אנשים יש לי חדשות לא טובות!!!! תקראו דחוף

אני לא הכי מבינה גדולה תיכנסו

דנה לא הייתה חייבת לתת הופעה,ואני בטוחה שדנה ידעה מה היא עושה גם שיורידו לה את הקליפים מערוץ 24 מה היה ליפני ערוץ 24 איך זמרים קידמו את עצמם? עכשיו ערוץ 24 הוא זה שירוץ אחרי דנה אינטרנשיונל דנה לא פריירית שילכו כפרות עליה,כל הכבוד לה אני גאה בה

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifלא הייתי באמת לוקח את זה ברצינות.

בחיים בחיים בחיים יותר אף פעם לא יראו את דנה? ממ הסיכוי קלוש. הקליפים שלה נחפרים ונטחנים בכל תחנות הרדיו, וב-24 זה כמה מהקליפים המצליחים והמבוקשים ביותר, הם די ידפקו את עצמם אם יורידו ויחרימו אותה... במידה ובאמת מישהו ינסה ככה לפגוע בדנה ולהחרים אותה, חצי מדינה תקום עליו.

אולי הגיעה הזמן להצעות בחו"ל??

אם במידה, וחס וחלילה (טפו,טפו,טפו..מלח מים, מלח מים, שיפוצצו את עזה אמן). יקרה ויחרימו, ולא ייקדמו את דנה לקראת האלבום הבא, אז אולי לא חסר לדנה הצעות בחו"ל ובאמת הגיעה השעה לאלבום בינלאומי והופעות באירופה? אני רק מעלה כאן אפשרות, במקרה ומדובר בסכנה לקריירה.

מיקמיק17

New member
הכי טוב../images/Emo70.gif

בחיים דנה לא תקבל פה פרגון והערצה כמו בחול ובאירופה. מצדי שתעוף מהארץ הזאת שמתנכלים אליה ותצליח בחו"ל, הכי טוב.

אחרי הטקס אני אמרתי שלום ולא להתראות 24

מצידי שערוץ 24 ילך ויתפוצץ אין לי מה לחפש בערוץ 24 כמה זמן תתפעל מעצמך במראה כמו נסיך מצרים כמה זמן תראה לעצמך כמו מלאך שבא מהשמיים כמו זמן עוד תספר לעצמך איך הפכת אותי למלכה כמה זמן עוד תגיד לעצמך בלעדיך אני אבודה עכשיו אתה הורס תוקע בי מבט כועס רק כי אמרתישתיפול רק כי ידעתי שתתחיל לזחול כמה זמן תגיד לעצמך אני יותר חכם ממנה כמה זמן תשקר לעצמך שיום אחד תחזיר אותי הנה כמה זמן תמכור לעצמך סיםורים על החיים הטובים כמה זמן עוד יעבור לפני שאתה תבין עכשיו אתה הורס תוקע בי מבט כועס רק כי אמרתי שתיפול רק כי ידעתי שתתחיל לזחול

שני23889

New member
בואנה אנשים פה חיים בסרטטטטטטטטט

טוענים שאם יחרימו אותה חצי מדינה תתקומם...חחח מ=מ=שששששששש בוא נגיד את זה בעדינות אבל ליותר מחצי מדינה ממש לא אכפט!!!!תהיו ראליים לא רק לחשוב מה שנח לכם ועל מה אתם רוצים שיקרה אתם לא ילדים קטנים מה עובר עליכם? ומי הציע שדנה תעבור לחו"ל?גם ככה בכל התקופה הזאת של לפני האלבום החדש והקאמבק כביכול בקושי שמעו עליה פה בארץ אז אם היא תתחפף מפה אתם רוצים בכלל שלא נשמע עליה? אוי נו באמא שלכם תתבגרו כבר!

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifמאמי, אולי לא חצי מדינה, א-ב-ל

מסתבר, שיש המון אנשים שדווקא כן מפרגנים לה. ובין פאקינג דיל, 24, שלא יעשו טובות לאף אחד.

לא סובל את הערוץ הזה !

הרבה אנשים לא צופים בערוץ 24 ! איכככסה של מוסיקה, ואיכסה של קליפים ! פעם מורה שלי סיפרה לי "חוויה" שעברה עם הערוץ. זה היה ביום שישי (והיא דתייה). היא הלכה לישון ויש לה מלא חתולים בבית (מהרחוב), וכנראה אחד החתולים לחץ בטעות על השלט, והטלויזיה נדלקה על ערוץ 24. המורה שלי השתוללה כל הלילה ולא יכלה לישון, כי זה היה בווליום גבוה, וגם לכבות היא לא יכלה.. גם ככה הייתה לה אנטיפטיה לגבי המוסיקה, הערוץ והקליפים. ואחרי המקרה הזה, היא פשוט שונאת את הערוץ ! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

שני23889

New member
בסדר כפרה סובלים או לא סובלים זה כבר...

עניין אינדיבידואלי בלי שום קשר אתם הרי לא יכולים להכחיש שהערוץ הזה כן משפיע במידה מסויימת ומקדם מאוד וקובע תטון באיזשהו אופן,לפחות חלקי צר לי להודות אבל יש פה הפסד והוא מהצד שלנו הפעם ואל תנסו לזלזל בזה כי כולנו יודעים שזה כן חשוב

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifבארוררר לברבור שזה משפיע! אין ספק

זה חשוב, נכון, אין ספק. אבל זה לא רק זה. באמת נראה לך שאנשים ישבו בשקט בזמן שרוכבים עליה ככה? זה בטח יגמר מהר.

Glamorousss

New member
פחחחחחחחחחח מה אני אגיד לכם

גם באתר 24 הורידו את הקליפים של דנה !! ואני חושב שזה גועל נפש!!! במקום לתת לדנה את הכבוד שמגיע לה!

שני23889

New member
ישבו ולא רק בשקט אלא גם בדממה!

אתם תראה!אלא אם כן אנחנו נעשה משהו אחרת מי יעשה המעריצים של נינט?מי יעשה?!!? זה או אנחנו או כלום אז תחשבו על דבר קצת יותר אפקטיבי ממייל שמקבלים ומוחקים ואז נתחיל לפעול

RINAT1983

New member
זה היה צפוי....

לפי המשפט אחרון של קוטנר שאצלו דנה גמרה.... בקיצור הוא הולך להיכנס בדנה ולהתעלם ממנה לחלוטין. נכון שהוא עזב את הערוץ אבל זה לא אומר שהוא נעלם להפך הוא נשאר בתעשייה וחוזר לרדיו ואין דבר יותר חשוב לאומן מרדיו.

lee 86

New member
מה שהכי מפריע לי בסיפור הזה הוא שדנה שיקרה

למעריצים שלה! חבר'ה, היא שלחה לנו מסר אישי שהיא חולה והלכה להופיע כמו גדולה במקום אחר! כולנו כאן תומכים בה במהלך החצי שנה האחרונה (וגם שנים לפני!) בלי סוף ונותנים את הנשמה! מצביעים, מתקשרים, קונים אלבומים ועושים הכל שהיא תורגש בשטח ובלי לחשוב פעמיים בכלל היא משקרת לנו בפנים... בעיניי זה ממש מאכזב! ואם כבר שיקרת לנו, לפחות שיהיה לך את השכל לשבת בבית ולהעמיד פני חולה ולא ללכת להופיע במקום אחר!

למעלה