אנשים ותיקים ויקרים שלי

אנשים ותיקים ויקרים שלי

אני יודעת שקצת התרחקנו ואנחנו "לא כבר מה שהיינו בעברנו" (להזכירכם יש עוד מעט שנה למפגש שלנו בעזריאלי!!) anyway איך שהזמן טס! לאלו מבינכים שמכירים אותי/זוכרים אותי/אוהבים אותי- מי שבא לרוק עצמאות!!! דברו איתי!!! אני שם...ואני הכי רוצה לראות אתכם.. אני שם (זה 2 דקות מהבית שלי =)) אז מי שמתכוון לבוא דברו איתי.. אני הבנתי שעדי באה...מה עם שיר? הילה? תמר? רן? ניצי? נדב? זיו? ברית? רון? בולי והתאומים? לי? עינב? **בכוונה רשמתי את החבר'ה שלא עברו תיכון כי אנשים שעברו תיכון לא מתקרבים לשם...=/ לפחות ככה זה נרראה אוהבת..חג עצמאות שמח

כנראה שלא...

זה הפך למסיבה של טטניקים, לא כיף אבל נראה, ברי פותח סיכוי מה שכן, התגעגתי בטירוף, יהיה גזעי לחלוטין לראות אותך

אכן כן =)

ויש שם מכל הגילאים... אני אישית שנה שישית שם ברציפות ! ז"א שאת מסעי ב"רוק העצמאות" התחלתי כבר בכיתה ז'.. ככה שאנשים בכיתה ט' לא מעניינים אותי... תחשוב עליי קטינה בכיתה ז'...עוד לא מלאו לי 13 מסתובבת לי בין אלפי תיכוניסטים שבינהים גם המדריכים שלי מהצופים שלא מבינים מה אני עושה שם! וכל אחד מוצא את הפינה החמה שלו על הדשא עם החברים והג'מע וזהו... לא מתעניינים באנשים בכיתה ט'...בסך הכל כולם באים לשם רק להנות ולרקוד ולשיר לא שום דבר מעבר לזה...(אלא אם למישהו יש תוכניות אחרות שלא ידעתי עליהם?) בכל מקרה אני מתגעגעת לכולכם ומתה לראות אתכם.. צרו איתי קשר בפרטי (אם למישהו עדיין את הפלא/אייסי/מסנג'ר שלי) ונארגן פגישונת

תתתמר

New member
מה הבעיה עם ט'??!?!?!?! ../images/Emo46.gif

חוצפנים! כשאתם הייתם בט' לא הלכת להופעות???

אין שום בעיה יפתי

בגלל זה אמרתי שמצידי שיהיו שם ילדים אפילו בכיתה ז'... אני התחלתי ללכת לרוק הצעמאות בכיתה ז'..! בכיף בכיף... רק שנהנה! לפחות השנה אין את סעעעבלימינללללל שיפוצץ לנו תמוח..! שנה שעברה...אחחח הזוועהה!!!

כי אתן מעפאנות...=/

סתם אתן לא... אבלל הבנתי משיר שאתן הולכות לזה בקריות... נו מילא.. שמעי אני לא אסע עד לשם כדי לראות קובץ של אמנים.. גם ככה חצי מהם באים לפה + אני עם חברים שלי כאן + זה 2 מטר מהבית שלי אעעעעעעעעעע החיים "הטובים"

לא בטוח עדיין. אבל יש מלא הופעות

טובות בחינם בכל רחבי הארץ... אז למה ללכת למופע שראינו כבר פעם ועוד לשלם 109 שקל

צודקת אני מבינה אותך אבל

בשביל הראשלצים זו מסורת...! כולם יודעים שנפגשים נגיד "בשער 9 באמפי".. מבינה? כמו שציינתי זו הפעם ה-6 שלי ברציפות וא רוצה לשבור את המסורת הזו! =) חוצמזה שאם תתני לי עוד פרטים על הופעות ברחבי הארץ בחינם יש מצב שאני אלך כי דיברתי היום עם חברה שלי ויש לה אוטו ככה שהיא מעדיפה לנסוע למופעים בחינם - והיא התלהבה ממה שיש בקריות. =)

חחח וואלה אז ככה:

יש בהרצליה את מוש השוטים וקורי אלאל ועוד כמה רעננה-עברי מוניקה ושייגעצ זכרון יש את גלי עטרי ואת שירי מיימון נכון שאת שמחה חחח? וואי שכחתי מה עוש אבל בכל עיר יש הופעות שוות... יאלה אנשים תתחילו להריץ לשירשור הזה מה יש בעיר שלכם

RedDesert

New member
אהההה..

ובאשקלון (אני שפ) הדג נחש אינפקציה וכנסיית השכל...

RedDesert

New member
אני אולי יבוא...

חחחחחחחחחחחחחחח...הדר איך ריגשת אותי שאת זוכרת אותי...ומה זה רק טטניקים??? מה רע בזה???

למה שאני לא אזכור?????

זה שאני זקנה לא אומר שאני סנילית עד כדי כך...=/ בכל זאת עברת איתי דרך נכבדה...הפורום הרשימי...הפורום הזה...אולי נפתח עוד פורום ואז בכלל נהיה "בסט באדיס"??? סתם מנסה להצחיק...=/ מחר יש לי מגן ואני שוקעת בדיכאונות של החיים

למעלה