ניו אייג' ואלוהים
הם דברים שהולכים יפה מאוד ביחד. אני לא יודעת מנין לקחת שבניו אייג' אלוהים רחוק! זה פשוט לא נכון. העניין הוא שבניו אייג' מתייחסים אל אלוהים בצורה שונה מאשר בדת - הדת רואה באלוהים מעין אב עליון - דמות פאטריאכלית שבדר"כ דורשת מאתנו דברים וגם כועס כשאנחנו "ממרים את פיו" - ויש לה/לו זכרון טוב מאוד ובבוא היום כולנו "נחטוף ממנו"
הניו-אייג רואה במושג אלוהים משהו הרבה יותר רחב, ונותן שמות נוספים לאותו הדבר - וזאת כדי לעזור לכל אותם אנשים שנרתעים מהמילה אלוהים (בגלל כל אותם הדברים שכתבתי למעלה, ושחינכו את כולנו עליהם). בסופו של דבר הכל הוא אותו הדבר! ועוד מסקנה אישית שלך, שאין לה כלל ביסוס במציאות - היא זו שאני לא מתפללת.... אני עושה את זה ועוד איך!!! רק בדרך האישית שלי! אני בדר"כ לא פותחת ספר תפילות או תהילים (אם כי קורה לי אחת לשנה בערך, שאני "חוטאת באיזה קכ"א, או קכ"ב - לרענון הנשמה....). בדר"כ אני מתפללת בדרך שלי - במילים שלי, שאז אני מחוברת אליהן ואני מאמינה שזוהי התפילה ה"נכונה". אנשים שמתפללים 3 פעמים ביום במשך 7 ימים בשנה.... כל השנה.... כמה זמן לוקח להם, לדעתך, לאבד את הקשר עם המילים? האם לא קורה לרובם שהתפילה נעשית אוטומטית, שאומרים אותה מהר - רק כדי "להראות לאלוהים" שעשינו, שאמרנו? ואיזה ערך, יש לדעתך - למין תפילה שכזו? ואלוהים רחוק ממני - מהסיבה שכתבתי בהודעתי הקודמת. אולי תקרא אותה שוב, ותנסה להתנתק קצת ממה
שאתה חושב שאתה יודע עלי - ותנסה להפנים את מה שכתבתי - מתוך מה שאני באמת!!! נדמה לי שהסברתי שם די טוב למה אני מעדיפה את הקשר עם המלאך השומר האהוב והנאמן שלי... וההדרכה הרוחנית הנפלאה שלי - שהם בסופו של דבר כולם כולם -
אלוהים! (אגב, גם אתה ואני.... וכולנו, יש בנו את הניצוץ האלוהי....אז מה הקטע עם דווקא המקור? רק הוא ולא אחר?) יום נפלא ומואר לכווווווווווווולנו