אנשים יודעים על "המצב" שלכם?

לעמיתים לעבודה אני מבינה למה לא

אבל לחברה טובה??? הגזמת,אם לא לה לספר אז להשאיר לעצמך?? לפסיכולוג אין לי כסף,והחברה הכי טובה שלי יודעת לייעץ לי בין אם זה בטלפון או סתם ב 4 עיניים. היא יודעת עליי הכל מהכל. (יותר מהמשפחה שלי).

אז לדעתי כן מומלץ לספר לחבר/ה טוב/ה !

אז

למה לא סיפרת על עכשיו?
או שכן סיפרת?

זה תלוי ברמת הבגרות של האדם
לשל חברה שלי בת גילי
אך מתנהגת כמו ילדה קטנה

אני לא צריכה לספר
כי אצלי בתולין זה לא בעיה.
אני שלמה עם עצמי.
אז למה בכל לספר?!
מה זה יתן לי? כלום.

לא מרגישה צורך לשתף.
בתולין שלי זה כמו סוג של תסרוקת שאני עושה
זה חלק ממני
ולא מרגישה בזה שום בעיה.
ממקום שאני באה עטפתי את עצמי בסביב תומכת ומבינה
הן אולי לא יודעות

אבל בסביבה הזאת אין שום לחץ תסלחי לי מ"להיפטר מזה".

OhadB3i

New member
מי שצריך יודע, אין לי מה להסתיר..

למרות שכמה פעמים זה דפק אותי וגרם לי לעשות סלקציות בלמי לספר דברים ולמי לא, בגדול אין שום בעיה מהבחינה הזאת..

אריאל362

New member
לא מסתיר, אבל החברים הקרובים

מי שמדבר איתי או שואל אותי על זה יודע

למה את נבוכה?

נכון שיש לחץ חברתי והכל, אבל בתקופה שלי (שלא הייתה מזמן), להיות בתולה היה דבר מאד חיובי ולהמתין לאהבה היה מקובל, אני איבדתי את הבתולים שלי בגיל 21 בערך עם בחור שאהבתי ושיצאנו תקופה ארוכה, יותר מזה, גם כיום, אני לא קופצת ממיטה למיטה (למרות שבשנותיי הצעירות דילגתי בהחלט) ואני יכולה לעבור גם שנתיים בלי סקס - מתוך בחירה אישית.
ואני לא מתנצלת על זה ובטח שלא מצטערת על זה.
תרימי את הראש ותהיי גאה.
את לא כמו כולם.

אוחח עם ה"מצב" שלי...

מי שצריך לדעת יודע.
באופן כללי, אני נפתחתי עם השנים אז יש דברים שאין לי בעיה לדבר עליהם, אבל שוב זה גם תלוי עם מי.
חברים יודעים שאני לא בזוגיות.
על חיי המין כשיש לי אין לי בעיה לדבר עם חברות וכו' וזה אף עלול לגבול בחוסר טאקט חחח
אני אפילו מתייעצת פה ושם, גם בנושאי מין עם מי שיש לו ראש פתוח. לא שואלת על תנוחות וכאלה אלא דברים יותר מפגרים כמו למשל התלבטות שהיתה לי לגבי מישהו- אם לשכב איתו.
אבל שוב, אני מתנהלת לפי הרצון שלי ועל הזין מה שאומרים או חושבים, לפחות בעת מעשה. אחרי זה... זה כבר אחרת. אבל זה אחרת בעיקר כי אני מבקרת מאוד גדולה של עצמי ומה שאני חושבת על עצמי אחרי דברים זה גרוע מכל מה שיגידו ויחשבו עלי.

בגדול, כולם יודעים שאני לא בזוגיות.
לא מרגישה מחויבות לשתף את כולם בעבר שלי, כלומר שגם קודם לכן לא הייתי בזוגיות. גם לא מרגישה מחויבות לשתף את כולם בזה שיש לי סקס, אם היה כזה.
בבית, מרוב שרגילים שאין לי חיי חברה וגם כי אני לא הבאתי בן זוג הביתה, אז חושבים גם שאני ללא כל התנסות. ואמא שלי לחוצה להיות סבתא...

למעלה