אנשים חמודים ויקרים שלי! D:

^^"

אני באמת לא מתחברת כ"כ בזמן האחרון....סורי, פשוט יש לי עומס >< ופרינסס טוטו- אממ אני צריכה לשאול את אח שלי אין צורבים מדיסק לדיסק כי אני באקה ולא יודעת לעשות את זה ._. וזה כזה מהמם *.* אתם שומעים?! לכו לראות פרינסס טוטו!!!תרוצו! ותזהרו לא ליפול ^^ ובננות זה כיף. ^^ במיוחד כשנופלים למים XD

coral chan

New member
ולי אין עומס?! הא?!

ואני לא מתחברת למסן ומחכה לך שעות שתתחברי?! הא?! >< ~נפגעת~ ;.; בנות זה איכ,במיוחד כשנופלים למים. ים זה רע ~;.;

את מצחיקה XD

את באמת משווה את העומס שיש לך לעומס שיש בי"ב? לך אין עוד חודשיים 3 בגרויות, נכון -_- ? והם ממש לא באנגלית ומ"מ, הא? הא? הא? *נרגעת* בעע. י"ב זה חרא ובננות- אני אדווח לך אחרי הטיול D:

dark max

New member
משתתפת בצערך... ../images/Emo11.gif

*עוגייה* *צומי* מקסימום פלוגה 14 - יחד עם פלוגה 6 - תבוא לחלץ אותך ^^

mike 666

New member
כן גם אני לא אוהב את אילת ....למה ?

1. יש שם כמויות על גבי כמויות של פאקצות . 2. לפי הסיבה הראשונה ראינו שיש באילת הרבה מאוד פאקצות , וזה אומר שיהיו הרבה מאוד ערסים , אתם יודעים איך זה , בן זוג נמשך לבן זוגו . 3. עיר מ-ש-ע-מ-מ-ת בצורה בלי רגילה , ממש שיעמום טוטאלי , אלה אם כן את/ה פאקצה או ערס . 4 . ממש אבל ממש אבל ממש אבל ...מ-מ-ש יותר מידי חם שם בקיץ , ובחורף קר , ובלילה קר יותר מ בחרמון , ורוב הסיכוי שאת/ה תחזרו עם איזה צינון קטן ככה בקטנה , או בגדולה , תלוי במערכת בגוף שלך .. קיצר , זה לא מקום בילוי נהדר , שוב , אלא אם את/ה ערס - פאקצה

dark max

New member
דווקא יש שם מה לעשות../images/Emo11.gif

זה צלוי בכמות הכסף שאתה מוכן להוציא

אז אתה מרמז שאני פקאצה?

._. T___________T וחוצמזה שממש לא יהיה משעמם, יהיו לנו מלא מסלולים עם סולמות וחבלים ^^ ובננות כבר אמרתי? ^^"

mike 666

New member
אמממ...האם אני מרמז ..לא ..ממש לא

אני לא חושב שאת פאקצה ובולשיטים אחרים , אני פשוט כותב את מה שאני ראיתי ב5 -4 שנים האחרונות באילת , אני נסעתי לאילת , אבל בגלל שהייתי חייב , לחופשות ושטויות עם המשפחה , וגם לים המלח , שזה אותו חרא , קיצר , זה גם לא משנה בכמות הכסף שאתה מגיע , זה משנה בכמות האנשים שאתה אוהב שאתה מגיע איתם , זה הכל . אבל עדיין לפי דעתי , זה ממש ממש לא אחד מהמקות שהייתי מבלה שם בגלל הסיבות שכתבתי בהודעה לפני

צודק

בדוגרי אתה צודק.... אבל זה יהיה ממש כיף לדעתי כי סוף סוף כולם יוצאים, חוץ מאיזה 2 בנות....סוף סוף כל הפדלאות יוצאות.....טיול שנתי בי"ב לא כיף כי הוא באילת, אלא כי כולם יוצאים!! ^____________^ היום ^^ עוד 9 שעות ^_____^

Envious

New member
לצערי ערסים ופרחות הם בכל מקום

T_____T רק בתל אביב יש מיעוטים ;; האאאאאאאאאאא עזריאלי ;; אני רוצה תלאביב ועזריאלי עומו =[

למה באילת אפשר לקנות דיסקים בזול,

ואפשר לצלול...ולאכול... ולראות סרטים... ולהציק לפאקצות- ולהתחיל לפתח איתן דו-שיח כדי לבדוק מי יותר מטומטמת מהשנייה, [וזה קורה כשאין כבר מה לראות בקארטונז נאטוורק
] ואחרי שבאמת נגמר מה לעשות תמיד אפשר לעבור את הגבול.

למעלה