אנשים, להתעורר !

odery

New member
עכשיו אני

שם: אודליה שם שהחברים/משפחה שלי קוראים לי: קרציה גיל:25 מגורים: ירושליייייייייייייים שיר השבוע שלי (של מאיר)? איימי שיר השבוע שלי (לא של מאיר)? סימנים-אבי בניון הופעה אחרונה של מאיר שהייתם בה? המעבדה לפני שלושה שבועות קיץ או חורף? קיץ בירושלים,בשאר הארץ חורףףף כשאני אהיה גדול/ה אני אהיה -פעם מישו אמר לי אל תחכה שיום אחד תהיה מישו חשוב,שתהיה מאושר,שתהיה שמח-תתחיל מעכשיו! אני אמא טובה מעכשיו!!! השיר של מאיר שהייתם ניגשים איתו לאודישנים של "כוכב נולד" ? "מולדת" כמה זמן אני בפורום? חצי שנה? אילו יכולתי לשאול את מאיר שאלה אחת - מה הייתי שואל ? אני חייבת להבין אם רב הזמן זו איימי-מי בשאר הזמן?! מסר לאומה : שמנה זה יפה! שבוע טוב חברות (וחבר?!)

odery

New member
בהחלט

במיוחד אמא לילדה גם יפה וגם חכמה... והיא כבר בת 6 כמעט.

Growler

New member
לא יפה

אני לא שומע מספרי ברזל!
את לא מתפקדת? הייתכן שרק 5 אנשים ענו לקריאה? איפה כולם?

odery

New member
לא עוד לא

היא שאלה אחרי הסולו שלה אצל עמיר בניון מתי אני לוקחת אותה למאיר והשאלה שבה ונשנית כל פעם שהיא רואה את החותמת של המעבדה על הזרוע שלי...לא מאהבת מאיר כמו שהיא גם רוצה קעקוע

איף

New member
כבר בגיל כזה היא רוצה קעקוע?

טוב, בעצם בתור ילדה גם אני אהבתי קעקועים. היום זה קצת מפחיד אותי.

Growler

New member
(וחבר?!) - הכוונה אלי?

אם כן, אז תודה וקבלי ח"ח על הערנות!!!!

Growler

New member
כמו שאמרתי, אני פה כבר כמה חודשים

פשוט לא יצא לי לכתוב עד עכשיו. האמת שזה מפתיע שרק אני פה, הרי זה לא שאין גברים בהופעות של מאיר... מעניין למה הם לא מסתובבים פה. מצד שני יכול להיות שגם הם פה כמה חודשים ופשוט עוד לא יצא להם לכתוב

Growler

New member
חח, לא, אבל אני כן שומע את הנהימה ../images/Emo8.gif

אין צורך להיוולד בלילה על מנת להתעתף בו הלילה מקבל את כל היצורים המחפשים את חסותה, הוא לא שואל מאין, או לאן, הוא פשוט מלווה אותנו.

odery

New member
איך זה

שאתה סומך על ליווי של ישות שלא יודעת מאין ולאן סתם אנקדוטה כשהייתי צעירה ממש סיפרו לי את המדרש של חז"ל(חכמנו זכרונם לברכה) שלכל צמח יש מלאך שבלילה מכה אותו על ראשו ואומר לו "גדל" ההורים שלי מצאו אותי לילה אחד בגינה של דודים שלי רדומה על הדשא-כי רציתי לשמוע את המלאך או לפחות לראות אותו(כפרע על הנשמה הגבוהה שלי
)

חמדמדת1

New member
האמת שהיו פה כמה לפני...

ומדי פעם שבים ועולים... כנראה שבגדול הם רק קוראים

למעלה