אנשים יודעים על "המצב" שלכם?

tull383

New member
אנשים יודעים על "המצב" שלכם?

חברים קרובים
חברים רחוקים
אנשים מהעבודה

אצלי לא
יודעים שאני סגורה מאוד. לא נדמה לי שיודעים או מבינים עד הסוף למה.

פתאום השתעשעתי ברעיון - אולי כן לספר לכמה חברים? מה כבר יקרה? השמיים לא יפלו....

לא נראה לי שאני אעשה את זה. אבל אולי?

חן1

New member
גם אצלי לא ממש

אנשים יודעים שאני לא בזוגיות ובטח שואלים את עצמם למה...
אבל מי שלא ממש ממש קרוב אלי (משפחה) לא יודע אם היו לי קשרים או לא ומה עשיתי בהם.
אני חושבת שבגלל שאין לי בעיות חברתיות זה לא חרוט לי על המצח,
אנשים לא יכולים לנחש שזה המצב.

iba90

New member
חח זה הגיע למצב שחשבו שאני גיי :|

לכו תתחילו להסביר לכל מי שאתם לא רוצים למה אתם ככה

רק חברות מאוד מאוד קרובות!!

משפחה לא בטוח וכמו שכבר אמרתי,אולי יודעים ופשוט לא אומרים

ולדעתי תמיד שווה לשתף חברה אחת או שתיים שמרגישים ממש בטוחים לידם. לפעמים יש צורך לשתף ולדבר ולפרוק,ויש מי שיקשיב,וזה מה שאני עושה עם אותן חברות שמייעצות ועוזרות.

ואני אומרת ששווה לשתף,יאללה,לכי על זה,בהצלחה.

mcTom32

New member
אוי זה ממש בעיה

החברים הקרובים קרובים שלי יודעים שאני לא אחד כזה של סטוצים ויודעים שאין לי זוגיות ושאני לבד כבר הרבה זמן והם רגילים לזה.
המשפחה שלי לא יודעת כלום עליי ואני לא חושב גם לספר, לפעמים יש שאלות מתי תתחתן וכאלה ולמדתי כבר לא להתעצבן מזה או להתרגש או להילחץ. גם לא כולם יודעים שאני גיי רק מי שקרוב אליי או אבל לא כי אני מסתיר את זה, זה פשוט לא נראה לי כזה חשוב, מי שצריך לדעת יודע

אצלי יודעים

ההורים שלי יודעים ומתעלמים.

יש לי כמה חברות שיודעות.... וזה היה קצת מביך לשתף כי אחת מהן נשואה.

מה הקשר לכך שהיא נשואה?

אותי לא היה מביך גם לא זוכרת ממש איך עלה הנושא.

ויש לי חברות נשואות,או כאלה שאמורות בקרוב להתחתן,או חברות עם ילדות..אין ממש קשר למצב משפחתי (לדעתי)

יודעים

כאילו, מי ששאל או התעניין יודע.
זה נראה לי יותר בריא נפשית כשאין סודות ודברים להסתיר, לפחות מהניסיון שלי, בכל נושא בחיים.
אם זה לא יפריע לאף אחד - אז מה אכפת לי לספר?
ואם זה יפריע למישהו - זו בדרך כלל בדיוק הסיבה למה כן צריך לספר.
מצד שני, רוב האנשים שנתקלתי בהם לא חושבים כמוני...

Ondine1

New member
לא...נראה לי שההפך

לפני כמה ימים חברה מהעבודה באה להתייעץ איתי בקשר למשהו ביחסי מין בינה לבין חבר שלה וכשאמרתי לה שאני בתולה היא הופתעה ואמרה ש-"מה? מזה לא רואים עלייך!"

יש שתי חברות טובות שיודעות, שגם..אחת גילתה רק לאחרונה ומשום מה הופתעה.

C l u e

New member
אצלי הרוב יודעים,

אבל זה בעיקר כי חוסר הניסיון שלי הוא בעיקר זוגי. לא שמבחינה מינית אני כל כך מנוסה, אבל הבעיה היא בעיקר זוגית ומכאן גם נובע חוסר הניסיון המיני- למעט תקופות מאד מאד מסוימות בחיים שלי אני לא רואה שום טעם בסטוצים. יש לי בעיה להיכנס למערכות יחסים, ולכן גם הניסיון המיני בהתאם.
בגלל שאלה מערכות יחסים, דבר שלרוב לא מסתירים אותו מהעולם למשך זמן, יצא שרוב מי שמכיר אותי יודע שאין לי חבר. מי שמכיר הרבה זמן יודע גם שלא היה כזה במשך הרבה זמן, ואם היה זה לתקופות מאד קצרות. ההורים כמובן יודעים, כי בחיים לא הבאתי להם מישהו לארוחת שבת וכו' (בניגוד לאחותי הקטנה, שמתחזקת מערכות יחסים לתפארת ולדעתי תתחתן עוד מעט).
האמת? זה גם לא משהו שאני מתביישת בו, ואפילו נראה לי שגברים מוצאים את זה די מושך (משהו כמו אילוף הסוררת או משהו, כל אחד רוצה להאמין שהוא יהיה זה שיגרום לי להתמסד).
אני מודה שזה מצב קצת פחות מביך מחוסר ניסיון מיני, ולרוב אין לי שום בעיה לדבר על זה. על הניסיון המיני אני לא מדברת, אבל יש לי אופי די פרוע כך שאנשים תמיד מניחים שאני מאד מנוסה וחיה מסטוץ לסטוץ. אני לא באמת מתקנת אותם.
מה שכן, אני לא משקרת בנושא הזה ואם שואלים אותי באופן ישיר אני מספרת וגם לא כזה מתביישת בזה. אבל אני לא יודעת אם זה היה המצב אם הייתי בתולה או אם באמת מעולם לא הייתי יוצאת אפילו לדייט. אלה מצבים יותר קיצוניים, ואני יכולה להבין אנשים שמעוניינים לשמור את זה לעצמם ואפילו שמשקרים בנושא הזה.

ממש לא מומלץ!

להגיד לעמיתים בעבודה
או חברות הכי טובות
את מצבך האישי

תעשי גבולות בין החיים האישים שלך
לבין חברים
מניסיון אישי

C l u e

New member
אם לא תספרי לחברות הכי טובות, למי תספרי?

והאם את יכולה לקרוא להן חברות הכי טובות אם הן לא יודעות דברים כל כך מהותיים על החיים שלך?
ברור שיש דברים שגם החברה הכי טובה שלי לא יודעת עלי, אבל אני יודעת שאם אבחר לספר לה היא לעולם לא תשפוט אותי ותקבל אותי כמו שאני. אחרת זאת לא באמת חברה הכי טובה, אלא סתם חברה שאני אוהבת.
יודעת מה, אם תספרי לחברה הכי טובה שאת בתולה ובגלל זה היא תתרחק ממך, כנראה שזאת לא בחורה ששווה את הקשר שלכן ואת האהבה שלך אליה, אז באיזשהו מקום זאת רק עוד סיבה כן לספר.

זאת הגדרה שלך לחברות הכי טובות.

ההגדרה שלי היא שהן לא צריכות להידחף ל לכוס
ולא כוס של הכלה
אלא המקום ההוא שתסלחי לי

וכבר סיפרתי לחברה טובה
לא ידע לשמור על הפה שלה
ואחותה עכשיו מציקה לי בלשון המעטה.

במדינת ישראל יש נטיה להידחף את האף למקום שלא צריך
וגם חברות הן רכלנות {תכונה נשית לא כולן אבל הרוב}
אני למשל אצלי "שמירת לשון הרע" זה משהו שאני עובדת עליו כל הזמן
אבל הרוב אוהבים להוציא את הלשון ולרכל!

חברות טובות מתחלקות להרבה סוגים אצלי
אלו שלבילויים וכייף
אלו שלומדות ביחד ובחיבור כמו אחיות

אבל זה לא אומר שאני צריכה לשתף אותן בענייני האישיים.
אני את הלקח שלי כבר למדתי.

חברה אצלי זה לא פסיכולוגית
כשיש לי בעיות אישיות אני מעדיפה ללכת לטיפול

מאשר לשמוע הרצאות חפירה אודות איך לחיות {מספיקי את אמא שלי שחפרה לי כל החיים ונתנה לי עצות כאלו שכמעט לא הרסו לי את החיים אם הייתי מקשיבה לה}

וחוץ מזה יש לי אתכם

החברות האלה לא נשמעות לי

כמו חברות טובות. חברים טובים לא מספרים, לא מציקים ולא דוחפים את האף כשלא צריך. גם לי היה מאוד קשה לקבל את זה, ויצא שנכוותי כמה וכמה פעמים מריכולים של בנות. אבל כשנפתחתי בפני האנשים הנכונים, אלא שבאמת רצו להיות לצדי, הבנתי כמה מרפא זה יכול להיות.

C l u e

New member
אם אלה החברות שלך,

את צריכה חברות חדשות.

אני לא יודעת מה הייתי עושה בלי האהבה חסרת התנאים של החברות הכי טובות שלי. אני באמת יכולה לספר להן הכל והן לא ישפטו אותי, ובטח שלא יספרו את זה לאחרים.

חברים טובים יכולים להיות כמו פסיכולוג. מובן שצריך לבחור בצורה מושכלת מה מספרים ולמי, אבל עצם הדיבור המשוחרר עם אדם אחר שמקבל אותך, הוא דבר מחזק ובונה שעוזר לנו להרגיש שלמים יותר עם עצמנו.

למעלה