אנשים מה דעתכם על מאגיה?

קרנוש21

New member
אנשים מה דעתכם על מאגיה?

לדעתכם יש בכלל דבר כזה מאגיה לבנה????? מאגיה שחורה? לדעתכם מאגיה זה חלק מהאור?.? ומה דעתכם על המלאך השומך של כל אחד?

Desert Voyager

New member
ההבדלים ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif

מאגיה לבנה = עוסקת בכוחות בלתי טהורים על מנת כביכול לעזור לבני אדם " שחורה= עוסקת בכוחות בלתי טהורים על מנת לשלוט בבני אדם ה"מאגיה" מתחזה לאור ולכן מצליחה לקשור אליה כל כך הרבה אנשים. האם היא חלק מן האור? אם נגדיר את אלהים כ"אור" הרי שהיא חלק ממנו. אין דבר שהוא מחוץ לתחומו של אלהים טוב או רע. על כל פנים ההנחיה האלהית היא "ובחרת בחיים!" (דברים ל'/19), מה שמראה שישנה גם דרך של "מוות". לגבי המלאך השומר לא פגשתי אותו, אך ישנם אנשים שרואים/שומעים אותו באופן טבעי. שורה תחתונה, כאשר אנחנו מאמינים שהאלהים הוא בורא הכל כולל המלאכים, אז מדוע להתעסק בשליחים כשיש לנו את המקור
ברכות אהבה לכולם לשנה החדשה

גריני

New member
כוחות בלתי טהורים?

רייקי, למשל, האם הוא כוח "בלתי טהור"?!?!? - אם מישהו שולח רייקי, שזה בדיוק כמו לשלוח תפילה.... והאנרגיה הזו - של הרייקי, או של התפילה, או שם כלשהו שתיתן לפעולה הזו - לזה נקרה כח בלתי טהור??? אם זה כך - אז הרי כל העולם הוא "בלתי טהור".... ואולי בכלל יש צורך להגדיר קודם כל מהו טהור ומהו ההיפך? ולגבי המקור - שאתה חוזר ומעודד אנשים לפנות רק אליו ולא "לשליחים" - לדעתי המקור הוא אנרגיה כ"כ עצומה - האנרגיה שמכילה בעצם הכל (!) את כל האנשים, החיות הצמחים, כדור הארץ שלנו... יקומים אחרים.... כן גם מלאכים - כמובן.... הכל הכל - זה המקור! ומכאן, נדמה לי שבצניעות רבה אוכל לומר - שלא ייתכן שיש אדם כלשהו שיכול להיות בקשר ישיר עם אותו מקור - משום שהוא פשוט יישרף!!! - ותחשוב על זה
ועל כן יש "שליחים" - מלאכים שומרים, מלאכים אחרים, רוחות הטבע, מדריכי רוחניים וכו' - שעוצמתם האנרגטית תואמת יותר את "הקיבולת" שלנו.

The Warrior

New member
ניו אייג'

מה שאת מתארת היא תפישת האלוהות כפי שהניואייג'רים רואים אותה. שם הכל טוב, הכל אהבה. מצד שני אבל אלהים רחוק. אז הכל טוב ומלא אהבה, אבל בכל זאת כאשר כואבת לך השן, אז אותו האלהים שברא את היקום כולל אותה שן והעצבים שמוליכים את הכאב, הוא בכל זאת אותו אלהים, גם אם רע לך. גם אם אינך מסכימה. אני מבין שאת נגד תפילות, אולי אף פעם לא הצלחת בכך. גם איך תתפללי, אם אלהים כ"כ רחוק עבורך? אחרים אבל מתפללים ומצליחים. אהבה שמקשרת את הכל, מאפשרת לנו גם לדבר איתו (אלהים = המקור) ישירות. לשמוע את קולו, ולהביע את משאלות ליבנו. מבחינת האמת הכל כאן. אנו בו והוא בנו. יש כאן שאלה של גישה

גריני

New member
ניו אייג' ואלוהים

הם דברים שהולכים יפה מאוד ביחד. אני לא יודעת מנין לקחת שבניו אייג' אלוהים רחוק! זה פשוט לא נכון. העניין הוא שבניו אייג' מתייחסים אל אלוהים בצורה שונה מאשר בדת - הדת רואה באלוהים מעין אב עליון - דמות פאטריאכלית שבדר"כ דורשת מאתנו דברים וגם כועס כשאנחנו "ממרים את פיו" - ויש לה/לו זכרון טוב מאוד ובבוא היום כולנו "נחטוף ממנו"
הניו-אייג רואה במושג אלוהים משהו הרבה יותר רחב, ונותן שמות נוספים לאותו הדבר - וזאת כדי לעזור לכל אותם אנשים שנרתעים מהמילה אלוהים (בגלל כל אותם הדברים שכתבתי למעלה, ושחינכו את כולנו עליהם). בסופו של דבר הכל הוא אותו הדבר! ועוד מסקנה אישית שלך, שאין לה כלל ביסוס במציאות - היא זו שאני לא מתפללת.... אני עושה את זה ועוד איך!!! רק בדרך האישית שלי! אני בדר"כ לא פותחת ספר תפילות או תהילים (אם כי קורה לי אחת לשנה בערך, שאני "חוטאת באיזה קכ"א, או קכ"ב - לרענון הנשמה....). בדר"כ אני מתפללת בדרך שלי - במילים שלי, שאז אני מחוברת אליהן ואני מאמינה שזוהי התפילה ה"נכונה". אנשים שמתפללים 3 פעמים ביום במשך 7 ימים בשנה.... כל השנה.... כמה זמן לוקח להם, לדעתך, לאבד את הקשר עם המילים? האם לא קורה לרובם שהתפילה נעשית אוטומטית, שאומרים אותה מהר - רק כדי "להראות לאלוהים" שעשינו, שאמרנו? ואיזה ערך, יש לדעתך - למין תפילה שכזו? ואלוהים רחוק ממני - מהסיבה שכתבתי בהודעתי הקודמת. אולי תקרא אותה שוב, ותנסה להתנתק קצת ממה שאתה חושב שאתה יודע עלי - ותנסה להפנים את מה שכתבתי - מתוך מה שאני באמת!!! נדמה לי שהסברתי שם די טוב למה אני מעדיפה את הקשר עם המלאך השומר האהוב והנאמן שלי... וההדרכה הרוחנית הנפלאה שלי - שהם בסופו של דבר כולם כולם - אלוהים! (אגב, גם אתה ואני.... וכולנו, יש בנו את הניצוץ האלוהי....אז מה הקטע עם דווקא המקור? רק הוא ולא אחר?) יום נפלא ומואר לכווווווווווווולנו

קרנוש21

New member
בקיצור ולעיניין לפי מה שאני מכירה א

את שניכם אתם מדברים על אותו דבר מזויות שונות השליכו את ,ההסיחפות" הזו הצידה תעשו שולם ותסיימו את הויכוח הזה שניכם מדברים על אותו דבר בצורה שונה ואופיר ביקשתי שתגדיר תפילה כדי שגריני תבין מהי התפילה אלייה אתה מתכוון שזה בעצם אותה תפילה מהלב כמו אצלה וגריני אופיר לא דתי אופיר דת"לש= דתי לשעבר --- הוא מצא את אלוהים מוקדם מאוד בחייו והוא לא רגיל לדבר עם מלאכים אלא ישירות איתו אני בטוחה שבזמן שהוא יצטרך לבר אם המלאכים שלו זה יקרה ואופיר גריני עוברת דרך שונה מאצלך - אין טעם לגרור עוד את הויכוח הסתמי הזה יאללה תעשו שולם

קרנוש21

New member
לגביך

תגדיר מהי תפילה ולגבי הניואייג' יש בכל מקום טוב ורע גם בניו אייג' וגם במה שליפני הניו אייג' וגם רציתי לדעתכם מה דעתכם אני יודעת מה שאני יודעת וטוב לי עם זה בכל מצף ומספיק עם הויכוח השטוטי הזה על טעם וריח אין מה להתווכח אני אוהבת צבע ירוק ואתה אוהב כחול ואדום וגריני ניו אייג' אוהב סגול אז ???

The Warrior

New member
גמני אוהב סגול ../images/Emo79.gif

ולא רק סגול כהה ולגבי תפילה, כל מה שבא מהלב, לא צריך אפילו להגדיר במילים ... ומה את רוצה? חחח שלא נתווכח, אז בשביל מה יש פורום? וחוצמזה ממזמן לא בקרתי בחברה התאוזופית, לא קשרתי עם האחוה הלבנה. את המונים (moon sect של Sun Myung Moon) עזבתי אחרי 2 פגישות. ממזמן לא שמעתי דברי חכמה ע"י משהו ששימש כמדיום. לא דברתי עם חברים מה-Rainbow Family... אז איפה אם לא ב"שיחות עם אלהים" נדבר?

קרנוש21

New member
למה יש פורום?

לדוון על נושאים מסויימים והפורום הזה נועד לדון במיוחד על הספרים שיחות עם אלוהים אני רואה טעם לדון בנושאים מסויממים אך איני רואה טעם לדון על דעות שונות ודרכים שונות חבל על המאמץ אני שאלתי לדעתכם זה דיון ולא שאלתי אם אתם מסכימים או לא מסכימים אחד לדעה של השני או לדרך של השני לא אמרתי לכם אני אוהבת ירוק מה דעתכם?????? שאלתי מה דעתכם על הצבע ירוק? ואתם עונים את האמת אני מעדיף כחול = סגול כהה וגריני סגול איני רואה טעם בויכוח על דעות שונות ודרכים שונות עכשיו ברצינות מה דעתכם על הצבע ירוק??? חיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיח סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם לאופיר וגריני:שולם שולם יחיחי
חיחיחי
חיחיחי
חיחיחי
חיחיחי
חיחיחי
חיחיחי
חיחיחי
חיחיחי
I LOVE U 2

גריני

New member
../images/Emo124.gifשלום עכשיו ../images/Emo88.gif

במסגרת מחשבותי הרבות על פינה נחמדה זו בקהילות
, נראה שכדאי להתחיל ליצור כאן מספר תפקידים וכמובן שהראשונה שעולה לי בראש היא קרנוש המקסימה
שבהבל פיה תהפוך כל
ל -
אז מה דעתך, חברה - להיות כאן ל
? לשמור תמיד על השלום ועל השלווה ושהודעות בפורום זה תהיה בהן תמיד -רק א ה ב ה (וגם מדים מתאימים ניתן לספק...) מ-
שאותך
נורא!!!

קרנוש21

New member
בכיףףףףףף

גם שהיית בחופש בחול היה כאן שרשור נוראי ופניתי להנהלת הפורומים שימחקו אותו!!! אז ככה שהתפקיד איתי מזמן ולא רק בפורום הזה וגם אני עושה לפעמים שטויות לוב יו בחזרהההההההההההה רק אהבה!!!!!

קרנוש21

New member
לגבי רייקי ותפילה למישו אחר

אם אין הסכמה מלאה של אותו אחד לבצע לו רייקי מרחוק או תפילה מרחוק או דימיון מודרך מרחוק או לשלוח לו מה שלא יהיה זה לא טהור ולבן אם אין הסכמה מלאה שלו להפעיל על מישו "כוח" מסויים מה שלא יהיה זה נוגד לגורל של אותו בן אדם אי אפשר לבחור בשביל אותו בן אדם אם להיות בריא או לא זוהי הבחירה שלו כל התעסקות עם הבחירה ולשלוח לו בלי שהוא מודע וללא הסכמה אישית שלו זה לאאלוהים וניתן להיות בקשר עם אלוהים--- דרך הלב ואל תקראו לו מקור הוא ההויה עצמה הוא אלוהים ויש את השאר שעוזרים לבן אדם לעלות בסולם הרוחני במטרה שגם הוא יכיר את אלוהים אני לא חושבת שאלוהים רוצה שהבן אדם ישרף אם הוא מדבר איתו אלוהים לא כזה וכל אחד לפי מה שקל לו יותר מה שמתאים לו יש כאלה שרגילים כבר לדבר עם אלוהים ויש כאלה שרגילים לדבר עם מלאכים, מדריכים רוחניים וכך הלאה ויש כאלה שזה בא להם "פתאום" כל הקטע ויש כאלה וכאלה וכאלה וכאלה בקיצור אני הבנתי שאם אין הסכמה מהבן אדם מעצמו ושאנו משנים את גורלו זה כבר לא חלק מאלוהים אלוהים נותן לכל אחד צ'אנס לבחור ולחיות כרצונו

רשף כשף

New member
defin light

when you ask if Magick is a part of the LIGHT I wonder what do you mean by LIGHT? In my opinion, everything is a part of the light (the 5th element)

sh0k0 girl

New member
זה מה שאני חושבת

מאגיה לבנה זה משהו שלא פוגע באנשים ואני באמת חיפשתי מידע על מאגיה וזה באמת לא יכול לפגוע באנשים לעומת מאגיה שחורה שזה כן פוגע....

גריני

New member
על מאגיה

מאגיה, עבורי, היא שימוש באנרגיות, או בכוחות שקיימים ביקום - בטבע - ותיעולם למען מטרה שאני רוצה אותה. במילים אחרות, במקום לשבת ולבקש... או להתפלל... או לקוות שהדברים יקרו לטובתי (נניח) - עשייה אקטיבית! זה אומר ללמוד את מה שיש - לדעת שיש כוחות טבע - להבין את מהותם, את דרך פעולתו של היקום הנפלא הזה (על צדדיו הגלויים ויותר מזה - חלקיו הנסתרים, אלו שהמדע עוד לא "הוכיח) - ואז, פשוט להשתמש בזה. זה כמו: כולנו יודעים שיש לוטו, פיס וכו'.... אם מישהו "לא יודע" שצריך לקנות כרטיס - איך יזכה? יישב בבית יתפלל... יבקש... יתחנן - לא יעזור כלום - קודם כל צריך לקנות כרטיס, נכון? אז עכשיו, להבדל בין מאגיה לבנה לשחורה, והוא פשוט מאוד: מאגיה לבנה זה למטרה חיובית, זה אור, זה - למשל - ריפוי (אני כוללת גם רייקי, למשל, בתחום של מאגיה לבנה). מאגיה שחורה זה נגד - זה אם הכלב של השכן נבח לי כל הלילה ואני משתמשת (חלילה לי.... רק דוגמא) - בידיעותי - ושולחת לו איזו מחלה שמנטרלת לו את מיתרי הקול
אז זה מאגיה שחורה.... על המלאך השומר אכתוב בנפרד (הוא בהחלט שווה דיון נפרד, אולי אפילו פורום...)

גריני

New member
על המלאך השומר

למרות שכבר דנו בנושא הזה לא מזמן (אפשר לדפדף אחורה) - תמיד כיף לחזור לנושא הזה! אז אם את שואלת לדעתי על המלאך השומר שלי: בשלוש מילים אני "משוגעת עליו" המלאך השומר שלנו, הוא אותו חלק בנו שנקרא גם "העצמי הגבוה" זה החלק הפנימי המאוד חכם שלנו, שרואה הכל מלמעלה - כמו נשר גדול שעף למעלה ורואה משם דברים שלא רואים מכאן... זה החלק שמחובר אל האור, אל האהבה, זה החלק שיודע ל"החליק" דברים לטובת כולם.. ועוד ועוד....

קרנוש21

New member
להזכירכם שאלתי מה דעתכם

מתוך הידיעה שלכולנו יש דעות שונות! חיים שונים! אהבות שונות! ספרים שונים! דרכים שונות! ואין לזה סוף.... אפילו הקווים ביד שלנו לא זהים?? שיוו איזה קטע!!!

רשף כשף

New member
תרגום תגובתי

אני רואה ב"אור" את האלמנט החמישי, שנמצא מעל ארבעת האלמנטים- אדמה, אש, מים ואויר. יש המכנים אותו בלשון נקבה, ויש המאריכים ומכנים אותו רוח הקודש. לדעתי האור מכיל ומוכל בכולם, ולכן מכיל גם את כל סוגי המאגיה ואת הכל בעצם. ואני שואלת- כיצד את מגדירה את האור?

למעלה