליך השקלול נותנים משקל לקולות השונים וכך מגיעים לתוצאות, ובאנגלית - weighting.