אנשים חמודים ויקרים שלי! D:

אנשים חמודים ויקרים שלי! D:

וואו, מזמן לא פתחתי כתום ^.^ *התרגשות* טוב, אז ככה: מחר ב12 בלילה (תאמת קצת לפני אבל מה זה משנה P: ככה זה נשמע יותר טוב) אני עוזבת אתכם .__. אני נוסעת לטיול שנתי באילת!!! ^_____________________________^ D: וכן, אני ממש רוצה הודעות צומי X3 ושתתגעגעו אלי ושאני אהנה ומה שבא לכם ^^ אני אחזור ביום חמישי מאוד מאוחר, וזה אומר שאני אראה ממש מאוחר את הפרק T_T אבל מה לעשות... P: פכולופן, אני מאוד אתגעגע, ומחר לא יהיה לי זמן להיפרד כי אני צריכה לארוז וזה לוקח לי הרבה זמן XD אז אני נפרדת היום ^^ שיהיה לכם שבוע נהדר => ובהצלחה לכולכם עם המבחנים והכל.... כשאני אחזור אולי אני אראה תמונות ^^ ואנחנו נעשה בננות!! יאאאא אומגד אומגד *התרגשות* ^__________^ עזבו, אל תשימו לב לחירפונים שלי ._.

mike 666

New member
טיול נעים !

לפני מה שעשו לי בטיול השנתי , אז בסוף הגענו לאילת וקנינו משהו , אז ...תקני לנו משהו ! למה ? כי אנחנו אוהבים אותך !! ^_^ ^_^ ^_^ סתם סתם , טיול נעים

mike 666

New member
לפי * ..טעות קטנה

אני לא מכיר אותך , אבל אני עדיין מאחל לך טיול נהדר ומשגע , משהו טירוף ! שיגעוווון ! שיגעוווון ! חח...

keep smiling

New member
יאא ^^ ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

תהני יקירע! [: [חשבתי שגםאת נוטשת לפולין. י.י] ו...המונמון צומי! [: |צומי||צומי|

keep smiling

New member
איפה החוויה הלימודית? X3 ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

איןלך בושה? XD

keep smiling

New member
אע. ==; ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

פגשתי את המשלחת של אחים שלי. היה ממש ממש מטריד. XD ~אנחנו הולכות ברחוב~ "היי, קרן, אלה לא אחים שלך, והמשלחת שלהם?" *מרימה את הראש* "היי ברק, היי זהר." "היי.." "רקשניה." *מסתובבת* "מה -אתם- עושים כאן? 0ס" היה הזוי ומטריד. XD

בדיוק!

גם אצלינו היה משו כזה.... כל הזמן פגשנו את הבנים מהרצוג!! אומשו כזה XD וחברה שלי כל הזמן דיברה בטלפון עם האח התאום שלה, שהוא גם היה בפולין באותו זמן XD אח"כ הם נפגשו ביום לפני האחרון XD זה היה כזה משעשע XD "היי, נעה, הנה אח שלך" *רצה לאח שלה* *אח שלה מתפדח חבל"ז* *היא מצטלמת איתו* *חוזרת אלינו בדילוגים* XD

keep smiling

New member
בנים מהרצוג? י.י ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

אע. חצי מהעולם לומד בהרצוג!!!1111 [כאילו, משהם. ^^]

keep smiling

New member
שהמיסטים? ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

או הרצוגיסטים? [שמעתי ששבט הרא"ה אצלנו עושים קיר שבטי עם תמונות של בובספוג XD. "שבט הרא"ה, גדול צהוב מחורר ופדופילי." XDD]

הרצוגיסטים ><

ידעת שהשם של הגרעין שלי זה שהם? ^^ ואצלינו אין לי מושג מה יהיו הקירות. אבל מן הסתם כמה יבקשו ממני לצייר אותם ><

keep smiling

New member
אנחנו נחשון...[[: ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

ואצלנו עושים אותם בקטעים, אנשים עוברים ומבקשים מהם לעשות חתיכה מהציור...םם; "היי, בא לך לצייר אף?"

coral chan

New member
אז לשם נעלמת.. '.'

את בכלל לא מתחברת למסן! ~סוקלת~ והפרינסס טוטו שלי? ;.; ~אני אנוכית~ ~ועכשיו לא~ ~צוווווווווומיייי!!! ^_________________^~~~ נהדחנח תהני!! ^^ בננות זה איכ מאוט מאוט איכ ~שונאת בננות~

למעלה