אנשים כנסו...

Lomsahne

New member
אנשים כנסו...

הלכתי לישון אתמול יחד עם צבר ושפרה שהלכו לישון אחרונים בחמש,קמתי לפני חצי שעה ולצערי גיליתי שרשורים שהעלו לי את העצבים. איך אפשר להגיד על צבר ושפרה שהם רדודים ולא עמוקים ולא פתוחים לקבלת דעות שונות ולקבלת השונה ? שהם היחידים שמנהלים שם את השיחות הכי עמוקות הכי לא רדודות הם מקבלים כל אחד בבית כשונה ואת הדעות שלו ואת באים ואומרים את זה ? על סמך מה בדיוק ? אנשים טוענים כאן שצבר צבוע ונחש אבל הבנאדם הוא אולי הכי פחות צבוע והכי כן יותר מכולם שם {יותר משפרה} הוא הצביע לאיתי ואיתי הרגיש את זה שצבר לא טרח להסתכל עליו ואתמול בשיחה עם איתי לרגע צבר לא אמר מה קרה לך אני אוהב אותך אתה אחי לא הייתי מצביע לך או כל השטויות שאחרים היו אומרים בוודאות.צבר אתמול בשיחה מאוד מרגשת עם אשר אתמול בסוכה לפני שאשר הלך אמר לאשר שהוא מחבב את עינב {הוא הצביע לה בחודש האחרון ? לא } ושהוא לא יודע איך לגשת אליה כדי שתאמין לו ואפילו אתמול שאיתי בא כועס והיה ברור לכולם שעינב היא זו שלא הפסיקה ללכלך על שי וצבר מהרגע שאשר הודח עד לרגע שאיתי ניגש לסלון לאותה שיחה וצבר בתגובה אמר מילה אחת רעה עליה? לכלך עליה ?הסית נגדה ? מתי שמעתם אותו מסית מישהו נגד מישהו ?אתם בכלל יודעים מהי הסתה ? אז זה שעינב אומרת שהיא אמיתית וכנה לא אומר שהיא כזאת כי היא מזרחייה שסולחת להזכיריכם היא אמרה את שפרה {מישהו אמר סליחה } ושי שחמש דקות לפני ההדחה הוציאה לו שערות מהכתף לא אומר שהיא כזאת היא צריכה להוכיח את זה דרך המעשים שלה דבר שהיא לא עושה.אבל בסדר נוח לכם להגיד שהיא אמיתית כי היא אומרת שהיא כזאת {דבר שהוא עוד יותר מרגיז} אז סבבה תאמינו לה תלכו אחריה תצביעו לה תעשו מה שבא לכם אבל אל תבואו ותגידו שאנשים אחרים צבועים והיא אמיתית ותסלפו את האמת לנוחיותכם.ויוסי יוסי בובליל הגדול מצביע לאשר ושלושה ימים נמצא איתו ומדבר על כמה שכולם בבית לא אוהבים אותו וכולם צבועים ? אז למה הוא לא אמר לאשר שאתה כועס עליו ושאמרת לאנשים ולהאח הגדול את זה {רמיזה לזה שהוא העמיד אותו להדחה} גם כמו שצבר עשה ? לא כי יוסי בובליל הכי אמיתי שם לא ? מה שהכי מצחיק זה שעינב מלכלכת עם ונסה ואיתי שני אנשים שדאגו לשים אותה את אבא שלה על הגריל על צבר שהוא בכלל לא שם אפחד מהשלושה... בקיצור תראו מה שנוח לכם לראות ותוציאו דברים מהקשרם כמו שעשיתם אתמול מצוין כדי להלל את האלילים שלכם הבולילים ההאמיתיים המזרחיים עם הלב הטוב והסלחן עם השיחות העמוקות בלי לכלוכים והסתה בלי צביעות ולהכפיש את האשכנזיים קרי הלב שלא סולחים ולא מוחלים שכל היום מקיימים שיחות רדודות ומלכלכים על כולם מסיתים את כולם ומתנהגים בצביעות, שיהיה לכולנו יום טוב

כמו שנאמר...לאף אחד/ת לא חסר שם...

עינב כועסת על צבר - היא חושבת שהוא זה שהעמיד אותה להדחה. (כי הכי טבעי לחשוב ככה אחרי כל הבלאגן של שבוע שעבר) ומפה אני מבינה מאיפה בא לה כל הכעס והאכזבה. גם לצבר לא חסר... שהוא מרגיש שמשהו לא מתאים לו...הוא לוקח צעד אחורה בלי הסברים. (כמו שהוא עשה שבוע שעבר לשפרה ולאיתי) אז צדיקים ותמימים אין שם... שפרה וצבר לא תמימים כמו שהם נראים - במיוחד שהם ביחד עם לאון.

Yaki J

New member
צבר הצביע לאיתי וונסיה ועוד העז להגיד לאיתי

שאנשים בבית "תופרים לו חליפות". בטח עכשיו ההזויים יבואו ויגידו שהוא התכוון ששפרה תסרוג לו חליפה. נו באמת צבר שבר את שיאי הצביעות.

אורלי1210

New member
יש הבדל

בין "לתפור חליפה" ע"י שיכנוע אחרים להצביע למישהו לבין להעלות מישהו להדחה . ובאופן כללי,בפורום הזה קצת שוכחים שזה משחק. כולם יעלו להדחה בסוף...

קרמפה

New member
עינב

קודם כל אתה צודק לגמרי. אני דוקא חושב שעינב באמת אמיתית, לא מעמידה פנים ומראה את הדמות האמיתית שלה. הבעיה היא שהדמות האמיתית שלה היא גוש של חרא. מלכלכת מאחורי הגב יותר מכל אחד בוילה, אבל קוראת לשיפרה וצבר צבועים פשוט כי הם מנסים להיות נחמדים אליה. עינב התעצבנה כי היא חושבת ששפרה הצביעה בשבילה אחרי שהן עשו סולחה (מה שנכון), איכשהו היא מתעלמת לחלוטין מזה שגם היא הצביעה לשיפרה. משחקת אותה יהודייה טובה ושומרת, אבל מתלבשת הכי חשוף בוילה, מלכלכת הכי הרבה על אחרים ומקללת יותר מכל שאר הדיירים האחרים ביחד. שפרה וצבר עשו הכל כדי לכבד את האמונה של אשר ועינב, אפילו שהם בעצמם לא מכבדים אותה- (אשר אתמול- "דתי אמיתי לא היה הולך לתוכנית") אשר בעצמו אמר שאם מישהו אחר היה מבשל בשבת הוא לא היה מתעצבן, אבל בגלל שזה צבר ושיפרה אז זה הרתיח אותו. כולם מבשלים בשבת אבל שני המאמינים שלנו החליטו לצאת נגד שפרה וצבר. מישהו באמת חושב שזה היה כי הם בישלו בשבת? זה היה פשוט כי הם צבר ושיפרה. אם אשר ועינב היו מכבדים את הדת כמו שצבר ושפרה מכבדים אותה, הם לא היו משתמשים בה בתור כזה תירוץ זול להעיף את שניהם.

Jason2

New member
ובפעם האלף

מדובר במשחק, לא באנשים שבאו לקלוע צמות אחד לשני. שפרה וצבר התחילו עכשיו להיכנס ברצינות למשחק וכך גם עינב ויוסי. זה אולי מפתיע אתכם אבל כך זה צריך להיות, מלחמה. ותרדו מהקטע של צבוע או לא, ברגע שמצביעים להדחה ואסור לה להגיד מה הם הצביעו, אין ברירה אלא להיות צבועים, זה חלק ממהמשחק. עינב התחילה את המשחק המלוכלך בכל שהיא האשימה את כולם שהם נגדה ונגד אבא שלה בגלל שהם מזרחיים והם נלחמים נגד האשכנזים מת"א ובזה היא כבר הבטיחה הרבה קולות של הקהל בבית שמשום מה חושב שהיא מייצגת אותם. אתם יכולים לתפוס צד אבל תזכרו שאין מה לעשות, בכל משחק יש אוהדים לכל קבוצה ויריבים של הקבוצה האחרת.

kren2

New member
לגבי עינב..

לדעתי,עינב צריכה להתנצל על מה שאמרה עם האשכנזים והספרדים.. זו ממש לא יפה ולדעתי זה אפילו סוג של גזענות,היום אין דבר כזה אשכנזי וספרדי כי כולם חיים ביחד-ויש היום אשכנזי שמתחתן עם ספרדיה ולהפך. בי אישית זה ממש פגע כי אני ילדת תערובת (חצי ספרדיה וחצי אשכנזיה) שתמיד מצביעה לעינב וליוסי ומה שאמרה זה ממש פוגע ומעליב את האשכנזים..

MEYTAL 14

New member
מזה משנה, הם שניהם פלצנים ולא מעניינים

והקול שלהם גם מאוד מעצבן.. אני לא אשרוד אותם 3 חודשים

דינה128

New member
כבר חשבתי שרק אני רואה כך את הדברים

אני שמחה לדעת שאני לא היחידה, שיש עוד אחד שחושב כמוני. בנוסף למה שאמרת, עינב משתמשת כל הזמן באשכנזים מסביון ובנימינה , כשעכשיו היא חברה מאוד טובה עם האשכנזי מסביון והאשכנזי מבנימינה בכלל חצי מרוקאי (צבר סיפר יותר מפעם אחת על הסבא המרוקאי שלו). ובעקבות האמירות החוזרות ונשנות שלה "אנחנו המזרחים" כל המשחק הפך להיות המזרחים נגד האשכנזים ולא משחק אישי והכי מצחיק את מי היא מכניסה באשכנזים : את שי (המרוקאי מחדרה), את ונסה (הדרום צרפתיה=מרוקאית) ואת צבר שהוא לפחות חצי מרוקאי. זה לא משנה.. העיקר לשחק על המזרחים אשכנזים להלהיט את כל העם כי כל התומכים שלה, נסחפים גם הם לספרדים אשכנזים ואפשר לראות את זה גם בפורום כאן וביתר שאת בפורום בקשת.

jud1001

New member
הגזענות הרימה ראשה...../images/Emo41.gif

המכוער.. זה לא משהו שהבובלילה המציאה... זה הלך רוח שמפרנס את מצוקתם של כאלה שכמוה.. הבובלינית דוחה בצעקותיה ובטון דיבורה הבוטה... מי אומר שכל מי שצועק גם צודק ?..הצעקן שמולו...!

jud1001

New member
והיא אכן "דפוקה מסכנה"..אבל זה ../images/Emo41.gif

בודאות לא שייך לעדתיות...

Jason2

New member
לא אמרתי שזה שייך

אני גם לא חושב שהיא כזאת מסכנה, אבל היא משתמשת בזה טוב מאוד. היא מחזירה אותנו 30 וכמה שנה אחורה. זה בדיוק מה שהפנתרים השחורים טענו (אז, כמובן בצדק) שהאשכנזים העשירים נגד המזרחי המסכן. הזמנים השתנו והיום אנשים ממוצא מזרחי נמצאים בכל תחומי החיים, האפלייה נמצאת רק בראש. אני לא חושב שמישהו באמת מאמין שצבר, שפרה וליאון הם אשכנזים גזעניים שבאו לדפוק את המזרחיים, אבל עינב מנסה להפוך את זה לכך.

מה זה משנה מי צבוע בסופו של דבר זה מי מעניין

ומי נעים להסתכל עליו . יוסי ועינב מצחיקים טילים , עינב כמו שקרן אמר - בחורה איטילגניטית שקלוע בגוף של פרחה יוסי חכם שם יותר מכולם - בן אדם בן 50 ומשהו יותר מעניין מחוברה של צעירים מלהבים שבתוכים שהם שווים ובגלל זה הם שם . צבר ושיפרה כבדיםםםםםםםם טילים זה תוכנית בידור , צבר חושב שהוא הגיע לעמוד האש או משהו שי פשוט בן אדם לא נעים אגרסיבי ואלים שאף אחד לא היה רוצה להיות בחברתו צבוע לצבוע זה תוצר של מי שמעניין

למעלה