אנשים....כנסו בבקשה..

PoisoN LipS

New member
אנשים....כנסו בבקשה..

במהלך טיול בוואלה
יש פורום שנקרא דירוג תמונות..יש שם אחת בשם לנה...שמפרסמת תמונות האנשים שמקנאים מקללים אותה ויש שם תגובות על הרוסים... אוף זה כל כך מעצבן זה שהיא רוסיה זה אומר שהיא זונה<? מפגרים הנה הכתובת

sweety01

New member
קראתי והזדעזתי!../images/Emo5.gif

מזמן לא שמעתי כל כך הרבה אדיוטים חסרי שכל במקום אחד...

גועל נפש, רפש גזעני ../images/Emo31.gif

ואין לכם מה לקחת את זה אישית- גזענים תמיד ימצאו על מי לפרוק ת'גזענות שלהם, וזו הייתה יכולה להיות בחורה אתיופית במקום הבחורה הרוסיה, ועדיין הייתם רואים שם תגובות גזעניות. פשוט תתעלמו ותעברו הלאה- אנשים כאלה יש בכל מקום ונגד כל עדה.

l1zard

New member
../images/Emo4.gif

הגעיל אותי לקרוא את זה.. ולא קראתי את הכל.. מעניין מה הייתי עושה אם הייתי קוראת את הכל... מה זה הגזענות הזאת? נו באמת.. הייתי מסתכלת עליהם באירופה איפה שיש אנטישמיות.. (אני מתכוונת יענו איך הם היו מרגישים אם היו שופטים אותם בגלל חרא כזה)..

vk3

New member
סתם נערה שחצנית, עם בטחון עצמי...

מופרז ( או ההיפך). הגבתי לה שם...
משעמם לה באמת, אז היא רוצה קצת אדרנלין ולהסתכסך עם אלוהים יודע מי... זונה או לא זונה, סתם לא חכמה במיוחד. והדברים שנאמרים שם על רוסים ועליה באמת מגעילים... על שם מה ולמה
הרוב נובע מקנאה וברור שמגזענות.

Russia 4 Ever

New member
אחר כך מתפלאים

לאור כל הגזענות הזאת כלפי רוסים יש רוסים שמחליטים להחזיר באותה מטבע. ואח"כ רבים מתפלאים בגלל דברים כאלה.

שום דבר, אבל שום דבר שבעולם

לא מצדיק את מה שהראת לנו כרגע. אתה משווה בעיה נפשית של ילדה מתוסבכת שמחפשת קצת אקשן בפורומים- לאנטישמיות מאורגנת וממוסדת? כן, מתפלאים, ובצדק. במיוחד כשזה קורה במדינה שלנו ע"י מסתננים לא רצויים ממדינות זרות.

ואתה גם מנסה ליצור תמונה

כאילו הלהקות האלה הוקמו כתגובה כלשהי לגזענות מצד המקומיים- תיאור שגוי ומעוות של המציאות. הלהקות האלה הוקמו מגזענות ומשנאה ותו לא- ואני לא חושב שיש על זה ויכוח. [אגב, בוא נראה, מאיזו מדינה הם הגיעו...?]

Russia 4 Ever

New member
על אילו להקות אתה מדבר?

אם אתה מתכוון ללהקות ששיריהן נמצאים בקלטות "גלוחי הראש באים" אז אתה כנראה לא הבנת משהו. הלהקות האלו (כמו 'הטרור הלבן') הן להקות רוסיות שאין להקמתן כל קשר לישראל. מה שכן, אחת הסיבות לפופולריות הגדולה של קלטות אלו בארץ היא הגזענות של המקומיים כלפי העולים מרוסיה.

Russia 4 Ever

New member
אתה מעוות את המציאות

הגזענות כלפי העולים מרוסיה היא לא רק נחלתה של ה"ילדה המתוסבכת" הזאת, התופעה רחבה הרבה יותר. זה הגיע אפילו לטלויזיה כמו למשל הדמות המגעילה באבה לובה שגרמה להמוני הישראלים להתפוגג מול המסך. מנגד, האנטישמיות עליה מסופר באתר שהבאתי היא לא ממש מאורגנת ובטח שלא ממוסדת והיא קיימת בעיקר בקרב כמה קבוצות של בני נוער. ואגב, זה לא מפתיע שמעורבים בזה בעיקר בני נוער - פשוט הם סובלים הכי הרבה מהגזענות כלפי הרוסים.

AcesHigh

New member
אוי באמת.

מה נאמר ומה נגיד..... המצב עד כדי כך קשה? ממתי הפכנו לדיקטטורה...? אז צחקו קצת על רוסים..זו לא הפעם ראשונה ולא הפעם אחרונה.. וכמו שלמרוקאים לא מפריע ששלום אסייג צוחק עליהם ולפרסים לא מפריע שנאור ציון "מריץ" עליהם דאחקות אפשר לצפות גם מבנאדם כמוך שידע להתיחס לפן ההומוריסטי של העניין.... אחרת מזמן היו משדרים את תיק תקשורת 24 שעות ביממה(ואנחנו ממש לא רוצים שזה יקרה
).... אירגונים גזעניים כאלה של בני נוער רוסי שוכחים שבעצם הם היו ברשימה השחורה של הנאצים לא מזמן, על פי תורת הגזע, הסלבים נועדו לשרת את הארים. כל כך גאים בתרבות הרוסית ובמדינה הרוסית עד כדי התכחשות להיסטוריה רוסית
פשוט גאונות

בישראל עושים מהכל צחוק, ומכולם.

לובה היא דמות הומוריסטית, בדיוק כשם שהשוטר אלברט אפללו המרוקאי [מיצפאן] הוא דמות הומוריסטית, וכמו שהנשיא קצב [מרק בישראל] הפך לדמות הומוריסטית. ואתה לא רואה אף אחד קם ומתבכיין. אבל כשזה מגיע לעולים המכובדים מרוסיה- הופכים עולמות! כותבים מאמרים! צועקים! נאבקים! בוכים וזועקים, שלא מקבלים אותם יפה... אין קשר בכלל. זו תוכנית הומור. ובישראל עושים מהכל צחוק, בזמנו אפילו הכינו פרק של החרצופים, שכלל את רה"מ המנוח יצחק רבין... לתאר את זה כאיזושהי התארגנות של הציבור הישראלי נגד ציבור העולים- זה ממש לא נכון ומסולף.

Russia 4 Ever

New member
תגובה

כל הקטע הוא שהדמויות אפללו המרוקאי ו"הנשיא קצב" לא התקרבו לפופולריות של באבה לובה. לא דיברו עליהן בכל תכניות הטלויזיה במשך כל השבוע, אנשים לא חזרו כל שניה על דברי הדמויות האלו ,בפורים התחפושות שלהן לא היו כאלה רבי מכר, לא עשו עליהן כתבות גדולות בעיתונות ובטלויזיה ,הדמויות האלה לא השתתפו בפרסומות וגם לא הזמינו אותן לכנסת! למה משהו כ"כ דבילי ולא מצחיק זכה לפופולריות עצומה?

בעיניך- לא מצחיק

בעיני רבים אחרים- דווקא כן. אני חושב שהסיבה שזה כזה מצחיק, היא ההתאמה המושלמת למציאות הישראלית. הרי זה משהו שנמצא לנו מתחת לאף, יום יום, קרוב לכולנו, ולא שמנו לב אליו אפילו. הנשיא קצב ואפללו המרוקאי, הן דמויות שלרובנו המכריע לא יוצא להתקל בהן. וסלח לי- אבל ה"מיאוווו..חתולה" המזרחי מהפרסומת של הבורקס- לא תפס? תפס ועוד איך! במשך זמן רב טחנו לנו את זה בכל פינה אפשרית, שינו את זה, המציאו לזה וריאציות אחרות... צריך להבין שלכל תקופה- יש את השוס שלה. את ה-דמות. אז פעם זה זאב רווח עם החתולה, פעם אלה הדמויות המזרחיות מהתוכנית של יצפאן [ולמרות שהוא עיראקי בעצמו, הוא מודע לחשיבות של הומור עצמי וללקחת הכל בקלות, משהו שחסר לציבור הרוסי, מהתרשמות כללית..], ופעם זו לובה. אם תשים לב תראה שכבר מתחילים לשכוח אותה, היא לא פופולארית כמו פעם, וזה רק עניין של זמן עד שימצאו אייטם אחר לטחון לנו איתו ת'מוח, עד שימאס ויעברו לאייטם הבא. זו תרבות ההומור הישראלית, כל פעם מגזר אחר הוא הקורבן שלה. מרוקאים, ערבים, רוסים, מתנחלים, ימנים, שמאלנים, דתיים...היא לא פוסחת על אף אחד, ואין כאן שומדבר אישי כנגד אף אחד מהמגזרים.

eMiFrEaK

New member
אוקיי.. נכון...

אולי הארץ הזאת באמת עושה צחוק מהכל.. וזאת דרך ההתמודדות שלנו עם העניין... אבל שום דבר שבעולם לא מצדיק את התנהגותם של ילדים קטנים, שלוקחים המון דוגמה מהתקשורת של ימינו. יצא לי כמה פעמים, לצערי, לראות את זה מקרוב.. ואני לא מדברת רק על הילדים שרצים אחרי סבתות רוסיות, וצוחקים עליהן...בשבילם הן "באבות לובות"... וזה הבעיה.. גם מיקי גבע... שיש לו הרבה קטעים על רוסים.. פתאום כשהוא הופיע באשדוד.. שכמו שכולם יודעים, רוסיה הקטנה, פתאום חתך את כל החלקים שנוגעים לרוסים.. הבחור פחד.. וכנראה שהיתה לו גם סיבה..

AcesHigh

New member
אז הבעיה היא

אצלכם:) מבין כל העדות הרוסים תמיד נהגו לקחת ללב ולהגיב בקיצוניות...

eMiFrEaK

New member
אצלכם?? חח

עומר...זה לא הבעיה של לקחת ללב... לא רוצה לפגוע באף אחד מעדות המזרח.. אבל החינוך שקבלנו ממש שונה מהחינוך.. אפשר לקרוא לזה גם חוסר חינוך, למען האמת.. אני לא מכלילה.. אבל מה לעשות.. שהילדים גדלים בסביבה שבה ההורים רואים ביוצאי ברה"מ לשעבר משהו מאיים... אולי זה קנאה ואולי זה סתם רוע,, לא יודעת.. אבל זה ככה. וצריך להתמודד עם זה. רק חבל באמת שכמה מגיבים בכזאת קיצוניות..(כנראה שגם לזה יש סיבה..)

AcesHigh

New member
מה?

מה הקשר בין לובה לחינוך? וגם אם לא רצית להשמע גזענית ובוטה את נשמעת גזענית ובוטה.

eMiFrEaK

New member
חבל שאתה לא רואה את הקשר..

ואני באמת מצטערת שהדברים שאמרתי יצאו ככה... זאת לא היתה הכוונה.. אבל כל דבר שאני אומרת בא מתוך מה שאני רואה מסביבי.. זה ממש לא סוד... שאלה שנטפלים הכי הרבה בעקבות התקשורת.. הם לא יוצאי ברה"מ..והחוסר מודעות.. או בעצם.. חוסר התגובה של ההורים של אותם ילדים. זאת אחת הסיבות לשוני שיש ביננו... נכון.. זה לא תקף לכל אחד ואחד.. ובשני המקרים יש יוצאי דופן, אבל, אין מה לעשות.. ככה זה.

למעלה