אצלי הרוב יודעים,
אבל זה בעיקר כי חוסר הניסיון שלי הוא בעיקר זוגי. לא שמבחינה מינית אני כל כך מנוסה, אבל הבעיה היא בעיקר זוגית ומכאן גם נובע חוסר הניסיון המיני- למעט תקופות מאד מאד מסוימות בחיים שלי אני לא רואה שום טעם בסטוצים. יש לי בעיה להיכנס למערכות יחסים, ולכן גם הניסיון המיני בהתאם.
בגלל שאלה מערכות יחסים, דבר שלרוב לא מסתירים אותו מהעולם למשך זמן, יצא שרוב מי שמכיר אותי יודע שאין לי חבר. מי שמכיר הרבה זמן יודע גם שלא היה כזה במשך הרבה זמן, ואם היה זה לתקופות מאד קצרות. ההורים כמובן יודעים, כי בחיים לא הבאתי להם מישהו לארוחת שבת וכו' (בניגוד לאחותי הקטנה, שמתחזקת מערכות יחסים לתפארת ולדעתי תתחתן עוד מעט).
האמת? זה גם לא משהו שאני מתביישת בו, ואפילו נראה לי שגברים מוצאים את זה די מושך (משהו כמו אילוף הסוררת או משהו, כל אחד רוצה להאמין שהוא יהיה זה שיגרום לי להתמסד).
אני מודה שזה מצב קצת פחות מביך מחוסר ניסיון מיני, ולרוב אין לי שום בעיה לדבר על זה. על הניסיון המיני אני לא מדברת, אבל יש לי אופי די פרוע כך שאנשים תמיד מניחים שאני מאד מנוסה וחיה מסטוץ לסטוץ. אני לא באמת מתקנת אותם.
מה שכן, אני לא משקרת בנושא הזה ואם שואלים אותי באופן ישיר אני מספרת וגם לא כזה מתביישת בזה. אבל אני לא יודעת אם זה היה המצב אם הייתי בתולה או אם באמת מעולם לא הייתי יוצאת אפילו לדייט. אלה מצבים יותר קיצוניים, ואני יכולה להבין אנשים שמעוניינים לשמור את זה לעצמם ואפילו שמשקרים בנושא הזה.