אנשים להתעוררררררררר

tankgril

New member
אנשים להתעוררררררררר../images/Emo124.gif

משעמםםםםםםםםם ליייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reneg

New member
בוקר... גם כן בוקר!!

יש אנשים שקמו היום ב 7 בבוקר ולא בשביל לימודים\עבודה!! עד היום חשבתי שמוסכי אפנועים על הפנים, היום אחרי ביקור במוסך מכוניות נדהמתי כמה שאפשר להיות איטיים ומפגרים... RENE שחזר מהמוסך וטס ל-10 שעות עבודה, חוזר הביתה ואף אחד לא עושה לו מסאז לכפות רגליים... אז מה אם לא הורדתי נעליים שבוע?!
מתנדבים??

reneg

New member
מוסך צמפיון מוטורס...

הירידה לשם היית לשם טיפול שגרתי לאוטו מסוג איביזה... של אמא
הקבלה היית די מהירה.. (לקחו את האוטו לאחר 10 דקות, אולי בגלל שהזמנתי תור בשבוע שעבר?!) החלפת שמן לקחה כשעה(!!) לאחר מריחת עוד שעה וחצי (חצי שעה הפסקת בוקר?!) וסידרת בדיקות שגרתיות (כמה כבר יש??) הרכב הוצא החוצה... הלכתי לקבלה לשם סגירת חשבון ושם אמרו לי שרק בוחן צריך לעשות עליו סיבוב וישחררו אותו... סבבה, שיבחן, אבל למה אותו בוחן יושב במשרד מריץ קטעים עם אחד העובדים ושותה קפה ואני צריך לחכות?? לאחר כמה דקות כשראיתי שהעיניינים לא זזים פשוט הלכתי אליו וממש לחצתי עליו שיעשה את הסיבוב של השניה וחצי שלו (שגם אני הייתי יכול לעשות!) יגיד שהכל בסדר וזהו... שוב לקבלה שם רצו לחייב אותי בשעות עבודה גם לזמן שלא עבדו על האוטו , לאחר הסבר קולני למנהל המוסך (וכל הלקוחות מסביב) הוא נכנע ואמר שבאמת זאת טעות שלהם... אני בטוח שיש שם הרבה אנשים שסתם נופלים בפח ומשלמים סתם יותר... בגללם הייתי צריך לנסוע במהירות של XXX הביתה כדי להספיק לעבודה... איזה יום...

tygger

New member
מוסכים . . .

כמו תמיד, גובים יותר מדי על פחות מדי עבודה.

reneg

New member
גם אנחנו!../images/Emo24.gif

מה שלומך? איפה את? למה את לא באה\מתקשרת\כותבת???

tygger

New member
אלי?

אני אכן מופתע. מה שלומך? הכל טוב? כמו שאני רואה זה רק את ענת ורייסט חיים פה בפורום. אה כן, גם אותו דביל עם פרסומות לקו הסקס שלו.

tankgril

New member
ברור שאליך../images/Emo3.gif

ויש פה עוד אנשים רק שהם יושנים כרגע

tygger

New member
יש יחס!

פשוט שטפתי את הבית. מה לעשות. לאליך RENEG, לא הולכים. היום הורדתי את החבישה מהרגל כי נמאס לי להתקלח עם שקית. אני בטח יחטוף על הראש מהרופא שוב. אבל הרגל עם הרצועות החלימה יפה ואני חושב שהנפיחות כבר יורדת משמעותית. איזה כיף זה לטבול את הרגל במיים . . . הייתי איזה שעה באמבטיה.

tankgril

New member
איזה יופייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo3.gif

אני שמחה לשמוע
וכן אני יודעת כמה זה מעצבן להתקלח עם שקית על הרגל
.

tygger

New member
ועדיין יש אנשים שמתקלחים

עם שקית על הראש . . . מה קורה? מה חדש?

tankgril

New member
הכל טוף...../images/Emo13.gif

חוץ מזה שאני קצת עייפה וכולי תפוסה בעיקר בצוואר.

tygger

New member
אמבטיה חמה פותרת את זה בדרך כלל

ושינה טוב. רק לנסות לשלב אותם אחד אחרי השני ולא אחד עם השני . . . כבר עייפה? השבוע רק התחיל.

למעלה