אנשים ותיקים ויקרים שלי

booly16

New member
תיכון? :)

מה זה בכלל? לימודים? על מה את מדברת? :) מי אמר שלא עברנו.. חחח התאומים הקטנים שלי... כבר גדלו, רק עוד חצי שנה וזהו... הם עפים לצבא :) אבל טוב לראות שלא נשכחנו, בכל מקרה, השנה, חובה עלינו להשאר פה ברעננה, השנה האחרונה שלנו כנראה ביום העצמאות ביחד, עם החברים, לפני שכולם מתפרקים ועפים לכל מיני בסיסים ברחבי הארץ והולכים להיות ירוקים וחומים (לא.. לא מדבר על סמים לשם שינוי..). אפילו שיש פה הופעות דיי מסריחות זאת הפעם האחרונה שיש לנו את יום העצמאות יחד, אפילו שהוא ברעננה.. - זה הבית :) להפגש אפשר תמיד במהלך השנה.. :) יאללה, יומטוב לכולם, יום עצמאות שמח :)

אחחח בולי בולי....=)

כן כן גם אני מנסה להשכיח ממני את עיניין הלימודים.. לפחות מנסה...=/ ואני עוד 4 חודש !!!!!!!!!!!!!!!!!! לא שנה...לא חצי שנה....4 חודש ים בצבא המזדיין הזה...=/ תאחלו לי בהצלחה אני כולי הולכת להיות קרבית..(בעזרת השם) =) ואתם לא נשכחתם...הכיצד נשכח אתכם? ולגבי הקטע שכולם ברעננה ביחד כל הג'מע- צודק... ככה זה גם פה בראשון. בגלל זה אני נשארת בעירי היפה וחוגגת באמפי. =) הרבה אושר

בולי אני אישית נפגעתי../images/Emo7.gif

שאתה קורא לעברי לידר הופעה מסריחה... זו ההופעה מכל ההופעות שיש בארץ שהכי הייתי רוצה להיות בה, אין לך מושג כמה הוא מרגש וכמה הוא מקסים בדיסק החדש שלו. שמה כסף שבהופעה שלו אתה מה תהנה...

booly16

New member
......

אם הוא היה ברעננה נראה לך שהייתי קורא לזה "מסריח" ? :) זאת רעננה שלנו... שינוי דראסטי משנה שעברה... :) -- המופעים -- http://img189.echo.cx/img189/3240/img27867ko.jpg

ye../images/Emo70.gif

היום אני הולכת לרעננה עם שיר ולילך
יווו זה הכי מושלם... הלוואי שהוא ישיר את 'השיר ששרת לה' ואת 'יום טוב'

חחחח בסוף נכנעתי ללחץ

היה נחמד מאוד, אם הייתי יודע שאני בא הייתי מנסה לראות אתכם, אבל ישבתי עם ניצן והיה כיף חיים חג שמח חברים אני בחזרות חמשוש....

מ--ה-????????????????????

אתה רוצה מכות??!?! אני לא מאמינה יא חתיכת זונע!!! =( אתה וניץ הייתם שם ואל אמרתם לי ולעדי?!?!?! אני עדי וברית היינו ביחד !!!!!!!!!!!! דאיייייייייייייייייי אוף איתכם אוף אוף אוף אני ועדי היינו בפוגו ביהודים...טוב היה הכי מצחיק =) ומוקי god שיעשה לי 7008787 ילדים!!! *סגידה* אבל לא נשארתי לאביב בגלל ידיד שלי שהיה אמור להחזיר אותי הביתה ובגללו פיספתי את אביב .. אגב למי שלא יודע...האמפי היה בדרך כלל איפה שהגבעה מהצד שנכנסים ...אפפעם הוא לא היה בשטח השטוח! תמיד כולם ישבו על הגבעה...קיצר זנות! אמפי חרא... למרות שהיה כיף...=) אחחח מה שייגרמייסטר עושה לאנשים כמוני

:)

חחח סורי מותק, זה באמת היה בדקה ה-90 :) וואי מזה רציתי לראות אתכן אבל לא היה לי את המספר דאמט, אפילו ישנתי בראשון =) אין דבר שנה הבאה בראשון הבנויה

יא קופיף היית שם??!??!?!?!

בעעע עליךךךךך תחטוף מכות וגם הקריזיונרית!!! באמת הצד של הבמה היה מעפן..זכרתי את זה אחרת לפני שנתיים אבל אין ספק שהיו שם חוויות טחחח P=

למעלה