אנשים חדשים

נגוהות

New member
../images/Emo42.gifפרפריתי../images/Emo142.gif

שלומי טוב. ואיך את? חורשת? ומה בעיניני הלב? אפשר הסבר ממצה על אפשרויות הנקוד? יום כתום

פּרפרית

New member
עוד לא התחילה השנה

והעומס עומד לשבור אותי, לא נורמליים המרצים האלה. נראה לי יש בינהם תחרות סמויה- מי יצליח לשבור שיאי צילומים/מאמרים/תרגומים ועוד ועוד... פףףףףףףףףףף והלב? הלב??? מזמן לא בשליטתי. בקשר לניקוד שולחת לך לינק עם הסבר.

נעמייה

New member
מדלגת פנימה לקלחת

להתחיל מחדש... - קודם כל אחלה סדרה
וחוצמזה... אם לקטרג את עצמי כמתחילה מחדש, לא יודעת... הרי אנחנו כל הזמן מתחילים מחדש, לא? בגיל 22 התחלתי לגור לבד ומאז התחלתי מחדש בגיל 23 התחתנתי ומאז התחלתי מחדש בגיל 24 התגרשתי ומאז התחלתי מחדש בגיל 26 התוודעתי לחבר'ה חדשים ומאז התחלתי מחדש וגם בשבוע האחרון התחלתי מחדש... אז הנה אני פה

פילאטוס

New member
נעמייה בדרכים... ../images/Emo98.gif (תגידו, למה כל

אייקון מוכרח שתהיה לו כיפה ירוקה?!) נעמייה (איזה שם מרוקאי מתוק וריחני! עושה לי להרגיש בבית), יופי שבאת. אז איך את מתחילה מחדש? חוזרת לנקודת ההתחלה של המירוץ או זזה על ספירלות?

noa128

New member
מממ.. מטעמים את עושה מהלשון העברית

לחזור לנקודת ההתחלה של המירוץ או לזוז על ספירלות... גמני סקרנית לשמוע עוד נעמייה וברוכה הבאה בצל קורתנו
נועה.

1הופ

New member
זה כנראה באמת אף פעם לא נגמר

הספק יפה יש לך, נעמייה. ואולי זו רק ההסתכלות השונה שבעצם יכולה להפוך כל דבר להתחלה חדשה. את חושבת שעדיף להתייחס לכל שינוי כהתחלה, או כהמשך רציף של מה שקדם לו?

נעמייה

New member
החיים דינמיים...

זה לא ענין של "הספק" כמו שקראת לזה. אני חושבת שזה די לא משנה איך מגדירים את כל מה שקורה לנו בחיים התחלות חדשות או המשך רציף של מה שקדם לו... הרי שניהם נכונים, והרי החיים הם אותם חיים. השינויים שחלים בנו או בסביבה שלנו, הם חלק אינטגרלי מהחיים ובטח כהמשך רציף. וכן, כל שינוי הוא התחלה חדשה.

מתארח

New member
לא את כולם הברחתם

בטוחני שישנם רבים וטובים שמסיבות שונות אינם משתתפים פעילים. ומשתתפים בנתיים בקריאת הנכתב.אחרים המגיעים אל דפי הפורום מעת לעת מסיבות שונות ועדיין תוהים האם ימצא מקומם בין הכותבים. לסיכום ככל שיהיה החומר מגוון יצטרפו עוד ועוד.

פילאטוס

New member
מתארח

הומממ הווממממ אני תוהה מאז שהגענו הנה מה אמור לקרות, ובכלל על עניין האטרקטיביות, ופתאום זה נשמע לי קשור לא רק לכאן. גם בין אנשים בעולם, יחידים או קבוצות, יש השאלה החידתית מה מקרב ומה מרחיק ואת מי וכמה ולמה.

מתארח

New member
נולדנו

ביום כואנו לעולם תהינו מרחם מוגנת לעולם. מה יהייה עם מי חברים מורים אחים אחיות התבגרות אהבה נשואין ילדים פרידה פרק שני ושוב אהבה האם נשגה האם נשכיל ושוב אכזבה צפיה לבאות התחלות חדשות אהבות ישנות ועוד לא יבשה הדיו ולעולם עומדות השאלות ואם נדע מה נדע

למעלה