אנשים כנסו!

Music4Life

New member
מור, ניקול -

אתן באות ביום שני, אני יראה אותכן? מקווה שכן...
זה יהיה נחמד מור, איזה כיף זה הא? ככה להיות עם שרית וחגוג איתה את היומולדת

Mini מור

New member
ניבה -

אממ תיכננו הכל צריך רק אישור מההורים...אני הכי מקווה בעולם שנבוא יהיה פצצה!!

Music4Life

New member
הא הבנתי אותך...

כן, אישור מההורים זה חשוב
פצצה? נראה לי יהיה הכי מדהים בעולם. זה עדיין נראה לי יותר מידי טוב בשביל להיות אמיתי אבל נראה...עוד יומיים למנייאק.
באמת שאני שמחה מאד מאד שיצא לי להיות איתה ביומולדת שלה. זה אדיר... פשוט אדיר מהחיים

Music4Life

New member
להיות עם שרית ככה...זה תמיד מדהים

באמת באמת
אני כבר מתהההה לראות אותה לא ראיתי אותה 3 שבועות. לא שזה הרבה כל כך אבל בכל זאת, יש לי משהו להביא לה. ואני תמיד שמחה לראות אותה ולהיות לידה, זה הכי כיף שיש!

Music4Life

New member
תודה חן !!!!

YOU ROCK תודה...אני כבר באמת לא יכולה לחכות ליום שני. הבחורה בת 26! ואוו..רק אתמול היא היתה בת 23..מה קורה פה? הזמן טסססססס

Music4Life

New member
אואה...יפה לך...

אני עוד צעירה בזמן הערצה אבל זה ממש לא חשוב

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif אוףףףף ../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif

עד שיש לי הזדמנות לראות אותה, אני שוב לא יכולה!!!!!!!!
תמיד אני קובעת לראות אותה, לפגוש אותה... ותמיד זה מתבטל!!!!!!!
והפעם בגלל הבי"ס!!!!! יש לנו בדיוק ב-20/09 - יום בקו"ם מהבית-ספר, משהו שקשור לצבא, לגיוס...
וזה מהבוקר עד הערב!!!!! אוףףףףףף
ואגב, קיבלתי צו ראשון.. בלעעעעעע קיצר, אני לא אהיה ביומולדת לצערי הרבבבבבבב
לא נראה לי שייצא לי לראות אותה בחיייייםםםםם... פשוט אין לי מזל! כל פעם שאני אמורה לראות אותה- יש משהו וזה מתבטל בסוף!

ואיי חבל כפרה

איזה בעסה נשמה שלי וגם אני קיבלתי צו גיוס ראשוןןןן....!!!! ואיי ואיי איזה חבללל

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif כןן.. באסה באמתת! ../images/Emo4.gif

לא נורא נשמה אני מקווה שאני אראה אותה בקרוב. מסרו לה מזל"ט.. חחח סתם .. היא לא מכירה אותי בכלל! ראיתי אותה רק פעם אחת, ודיברתי איתה בטלפון פעם אחת.. וזהו! היא לא יודעת מי אני... שטויות.. בקרוב היא תכיר! (חח אני מקווההה) לאיזה תאריך הצו גיוס שלך? שלי ב-22/11 ..

Music4Life

New member
וואי מיטל איזה....../images/Emo93.gif

אני יודעת על איזה יום את מדברת, לי לא היה אותו...אבל היה אמור להיות והתבטל או משהו, אלוהים אני כבר ממש לא זוכרת. לא חשוב.. ו -
על הצו הראשון שקבלת! זה באמת קצת בעעע אבל זה נחמד! יש לך עוד זמן עד הצבא, יהיה בסדר
ובאמת מצטערת לשמוע שלא תהיי...תמיד כשיש הזדמנות יש לך משהו שאת לא יכולה לבוא
אוף, את תמיד עסוקה במשהו אחר אבל...תתעודדי, אני אס]ר לך הכל אח"כ אם תרצי

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif כןן, את יודעת ...

על מה אני מדברת! פשוט אין לי מזל עם זה! לא נורא, מקווה שייצא לי לראות אותה מתישהו, אולי בסוכות או משהו! נמצא כבר זמן...
כל פעם יש משהו אחר שבגללו אני לא יכולה לפגוש אותה! והיו לי מלא הזדמנויות... כולן התבטלו בגלל איזה משהו!

למעלה