אנשים יש לי חדשות לא טובות!!!! תקראו דחוף

אנשים יש לי חדשות לא טובות!!!! תקראו דחוף

ערוץ 24 הוציא היום באופן מיידי את כל הקליפים של דנה אינטרנשיונל מהפלייליסט של הערוץ בכל התוכניות שלו כולל המבוקשים וסרט הודי עם עידן יניב. זאת לאחר התקרית שהיתה אמש בין דנה אינטרנשיונל ומנהלה שי כרם לבין מנהלי הערוץ והפרת חוזה עימם כמה שעות לפני הטקס. מה אגיד, חבל שזה מה שיצא מכל הקאמבק המפואר של הכל זה לטובה. טעם מר בפה. ו 2 קליפים מדהימים שאף אחד יותר לא יראה אותם.

../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

לילה מיוסר, דם שותת מהירח רוח ים, וריח מלח עיר מוטלת על גבה, אל תאמר דבר אהבות מתות בשקט כמו הרוח החומקת בין חורבות האהבה, בין חורבות האהבה שלנו לא שמעתי צחוק, זה ימים של בכי שקרעו אותי ללכת מעליך באתי מרחוק עצובה כל דרכי היו לרגע של תוגת עולי הרגל אל חורבות האהבה שלנו לילה בלי חלום, מפוכח מאין כמוהו עוד כוכב נושר לתהום ואין עוד תקווה מה לך פתאום, שכל כך שונו פניך שהנה רואות עינך את חורבות האהבה את חורבות האהבה שלנו גם ליבי נשבר, נשבר בקרבי הלב הפתי את שבריו הנה הבאתי מוצגים לראווה, התזכור המחר פרי האסור מלוא הטנא ואותי המקוננת על חורבות האהבה, על חורבות האהבה שלנו לילה בלי חלום...

בהחלט עצוב מאד

במקום שדנה תהיה במעמדה והוותק שלה לסמל של אחדות וכייף ופתיחות, היא רק חיה מסקנדל לסקנדל. במקום שיתיחסו למוסיקה שלה אז מתיחסים לכל הבלגן סביבה. ועוד היא רוצה שיקחו אותה כזמרת רצינית עם סינגלים כמו את מוכנה ויום הולדת? והנה ערוץ 24 שפרגן לה מאד השנה, חרש ברמות מטורפות על לאב בוי וסרט הודי, כל פעם שפתחתי בחצי שנה האחרונה אחד מהם ניגן שם, מה יהיה כשהיא תרצה להוציא דיסק חדש?

TheMashMash

New member
בדיוק חשבתי.. מה עם הדיסק הבא?

אני תוהה איך היא תקדם את הדיסק הבא... הסינגל הבא... הקליפ הבא... ערוץ 24 כבר לא יהיו חלק מהקידום הזה. אני רק מקווה שלא יווצר חרם כזה או אחר בתחנות הרדיו השונות.

אני מסכים אתכם

דנה לא קולטת שהיא זאת שהיתה צריכה את טקס העמי וערוץ 24 יותר מאשר הם היו צריכים אותה. אולי ערוץ 24 מגעיל וקוטנר דוחה, אבל זה מה שיש. ואין ערוץ אחר בארץ, ועם זה דנה צריכה להשלים ולקבל והראות בגרות. אחרת ההפסד כולו שלה.

TheMashMash

New member
הנה

ביצוע: דנה אינטרנשיונל מילים: לא ידוע לחן: לא ידוע מה לא ברור נשמה אהבות נגמרות אני לא אשמה ככה זה אז תישמע חמודי אני הולכת מה לעשות שנמאס לי ממך זה חבל ברור שאני מצטערת אבל תקשיב ותקשיב לי טוב אני סומכת על עצמי כי אם אני לא אעשה את זה אז מי לכן חמודי עכשיו זה רישמי אני הולכת לתמיד אני סומכת על עצמי כי אם אין אני לי מותק אז תגיד לי מי די תיסתדר בלעדי תפסיק להגיד לי שזה לא כדאי זה מפחיד בוודאי אבל מותק אני הולכת די אל תגיד כל הזמן שיהיה לי קשה הגיע הזמן שתביט בי וש תקשיב ותקשיב לי טוב אאאאאאאאאאאאא... אני סומכת על עצמי...

מיקמיק17

New member
שאלה...

יואב קוטנר התחלף, לא? אז המנהל החדש גם לא ישים את הקליפים של דנה???

ZiV CoHeN8

New member
יווו איזה עצובב!!

איזה עצובב שדנה לא תהיה יותר ב24 בגלל שטות כזאת אני מקווה שמנהל החדש ישים אותהה!!

אני מרגישה שהכל נגמר לי בחיים

אני שומעת את השירים של דנה ולא מפסיקה ליבכות מאתמול אני מרגישה הכי רע שבעולם,לא טוב לי בעבודה בכיתי כל היום וכולם ידעו למה ועכשיו אני רואה כמה הפורום עצוב ואני פשוט רוצה לחבק אותכם זה לא פייר ממש לא פייר אני השתדלתי ושלחתי הצבעות והייתי כל כך אופטימית למה זה מגיע לנו למה זה מגיע לדנה? שמישהו מלמעלה יתן לנו תשובה,שי כרם הד ארצי המפיקים גם הורידו לדנה את הקליפים מערוץ 24 איך יכל להיות דבר כזה איך? איפה מושיקו כשצריכים אותו?,למה דנה שיקרה אותנו אתמול והיא אמרה שהיא חולה שבעצם היא הופיעה,

שני23889

New member
וואי זה היה כ"כ צפוי!!!ואתם יודעים מה?

לדעתי היה שווה לה לאסוף את עצמה גם אם היא נעלבה שלא הכניסו את לאב בוי לרשימת המתמודדים,וגם אם היא התבאסה שהיא לא זכתה בזמרת השנה וגם היא היא מאוד חולה עם 100 מעלות חום או לא יודעת למה להאמין כבר היא יכלה בכל זאת אפילו לבוא להראות נוכחות קצרה רק בשביל לשיר את סרט הודי ואז אפילו להתחפף העיקר שהיא באה וכיבדה ועשתה את שלה ואז היו מעריכים אותה על ההשתדלות הזאת,עכשיו היא תאכל אותה פי מאה וכל מי שינסה לעדן את זה ולהגיד שקוטנר התחלף,ויהיה בסדר ובלה בלה בלה הנה עובדה הוכחה בשטח העיפו תקליפים שלה ובטוח שזאת רק ההתחלה סתם יצא באסה מכל זה,חרא של סיום לתקופת הכל זה לטובה ובטוח שגם חרא של פתיחה לאלבום הבא. לדעתי דנה ושי היו צריכים להבליג על הכל ולהשתדל להתאפק,להקטין ראש וככה 2 הצדדים היו מרוצים ולא משנה מה היה הסיפור שם. ידעתי שזה יקרה זה היה כ"כ צפוי!!!כמו שמישהו כבר רשם פה בתכלס בתכלס בגדול איך שלא תסתכלו על זה וכמה שלא תנסו להפוך את זה ולהכחיש את זה ולעדן את זה היא זקוקה לערוץ יותר מאשר הם זקוקים לה ועכשיו מי שיצא מפסיד זאת היא ועל הדרך גם אנחנו המעריצים אכלנו אותה!!! לדעתי הייתה פה התנהלות לקויה שלה! כמה שאני אוהבת את דנה ומשתדלת תמיד לתמוך בה הפעם אני ממש לא מסוגלת לתמוך בצעד שכזה ואני בטוחה שעוד המון אני רק מקווה שבסוף זה יסתדר,מאוד מאוד מקווה!!!אחרת חבל על כל העלייה שהייתה לה השנה והקאמבק,הכל ישקע שוב ויחזור לתקופה כמו שהייה אחרי האירוויזין של שקט וחוסר עניין תקשורתי ואולי אפילו חוסר הופעות ועשיה לכו תדעו...

שני23889 -------מסכים לגמרי ../images/Emo70.gif

אם להיסתכל על כל מה שקרה, אפשר אולי להגיד שהיה שווה לבוא ולהפגין נוכחות. כמו לבוא לתכנית אירוח ולתת נאמבר של 3 דקות, ולהתחפף ! זה היה משאיר את דנה בגדולה שלה בקאמבק הגדול, ובלי כל המחשבות שרצות מפה ועד לעזה על כמה דנה כלבה שהיא הבריזה לכולם.. בכלל, אני חושב שאנחנו, המעריצים, נתנו את כל כולנו למענה חודשים לפני הטקס בהצבעות ועד לרגע בו קיבלנו את הבשורה "המשמחת", שדנה לא תגיע בשל מחלה, כאשר היא הלכה להופיע איפשהו. מושיקו פתח שירשור, וכולנו שלחנו מכתבים למנחם שייתאפשר ודנה תקום אפ על הרגליים ותביא את עצמה לטקס המגעיל הזה ! חברים, מה לא עשינו טוב עד עכשיו ?? האא? אני לא יודע על השפעת מי שי כרם המטומטם שלח כזה SMS טישפי לבן-אדם שכרגע אולי עוזב, אבל עדיין משהו תלוי בהחלטות שלו... אני זוכר איך שי כרם קפץ לעוף מ50 שנות אירוויזיון בסרט "יומן מסע"... אתם זוכרים את זה??? כשהתבשר לו שדנה לא ב-5 הטובים, הוא התכונן כבר להתחפף מהמקום. ותאמינו לי שסצנה דומה לזו כנראה הייתה לפני הטקס כאשר התבשר לו על תוצאות הענקת הפרסים.

למעלה