אנשים מיםמים!

אנשים מיםמים!

שמעו,שמעו!! מישו יודע למה סמיון לא נכנס לפורום כבר הרבה זמן?? אני ממש ממש ממש לא מעודכנת-לא בפורום ולא במה שמסביבי ותאמינו לי... אז למה הוא לא נכנס?? אה, וחן!!! עלה לי רעיון לפורום!! אתה מכיר את הקטעים האלו באתרים שנגיד אתה רק מצביע עם העכבר של המחשב על איזה מקום באתר, מצביע לא לוחץ ואז פתאום יש מוזיקה? (לאלו שלא הבינו-זה כמו שיש באתר סלקום..) אז למה שלא נשים את השיר שנים חסומות(או כל שיר אחר לטעמכם של מוניקה) כשעכבר של כל אחד מימכם בבית יצביע על התמונה הזו של מוניקה.. הבנת משו?חחחח תחזיר תשובה לינור "כולם יודעים שמלכת היופי היא לא הכי יפה" אקטואלי לטעמי...

the king 25983

New member
../images/Emo103.gifשלום אנשים../images/Emo70.gif חזרתי!../images/Emo24.gif

היי חברי פורום יקרים
אתם לא יודעים איך התגעגעתי...
אז כמו שאתם יודעים, הייתי בטיול שנתי. בכמה מילים סיכום הטיול: "הטיול היה אמור להיות צ'פור אמיתי לא כיף אתכם בכלל. דפקתם אותי, דפקתם אותי
" לא סתם. היה בא לי לצטט את הדג נחש. היה בסדר, שנה שעברה היה יותר כיף אבל גם השנה לא היה גרוע, רק בערבים היה יבש. בדרך לצפון (הרבה שעות נסיעה) שמעתי את הדיסק החדש של המוניקות והוא ממש ריגש אותי. לא שחלא שמעתי אותו קודם, ממש חרשתי עליו אבל רציתי לשמוע אותו שוב. דיסק ממש מצויין
ביום השני (אחד באפריל) התקשרתי לחן ועבדתי עליו שאני לא בתול
הוא רצה שאני אשבע לו ואז אמרתי לו שהיום זה אחד באפריל... בדרך חזרה נסענו במיניבוס (אנחנו יותר מאוטובוס אחד וממש לא היה מקום לזוז אבל היה ממש כיף. נסענו תשעה חברה ומורה ביחד עם כל התיקים האחרים, רוב הנסיעה דיברנועל המצב בכיתה והכל עם המורה להיסטוריה שיצאה איתנו לטיול. היא אחלה גבר...
וקבענו שנעשה משהו בפסח ושנישמור על קשר ועשיתי תמונות מזה יפות. אני מקווה שכולם יצאו כי הייתה לי בעייה עם המצלמה. אם זה יצא נורמאלי אז אני אשים בפורום כשאפתח... אנשים, לא הפסקתי לחשוב עליכם. באמת. אתם חברים ממש טובים שלי ואני אוהב אותכם ומזה התגעגעתי. זהו בעצם. לינור, מקווה שהבנת איפה הייתי ולמה לא עניתי. נחמד שמישהו שם לב שלא הייתי...

the king 25983

New member
../images/Emo103.gifאהה, כן...

אני אגיב בהודעה הזאת לכל מה שאני רוצה להגיב לו בזמן שלא הייתי פה משתי סיבות: 1. חלק השירשורים לא קופצים ואז לא יראו את מה שאני כותה ואז אין טעם בזה שאני כותב בכלל 2. אין לי כוח לעבור כל שירשור ולכתוב בו אז אני אסכם הכל כאן כמו שרותם סיכמה כשהיא הייתה חולה. 1. מקווה שמוניקה באמת יבואו להתארח כאן. זה יעזור לפורום ויהיה כיף לדבר איתם בצורה מסודרת ורצינית. 2.אחלה מתיחה, רותם. אהבתי
אני לא יודע אם הייתי קונה את זה אבל כל הכבוד לרן שךא התפתה והאמין
3. אור ברוכה השבה, אני לא יודע מה היה פה ועל מה את מדברת, כנראה באתי מאוחר יותר אבל מקווה שתישארי פה. חן, איזה קטעים יש אצלך, כיף לך... 4. לינור וכולם
מהיום (או מלפני כמה זמן) אומרים אי-סי-קיו
רן, חן ואני חברים באגודגה לשימור האי-סי-קיו המקורי. אנשים, תתצטרפו גם אתם
חן, כל הכבוד על ההשקעה והכל, האמת, ואני מתבייש בזה, לא שמתי לב בהתחלה. 5. חולצת פורום: אני בנתיים הצלחתי לגייב רק חבר אחד ואף אחד מהיתה שלנו לא רוצה לקנות. חירבשתי לכל הכיתה (שהיא גם השיכבה) שלנו את השכל על החולצת פורום ואף אחד לא רוצה כי אין אף-אחד שאוהב אותם. אני לא מתיאש ואנסה עוד אנשים. 6. ההופעה ביצפאן: הקלטתי אותה ואני הולך לראות אותה עוד מעט... זהו בעצם, נראה לי. מעכשיו אני בחופש עד סוף פבח ככה שאני אוכל לכתוב כאן הרבה הרבה...

the king 25983

New member
../images/Emo103.gif עכשיו ראיתי את ההופעה

ביצפאן - כמו שג'יימס אמר - נחמד... ראש הממשלה - אחלה שיר, שמעתי אותו כבר הרבה פעמים והוא מאוד יפה.

רותמיקה

New member
סמייייייוווווווןןןןןןןןןןן../images/Emo29.gif

*בודקת אם סמיון זוכר מה עונים לבן אדם שאומר לו'סמיייייוווווווןןןן'* היי
התגעגעתי אליך!!!!!!1

the king 25983

New member
../images/Emo103.gifררררררררווווווווותתתתתתתםםם

*סמיון הוא לא סנילי ויש לו קליטה טובה. הוא מבין אחרי פעם אחת וזכר אחר-כך* תודה, גם אני.

tribe spirit

New member
חיחיחי...../images/Emo118.gif

יו,איזה אורכ!!!! גמ אני עוד שנייה בטיול שנתי...מחר...גמ אני אספר חוויות... וולקמ באק!!!

tribe spirit

New member
אמממ...../images/Emo118.gif

אינ לי מושג למה אני כותבת את ההודעה...רק אל תשכחו אותי,ואוהבת את כולכמ!!!להתראות בעוד שלושה ימימ!!!

tribe spirit

New member
חחח...../images/Emo118.gif

אמ היית קורא את ההודעה שלפני זאת,היית ודע!!!הייתי בטיול שנתי חביב,שלושה ימי,וחזרתי...מישהו שמ לב שחזרתי???מישהו בכלל שמ לב שנעלמתי???

i c y

New member
חזרת!../images/Emo12.gif../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif

יאי! ^_^

צריך להחרים את הדג נחש

זבלים אנטי ציוניים אסור להשמיע אותם מדברים שטויות וגורמים לכל המאזינים שלהם לחשוב שיראל זה כזה דבר נורא די לדג נחש

the king 25983

New member
../images/Emo103.gifלא נכון../images/Emo70.gif

הם לא אומרים שישראל היא חרא של ארץ אלא הם מתארים את המצב בארץ. אחלה שיר

מתאים בצורה שלילית את המצב בארץ

חוץ מזה יש שם משפט שאומר "רק לא לירושלים 2002" זה נקרא אנטי ציוני, כן כן

the king 25983

New member
../images/Emo103.gifוזה לא נכון../images/Emo35.gif

זה לא נכון שעכשיו אנשים הרבה יותר נמנעים מלנסוע לירושלים. אני לא אומר שאף אחד לא גר שם או שלא נוסעים לשם, אבל הרבה פחות. לא ככה

למעלה