אנשים כנסו...

jud1001

New member
להבדיל מהבובלינה הבובליל פפה ../images/Emo41.gif

לא מפריע לי כלל... אני אפילו מסמפטת את מה שהוא מביא עימו... שפרה בחורה חכמה ובלתי מתחסדת... לדעתי האישית בובלינה פשוט טיפסה על נושא הדת מכיוון שכל כולה משדרת את ההיפך.. זה שקרן אמרה שהיא אינטלגנטית לא בדיוק אינטלגנטי לומר.. צבר בחור חביב שלא בדיוק הבין לקראת מה הולך...

זה שכתבתי שקרן אמרה את זה לא התכוונתי להוכיח

שקרן איטילגנטית . פשוט שמעתי אותה אומרת את זה ובזה היא צדקה ולא היה נעים לי לרשום את זה כיאלו אני המצאתי , מעולם לא טענתי ולא הטען שקרן היא איטילגנטית

ליאורי13

New member
../images/Emo45.gifצודקת ובאופן כללי הגיזענות לא עברה מהעולם

היא הייתה,ישנה ותשאר לצערנו הרב

חחחח תגידי ליאורי13 אין לך בושה ???

זאת לא את שכתבת את המשפט : " שי ואשר מרוקאים טיפוסיים-אין בהם אמונה . המרוקאים מרימים את האף, עד שבה מישהו נותן להם כאפה, אז הם יורדים לאדמה והופכים להיות כמו כלבלבים,ילקקו את התחת של כולם מרוקאים כמו ערבים בדיוק " ואז אתה כותב את המשפט : " היא הייתה,ישנה ותשאר לצערנו הרב " בנוגע לגזענות ? אין לך טיפת בושה ? לפניי שאת מתחילה לכתוב כאלה הצהרות תתנצלי על המשפטים הקודמים שכתבת . ולמי שלא מאמין , הנה הקישור לדברים בהקשרם המקורי : http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?forumId=2077&MessageId=122270836 הפורום הזה מדהים אותי כל פעם מחדש !

קרמפה

New member
עינב אינטליגנטית בגוף של פרחה?

יותר כמו מוח של פרחה שתקוע בגוף של פרחה שתקוע בתוך בגדים של פרחה. וכל זה עטוף יפה בהרבה קללות ומירמור.

למה עם מקשיבים לה רק למילים יש לה מה להגיד

ןהיא צודקת פשוט הדרך שבה היא מתארת את הדברים לא טובה-צועקת בעיקר

קפרי

New member
מצחיקים טילים!!! אינטליגנטית מבינה שהיא פרחה

ומנסה לנער את עצמה מהגוף הזה, אולי וונסה אמרה את זה מתוך נימוס של משהיא שלא מתלהמת. אדם רגיל בן 50 + תמיד נראה קצת יותר חכם בחברת צעירים ודווקא לא ראיתי זאת על יוסי כי עשה המון שטויות ... החברים הצעירים מסתכלים עליו בגובה העיניים (לא נותנים לו לזכות כי גם הם באו לשם כך) פשוט, הם המתורבתים שיודעים לכבד אותו. (ההצבעה חייבת להתבצע, ואם רובם מצביעים נגד-כנראה שיש משהו צודק).

אולי היא מבינה שהיא פרחה ובוחרת להישאר פרחה

כי טוב לה ככה ... כדי לפתוח את הראש לאנשים מ"סוגים שונים " זה יותר מעניין

Yaki J

New member
תופעה מאד מעניינת

יש שרשורים קיימים שניתן לנצל"ש אליהם ובכל זאת, באופן שאותי אישית לא מפתיע, אנחנו עדים בכל פעם למישהו ממקהלת שפרע-צבר שפותח שרשור חדש, רק כדי להביע את מורת רוחו מדעתם של האחרים. אלו שכביכול מגינים על הצדיקים שפרע וצבר הם אלו שרומסים בגסות את חוקי הפורום ומפגינים את הצורה הנלוזה ביותר של חוסר סובלנות לדיעות של אנשים אחרים (אותם הם מגדירים - וזה אוסף קטן רק משרשורי היום - לא משכילים, ילדים, מזרחים ועוד). הנסיון להשליט דיקטטורה מחשבתית ולסתום פיות לכל מי שאינו חושב כמוכם היא עלובה. אתם פאתטיים וזקוקים לטיפול דחוף.

יאקי , אתה דוגמא מאוד מעניינת .

אתה תוקף את כל מי שלא מסכים עם האג'נדה שלך שאין שום דבר טוב בשפרה . ואז קורא נגד " דיקטטורה מחשבתית וסתימת פיות לכל מי שאינו חושב כמוכם " . אני מציע לך פעם ( כשיש לך זמן , כי צריך לפנות עבור זה דיי הרבה זמן ) לעבור על התגובות שלך עצמך . ושאלה אחת קטנה לסיום . תגיד , לפי דעתך באמת אין שום דבר טוב בשפרה ? שום קרן אור ? שום דבר חיובי ? אשמח לתשובה . ( ואני מחזיק אצבעות שזו לא תהיה תשובה רדודה ושיטחית )

למעלה