אנשים-להיכנס חשוב חשוב חשוב !!

אוי... ראש 1 ומעריב לנוער מפגרים.

לא יודעים מה זה מוזיקה

דנעע

New member
את גדולה! אני בפנים ../images/Emo26.gif

אוקי אני מנויה ל-GO עיתון משהו באסט!! אני מאמינה שאחרי כמה מיילים הוא מפסם אותה ככה אני יבדוק מה הפרטים שלהם אני ישים פה תשלחו להם תמונות קצת מידע עליה ואולי גם על הפורום! מעריצי קלי לעתיד טוב יותר! [email protected] ראש1-העורך גל בלייברג- [email protected]

את אומרת את זה בנורא תקיפות../images/Emo12.gif

עשו עליה כבר שתי כתבות בשני העיתונים המדוברים האלו ממש לא ממזמן, זה לא שאם תבואו ותתקפו אותם שאתם רוצים עוד שער שלה זה יעזור, זה לא הביקוש,פשוט אין מה עוד לכתוב כרגע. כשהאלבום שלה רק הגיע לארץ עשו עליה כתבות [ביניהן גם שער] מאוד מאוד מפרגנות
הציגו אותה לקוראים ופירסמו אותה
אבל מה יכתבו עליה עכשיו שכבר לא נאמר בכתבות הקודמות? שהיא תעשה משו גדול בחזרה,אני בטוחה שהם ימצאו את המקום הנכון לכתוב עליה משו
חוצמזה,סתם כדרך אגב, לא נראה לי שנטליה אוריירו או ווסלייף באו לארץ בגלל שהיה להם הרבה כתבות שער, אלא בגלל שהיה להם קהל גדול,של שנים של הערצה... קלי רק התחילה-תנו לזה זמן

Juliann

New member
אני אסביר לך משהו.... וזה ארוך.

הסיבה שאז כתבו הרבה על ווסטלייף ונטליה היא שהלא היה גיליון שלא היו בו לפחות 2-3 מכתבי מעריצים לשים עוד חומר עליהם. יש ביקוש=מפרסמים. וזה לא שהביקוש לקלי לא גדול- רק שתדעי שכל העולם ואחותו כבר יודעים מי היא כי השירים שלה נחרשים אבל העיתונים שלנו איטיים מדי מסתבר. ולמה את חושבת שצריכים לחכות שהיא תעשה משהו רציני? אם עיתונים היו מפרסמים רק דברים רציניים מאמי לא היה עיתון! הם חורשים את בריטני, הילארי, ולא יודעת מי אבל תמיד מוצאים שטויות לרשום אז מה דעתכם שנעזור להם למצוא? אם יהיה ביקוש גדול לפרסום על קלי הם יתחילו לפרסם הם לא טיפשים! קודם כל אפשר לבקש שיעשו ראיון עם דני וקלי יחד, לא כל יום ישראלי מנגן לאחת הזמרות הכי שיש... חוץ מזה 2 פרסי MTV, מועמדויות לטקס פרסי המוזיקה האמריקאית, סיבוב הופעות [למה שלא יעשו מעין מבצע לפגוש את קלי וללכת להופעה באירופה כמו שהם עושים עם מלא זמרים אחרים???] לא חסר על מה לדבר עם קלי. חוץ מזה שלא זכור לי שאי פעם עשו איתה ראיון אמיתי. בדרך כלל זה סתם כתבות!

adida12

New member
רעיון טוב!!

אני ישלח למעריב לנוער שאליהם אני מנויה... אימייל

למעלה