והנה תגובתי על הפרק באנשים יפים שהיה אתמול:
היה פרק יפה.. נחמד לראות את כולם נראים שונה ובמקרה של אנאבל גם בגישה שונה לחיים(הגיע הזמן באמת
) המ.. בוא נראה באשר למראה החיצוני: אנאבל יצאה מהממת
כנראה שתמיד הייתה ככה(חבל רק שכל המרמור מכער אותה מבפנים), סופי נראתה מדהים וגם קארן!(יחי קארן. תבינו למה חח),לין נראתה בסדר, ניקולס נראה מעפן, גדעון נראה בסדר וזהו חח השאר לא עניינו אותי. אוח איך סופי הייתה מעצבנת בפרק הזה!! זה שונה מה שקורה בין לין וג'וליאן לבין מה שאבא שלה עשה!! וכי בניגוד לאבא שלה שבגד במסגרת הנישואין עם החברה הכי טובה של קארן, לין וג'וליאן לא ניהלו רומן בזמן שהוא היה נשוי! אם כי באמת ג'וליאן היה צריך לחכות קצת לפני שקופץ ליציאה רומנטית עם לין.. וכי איפה ההתחשבות ברגשות של הבן שלו והסובבים? ובאשר לסופי רואים שהיא מושפעת מאבא שלה יותר מדי! זה לא מוצא חן בעיני! אם זה ימשיך ככה אני באמת אעדיף שהוא יקח אותה!
וקארן אוי קארן.. אהבתי איך שהיא הביעה נחרצות סלידה ממנו.. באמת שלא מגיע לו שום אמפתיה ממנה או מסופי(אבל סופי אהבלה, תמימה שניתן להאכיל בהבטחות אז זהו..), וגם אהבתי ממש ממש את מה שהיא אמרה לסופי בסוף הפרק. זה באמת הראה עד כמה שהיא התבגרה מאז שהאבא נטש וכדומה.. המ.. באשר לגדעון. לא יפה שהוא לא רצה להקשיב לסופי למרות שבהחלט ניתן להבין אותו כי כל פעם שהיא מדברת על ניקולס היא בעצם הורגת אותו(גדעון) מבפנים. לין או לין מה עשית? ככה להתפטר מעבודתך לטובת מישהי עם חזון!?
נקווה שההחלטה הזאת לא תפגע בה לתווך הארוך. ועכשיו בעלה של לין. אתם יודעים רוב הסיכויים שהייתי פחות שונאת את הבן אדם אם השחקן שמגלם אותו לא היה שחקן כל כך ממוחזר(ראו דוגמת מלרוז פלייס, רפוא"ש, פוינט פלזנט), כאילו מה נסגר? יש גבול במשך כמה פעמים אפשר לסבול אותך על מסכינו חוץ מזה שאני עדיין כועסת על מה שדמותו האחרת אומנם אבל עדיין עשתה ברפוא"ש
בקיצור פרק נחמד מאוד ומעניין מאוד מה יהיה עכשיו עם הקרב על המשמורת(למרות שאני עדיין טוענת יאללה לין חופשי מסרי את סופי הבוגדת הזאת. יש לך את קארן המקסימה הצריך לבקש עוד?) אה כן כמעט שכחתי את העבודות המביכות של קארן חחח אין זה היה ממש מצחיק. איזו מסכנה(בגדים מזוויעים נתנו לה ללבוש. אבל הכל למען המטרה) חחח ממש חפרתי אבל הייתי צריכה להוציא את אשר על ליבי