אנשים כנסו!

חן חמי

New member
אנשים כנסו!

תקשיבו בשביל הסדר והבלאגן אזזזזזזז החלטנו לעשות רשימה של מי שמגיע ביום שני לרסיטל מי שמגיע בטוח, אומר לי תשם שלו אני כותבת את השם שלו מעבירה את זה לניר כמובן, וביום ראשון הוא צריך לאשר אצל ניר או במייל או במספר פלאפון שהוא כתב כאן לפני יומיים ולאשר שהוא מגיע בטוח. לכתוב לי או למסנגר או לאי סי. חמי. (זה בשיתוף עם ניר שום דבר לא החלטתי בעצמי כן..)

Mini מור

New member
ניקול אני כותבת בשמך גם חחח

אני והיא תיכננו הכל עכשיו צריך אישור מהמעפנים שהולידו אותנו חחח וזהו אנחנו באות...

חן חמי

New member
לא יפה לדבר ככה...

אוקי טוב אתן יודעות איפה למצוא אותי כדי להחזיר לי תשובה....! מקסימום, יש לכם תפלא שלי, שלחו sms אם אני לא יהיה מחוברת. או שתתאפקו! ותבואו..

Mini מור

New member
חחח יפה יפה לדבר ככה אליהם ../images/Emo8.gif חחח

אני רוצה אני רוצה אני רוצה לבואאא חמי אין לי SMS ואנלא אהיה בבית מקס' אני אתקשר או בערב...ניקול מותק לא לשכוח מחר איך שאת יודעת תשובה סופית - אמן אמן אמן אמן זהו גמרתי...חחח

חן חמי

New member
חחחחח

מור למה לסבך את העינינים? אז תתקשרי, אל תשלחי הודעה, תתקשרי חחחחחחחחח ובאמת אמן אמן אמן!!!

Mini מור

New member
חחחח לסבך? אני מסבכת? מה מסבכת? חחח

חחחחחח קודם כל נקווה שהם יסכימו (אמן אמן אמן אמן - ניקול לנשק מזוזות חחח) ב' אני אודיע לך מחר בערב או בצהריים או ביום ראשון בצריים..זהו..אחח

אין בעיה

נדבר

חן חמי

New member
אור חמודי

לא החלטתי על דעת עצמי הוא רוצה שיהיה סדר. אז החלטנו שמי שרוצה להגיע אומר לי תשם שלו אני כותבת לי ואני מביאה לו תרשימה, וביום ראשון אתם מתקשרים אליו אחד אחד לאשר... זה לא או אני או הוא.. זה גם וגם מי שלא הבין המצב קשה!

Music4Life

New member
חן...

אני באה בטוח בטוח! (זה גם קרוב לבית שלי...) אז את יכולה לרשום אותי?

למעלה