אנשים להתעוררררררררר

tygger

New member
מה כבר עשית לו?

חוץ מזה, עיסוי קל, טיפה חום וזה עובר כמו כלום.

tankgril

New member
זה לא אני!!!!!

כמו ש"בכיתי" קודם כל לענתי המתוקה ביותר(שהציעה לי עיסוי) זאת לא הייתי אני אלא האחיין המתוק והמפונק שלי.

tygger

New member
אז אני לא מתכתב פה איתך?

ועכשיו מי זה
אז שוב נשאלת השאלה, מה שלומך? ומה קורה. . .

tygger

New member
טוב לשמוע.

אם לא הייתי יודע אז הייתי אומר שזה פורום צאט . . . מ ש ע מ ם ל י
אני מת לצאת החוצה ולא יכול
אני הולך לפרק עוד מחשב.

tankgril

New member
גם לי משעמם פחד....

ואני מתה לצאת ולא יכולה אבל לא מאותם סיבות.

tankgril

New member
אז אמרתי כבר למעלה!!!!!

שעד כמה שאני הייתי רוצה לצאת אני כמוך. לא יכולה אבל לא מאותם סיבות.

גם אני עברתי תקופה כזאת..

פעם היה לי גבס ברגל,אבל ממש בכל הרגל. זה היה סיוט. אתם יודעים מזה להיות חבושים בגבס בכל הרגל?! ממש הייתי נכה. כל מה שעשיתי זה לגרור את הרגל על הרצפה וזחלתי כמו כלב. מזל שזאת היתה תקופה שהייתי ילדה קטנה,פחות קשיים. גם להתקלח זה היה סיפור בפני עצמו. ולהגיע לביצפר עם כסא גלגלים......וכל זה במשך כחצי שנה. הרופאים הדפוקים האלה השאירו לי גבס כל כך הרבה זמן שבסוף נוצרו לי בעיות בהליכה ברגל,אבל עם השנים זה עבר.(תודה לאל
). LOVE ענת.

tygger

New member
סיוט. בהחלט סיוט.

חוויה דומה עברה עלי אחרי תאונת אופנוע קלה ופגישה אינטימית ביותר עם קיר. החוויה השאירה אותי עם מספר צלעות שבורות עוד כמה סדוקות, כתף פרוקה, שבר במפרק היד ונקע ברגל. לא ממש כיפי. לפחות זה היה בחו"ל. אני שונא לחשוב מה היה קורה אם זה היה קורה לי בארץ. רק לחשוב על התור למיון הורג אותי. שלא נדבר על היחס ברנטגן . . . "יאללה קום, שב, זוז תתהפך"

tankgril

New member
אני בשוק ...אני הלם... אני המומה!!!

מה איתך את לא באה לראות את כוכבי לחיי האהבה.
וחוצמזה את תשאירי אותי לבד.

אז בואי ונשתה../images/Emo48.gif לחיי האהבה../images/Emo23.gif

אמרתי שאני לא יודעת אם אני באה כי בטח זה יהיה מלא בילדים קטנים בגלל שכל השחקנים באים,חוץ מזה,זה יותר תלוי בחברות שלי אם הם ירצו ללכת. אבל כיוון שתהיי שם אני אשקול זאת בכבידות ראש.
LOVE ענת.

tankgril

New member
ואם כבר מדברים על ילדים קטנים../images/Emo5.gif

אני פשוט לט סובלת לא אותם ולא את כל הערסים שמפוצצים את המקום כל שבוע מחדש!!!!!!!!!! ותמיד הם שם!!!!!! הנה קחי דוגמה שישי אחרון נכנסתי ראשונה לפני שהכניסו מישהו. זה היה ב-12 בערך עדיין סידרו את המקום כבר שורה של ערסים וילידים קטנים

למעלה