אנשים, להתעורר !

ms pizza

New member
אנשים, להתעורר !

מזמן לא הייתה פה התפקדות.. מה דעתכן ? ( יסמין, תזכירי מה מו מי ..)

איף

New member
התפקדות חודש אוגוסט ../images/Emo13.gif

|
שם: |
שם שהחברים/משפחה שלי קוראים לי: |
מגורים: |
שיר השבוע שלי (של מאיר)? |
שיר השבוע שלי (לא של מאיר)? |
הופעה אחרונה של מאיר שהייתם בה? |
קיץ או חורף? |
כשאני אהיה גדול/ה אני אהיה..... |
השיר של מאיר שהייתם ניגשים איתו לאודישנים של "כוכב נולד" ?
|
כמה זמן אני בפורום? |
אילו יכולתי לשאול את מאיר שאלה אחת - מה הייתי שואל ? |
מסר לאומה : שיהיה שבוע מקסים !

Growler

New member
אני אנסה

שם: דויד (כן, כן... עם יו"ד) שם שהחברים/משפחה שלי קוראים לי: לא קרואים לי, אני בא לבד גיל: 26 מגורים: גני יהודה שיר השבוע שלי (של מאיר)? והאור בחוץ שיר השבוע שלי (לא של מאיר)? עוד נגיע (בביצוע של לירן דנינו) הופעה אחרונה של מאיר שהייתם בה? מאיר וארקדי דוכין בזאפה קיץ או חורף? חורף!!!!!!!!!! גשום וסוער!!!!
כשאני אהיה גדול/ה אני אהיה..... השיר של מאיר שהייתם ניגשים איתו לאודישנים של "כוכב נולד"? יום אחד לא היום כמה זמן אני בפורום? ברוטו, כבר כמה חודשים טובים. נטו...זאת ההודעה השלישית שלי בפורום (מבטיח אבל שיהו עוד הרבה!
) אילו יכולתי לשאול את מאיר שאלה אחת - מה הייתי שואל בשיר "כמה אהבה", בבית החמישי ישר אחרי הפזמון הוא שר: "...והוא ממשיך ושר, / שר אל חלונה / ואת ההיא הוא כבר שכח, / הקסם המתוק חלף..." מה זה אומר??? הוא שכח אותה? ואם הוא שכח אותה, למה הוא שר אל חלונה??? מתוך הרגל? אולי הוא שר למישהי אחרת? את מי הוא שכח ולמי הוא שר??????? מסר לאומה: Wear Sunscreen

Growler

New member
שכחתי אחד...

שאני אהיה גדול אני אהיה... מנהל מסעדה מצליחה במיוחד

honey pie1

New member
אני חס וחלילה לא מתיימרת להיות מאיר, אבל אני

אנסה לענות לך על השאלה
(בתקווה ששאלת אותה ברצינות
) אני חושבת שהכוונה היא שהפעם הוא שר למישהי אחרת, אחרי שהקודמת פתחה לו את דלתה והוא כבר לא רוצה אותה

Growler

New member
יכול להיות... אבל...

אם זה היה המצב, את לא חושבת שהיתה צריכה להיות שורה או מילה לפחות עליה בבית הראשון משהו שירמוז לפחות שהוא חשב על מישהי אחרת עד הרגע "שהיא" יצאה אל הרחוב. אני מרגיש מבולבל

honey pie1

New member
../images/Emo6.gif בלבלת גם אותי

המישהי האחרת לא הייתה עד שהראשונה פתחה לו את הדלת... ברגע שהראשונה פתחה לו את הדלת, הוא כבר לא רצה אותה והוא המשיך הלאה למישהי אחרת. LOL, חפרתי

איף

New member
בלבלתם אותי לגמרי

אולי מדובר על מישהו סנילי ההיא וההיא וההיא.... זו כל פעם אותה אחת, אבל הוא שוכח אותה כל הזמן גם אופציה

אתי Z

New member
עכשיו אני...

שם: אתי | שם שהחברים/משפחה שלי קוראים לי: אסתר, אתושית, תוש | גיל:25 | מגורים: חולון | שיר השבוע שלי (של מאיר)? טוב לה וגם רע
| שיר השבוע שלי (לא של מאיר)? "טיפה של אור" של אביתר ו"קרוב אליך" עמיר בניון | הופעה אחרונה של מאיר שהייתם בה? במעבדה לפני שלושה שבועות | קיץ או חורף? חורף!! (יש מצב שכשיגיע החורף אני אתן תשובה אחרת
) | כשאני אהיה גדול/ה אני אהיה..... זקנה מאושרת
| השיר של מאיר שהייתם ניגשים איתו לאודישנים של "כוכב נולד" ? אליה
| כמה זמן אני בפורום? כמה חודשים | אילו יכולתי לשאול את מאיר שאלה אחת - מה הייתי שואל ? | מסר לאומה : אם היאוש בא לקראתך אל תיתן לו יד...

איף

New member
יש מצב שאני ואת בדו קרב על "אליה"?

אני רוצה לשיר אותו באודישנים
סתם, את אמרת קודם. אני אמצא שיר אחר.

איף

New member
מתפקדת

שם: יסמין
שם שהחברים/משפחה שלי קוראים לי: יש מלא.... יסו, ג'ס, ג'זמין, מאיה (אל תשאלו, אין לי מושג...זו אחותי) וציפור.
מגורים: קרית אונו
שיר השבוע שלי (של מאיר)? "עננו"
שיר השבוע שלי (לא של מאיר)? "אבא" - אביתר בנאי
הופעה אחרונה של מאיר שהייתם בה? דומינו- מאיר וארקדי - זאפה.
קיץ או חורף? חורף - אבל חורף אמיתי, לא כמו זה שיש בארץ!
כשאני אהיה גדול/ה אני אהיה כנראה מפיקת אירועים או מנהלת אישית של איזה זמר/להקה.
השיר של מאיר שהייתם ניגשים איתו לאודישנים של "כוכב נולד" ? "אליה". או "שער הרחמים"
כמה זמן אני בפורום? לא יודעת - שנתיים?
אילו יכולתי לשאול את מאיר שאלה אחת - מה הייתי שואל ? מה המחשבות שעולות לו לראש לפני העליה לבמה ?
מסר לאומה : " מחשבה בוראת מציאות קיימת" - מסתבר שזו לא סתם אימרה נדושה. זה באמת נכון. אני חיה את זה בחודש האחרון! אז תחשבו חיובי.

ms pizza

New member
גם אני פה !!!

שם: | יסכה שם שהחברים/משפחה שלי קוראים לי: יסכתי , קטן ( אל תשאלו.) | גיל: | אוטוטוטו 29 מגורים: | רחובות שיר השבוע שלי (של מאיר)? | כמה אהבה
שיר השבוע שלי (לא של מאיר)? | אבא , אותיות פורחות באויר - אביתר בנאי (משפחת בנאי בגדול..) , mika- כל שיר שלו.. הופעה אחרונה של מאיר שהייתם בה? | מזמן-ממש מזמן - מאיר מארח את אהוד - לפני כחמישה חודשים
קיץ או חורף? | גם וגם..
כשאני אהיה גדול/ה אני אהיה..... | יש עוד זמן לחשוב על זה-יםםםם זמן... השיר של מאיר שהייתם ניגשים איתו לאודישנים של "כוכב נולד" ? | עדיף שלא - אני שרה באמת גרוע כמה זמן אני בפורום? | הממ -שנה וחצי אילו יכולתי לשאול את מאיר שאלה אחת - מה הייתי שואל ? | נראה לי שהייתי מסמיקה ולא מצליחה לשאול ( כמו בהופעות האחרונות..) מסר לאומה : ים זה כייף , וגם הדיסק החדש של אביתר בנאי !!

איף

New member
מסכימה לגבי אביתר

הדיסק החדש קסום
לרוץ לקנות, מי שעוד לא קנה (הבנתי שאין הרבה כאלה
)

תמרי35

New member
גם אני רוצה !!! ../images/Emo66.gif

| שם:תמרי שם שהחברים/משפחה שלי קוראים לי: תמרי ?? | גיל:22 מגורים: | דרום שיר השבוע שלי (של מאיר)? | דומינו שיר השבוע שלי (לא של מאיר)? | שעות רגישות , ואני גם מצטרפת לפסטיבל אביתר- עד מחר !!
הופעה אחרונה של מאיר שהייתם בה? שאלה כואבת..מדי!! קיץ או חורף? | קיץ , בגלל הים!! כשאני אהיה גדול/ה אני אהיה..... | גדולה השיר של מאיר שהייתם ניגשים איתו לאודישנים של "כוכב נולד" ? מחפש את הכיוון , כמה אהבה כמה זמן אני בפורום? | הרבה, וכייף לי !
אילו יכולתי לשאול את מאיר שאלה אחת - מה הייתי שואל ? הייתי מאחלת בריאות והמשך עבודה מדהימה ואומרת תודה !! מסר לאומה : איזה כייף- אני בחוצות היוצר ביום שני !!יאייי שבת שלום !!!

honey pie1

New member
היי

| שם: נועה | שם שהחברים/משפחה שלי קוראים לי: נועי | גיל: 18 | מגורים: רמת גן | שיר השבוע שלי (של מאיר)? תפילת הדייג | שיר השבוע שלי (לא של מאיר)? אבשלום | הופעה אחרונה של מאיר שהייתם בה? עם ארקדי דוכין בזאפה הרצליה | קיץ או חורף? כרגע חורף... בחורף נראה כבר
| כשאני אהיה גדול/ה אני אהיה..... וטרינרית:p | השיר של מאיר שהייתם ניגשים איתו לאודישנים של "כוכב נולד" ? לא הייתי ניגשת, אבל הייתי רוצה שאחד מהם יבצע את תפילת הדייג (אם אפשר רוני דלומיXD) | כמה זמן אני בפורום? קצת יותר משנה אני חושבת | אילו יכולתי לשאול את מאיר שאלה אחת - מה הייתי שואל? איזו תקופה שלו הוא הכי אוהב מבחינת השירים שכתב, ולמה. אה, וגם מה הקטע עם "יש שם ילד בוכה, שבוכה" ב"הפרא"
| מסר לאומה : רומא היא עיר מדהימה!

חמדמדת1

New member
גם אני לא מתיימרת להיות מאיר...

אני אנסה לענות לך ( בתקווה ששאלת ברצינות..) -נראה לי שהוא התכוון שהפרא הוא סוג של ילד פנים , על אף כל הקשיחות כלפי חוץ

honey pie1

New member
כן, את זה הבנתי:] אבל לא יודעת, זו שורה

שלמה-ארצית כזאת, אם אתן מבינות למה אני מתכוונת...

למעלה