אנשים-להיכנס חשוב חשוב חשוב !!

Juliann

New member
אנשים-להיכנס חשוב חשוב חשוב !!

הסתובבתי היום בעיר ויצא לי להסתכל על שערי עיתונים.. ראש1... מעריב לנוער... וכו'. על אחד מהם ראיתי את הילארי דאף ועל השני את הראסמוס. הילארי דאף קיבלה כבר איזה 3 שערים! למה מי היא בכלל?! [בלי להעליב את המעריצים שלה...] אני בטוחה שהיא לא מכרה אפילו רבע ממה שקלי מכרה פה! ומי שומע את השירים שלה ברדיו בכלל?.. הדבר היחיד שעשה אותה מוכרת פה זה כמה סרטים מטופשים. ואז החלטתי שאנחנו חייבים להתחיל לעשות רעש! אנחנו כל כך רוצים שקלי תופיע אבל דני אמר שזה בעייתי מבחינה כלכלית. בואו נחשוב, איזה אמנים באו לפה? נטליה אוריירו, ווסטלייף... למה הם באו? כי היו להם טריליון מעריצים ויכלו לעשות להם הופעה באיזה פארק ולהביא חצי ממדינת ישראל לשם. ואז יכלו למכור טון כרטיסים כדי שזה ישתלם. מה אנחנו צריכים לעשות? להביא את קלי לרמת פופולאריות כזאת. עם המכירות שלה וכמות ההשמעות ברדיו שלנו היא אוטוטו מפורסמת כמו איזה אבריל לאבין...... מה שנשאר זה רק לדאוג שפרצופה היפה יעטר גם את עיתוני הנוער....! איך עושים את זה? מנג'סים ת'חיים למעריב לנוער וראש1..... [יש עוד עיתוני נוער חוץ מאלה?!] אני בעיקרון לא מנויה אז אין לי את האימיילים שלהם של מדור כותבים למערכת. למי שיש שימו את האימיילים פה. בפורום הזה יש פוללללל אנשים, תארו לכם מה יקרה אם איזה 50 אנשים ישלחו אימיילים לראש1 ומעריב לנוער ויבקשו שער לקלי?????? אל תשכחו לציין את המכירות הגדולות שלה בארץ, את פרסי הMTV האחרונים, את הסינגלים המצליחים, כמה שחורשים אותה ברדיו וכו'...... אנשים צריכים להזיז דברים פה!

D4Ever

New member
../images/Emo127.gif

אני רוצה פוסטר שני עמודים של קלי!! הארון שלי ריק

Juliann

New member
לא היה לה! אני עוקבת! היו כתבות אבל

לא שער ולא היו פוסטרים! ותציינו גם שיש לה גיטריסט ישראלי שניגן בבוטן מתוק בקרקס ושאפשר לראיין גם אותו

talitook

New member
צודקת אבל

אני בכלל לא מנוייה לעיתונים האלה... אז אני לא ממש יכולה לשלוח להם מייל, ולהגיד שישימו תמונה של קלי בשער :S:S:S אז מי שכן מנוי שיעשה את זה!!!!

Juliann

New member
מה זה משנה הם לא יודעים אם את קונה

חחח גם אני בדרכ לא קונה... אבל בשביל קלי אני אקנה

Shai B

New member
היה לקלי שער באחד מהם..

אם אני לא טועה זה היה ב"מעריב לנוער", יש לי את העיתון בבית. היה גם תמונה קטנה שלה על השער של "ראש 1" והיא היתה גם על השער של "פיוז", מגזין המוזיקה של "ידיעות אחרונות". בנוסף, היו עליה כמה כתבות בעיתוני הנוער הנ"ל וגם ב"רייטינג".

Juliann

New member
מהההההההההההההההההההה??????

איך יכול להיות שלא ראיתי?! אני תמיד בודקת! מתי זה היה? יש למישהו סריקה? לגבי הכתבה בראש1 שהיתה תמונה קטנה שלה בשער ובפנים כתבה את זה יש לי!... אבל אף פעם לא ראיתי שער שלהההה טוב בכל מקרה, זאת קלי, מגיע לה מיליון שערים אחד לא מספיק

14מתן

New member
אופס ../images/Emo122.gif

לא היה שער רק כתבה
טוב אז קדימה להטריד אותם !!!!!

Juliann

New member
טיפשי? גם אם את לא מסכימה עם זה=>

אני לא חושבת שזה מאוד יפה מצדך לקרוא לזה טיפשי... אבל איש איש ודעתו...

../images/Emo31.gif

לא התכוונתי להגיד "שיואו! אתם כאלו טיפשים שאתם עושים את זה"... אני פשוט חושבת שזה מיותר.

למעלה