חחחחחחחח כן כן... גם אני לפעמים מביאה תועלת.. חח..
B bariska New member 26/5/04 #19 וואי, אני ממש גאה בך, את יודעת.. את פשוט מלאך - את אדם טוב! אני מתרשם, אני מעריץ אותך, אני רוצה לבנות פסל בגובה 5 קומות לכבודך, אפשר?
וואי, אני ממש גאה בך, את יודעת.. את פשוט מלאך - את אדם טוב! אני מתרשם, אני מעריץ אותך, אני רוצה לבנות פסל בגובה 5 קומות לכבודך, אפשר?
T tan4ka New member 26/5/04 #18 הייתי אצל קרובים ואכלתי על האש... כל החברים שלי היו יומיים בכנרת ולי לא הרשו לנסוע....
B boris5 New member 27/5/04 #25 הצעת בילוי לסופ"ש בסוף השבוע הזה מתקיים פסטיבל העירום בדרום. אני מזמין אנשים להצטרף אליי ורצוי מישהו עם רישיון, אבל גם אם לא- לא נורא. מי שרוצה להצטרף אליי- שישיאיר מסר פרטי עם מספר טלפון שלו/שלה. אני יש לי אוטו דרך אגב.
הצעת בילוי לסופ"ש בסוף השבוע הזה מתקיים פסטיבל העירום בדרום. אני מזמין אנשים להצטרף אליי ורצוי מישהו עם רישיון, אבל גם אם לא- לא נורא. מי שרוצה להצטרף אליי- שישיאיר מסר פרטי עם מספר טלפון שלו/שלה. אני יש לי אוטו דרך אגב.
ה השתקפות של כאב New member 27/5/04 #26 חחחחחחחחחחח.. הצעה לפסטיבל עירום? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.. אוקיי, נרגעתי.