אנשים מיםמים!

the king 25983

New member
../images/Emo66.gifאז מה הם כן אומרים../images/Emo35.gif

זה מה יש... את לא יכולה להכריח אנשים לבוא לירושלים

תרגיע... איזה ילד קטן ומקובע

סבבה שאתה אוהב אותם אבל להגן עליהם בלי שום בסיס ואגב לא הכרחתי אף אחד לבוא לי-ם, מי שלא בא הפסד שלו אני לא מדברת על המשפט הזה רק, השיר הזה עמוס מסרים אנטי ציוניים, הם פשוט מתוחכמים מדי בשבילך ככל הנראה למשל זה שהם שרים בפזמון "הדג נחש עושה הי הופ ציוני" זו מין ציניות כזאת שבאה להראות שהציונות לא שווה כלום וכנ"ל כשאומרים הרצל ומגיעים לבאזל והעיוות של המוות של טרומפלדור שהיה אחד האנשים הכי חשובים בציונות והעיוות של המשפט של הרצל "עם תרצו אין זו אגדה" ועוד המון שבירות מיתוסים אירוניות אנטי ציוניות, אין לי כוח לכתוב הכל ואני גם לא יודעת את כל המילים, אולי כשתגדל תבין.

the king 25983

New member
../images/Emo66.gifמי שצריכה להירגע פה זאת את!

זה דבר ראשון. דבר שני זה שאת סותרת את עצמך ועונה לעצמך במקומי. לא הם אלא ששוברים את המיתוסים. הישראללים הם אלא ששוברים אותם. הדג נחש רק מתארים את מה שקורה. ונמאס לי כבר להגיד את זה. אולי את לא יודעת, אבל הסטוריונים טוענים שורומפלדור בכלל לא אמר את המשפט אלא הוא קילל ברוסית והמשפט הזה הולבש עליו בשביל המיתוס. אבל גם אם הוא אמר, זה לא משנה. מה שמשנה זה הסמר שהם מנסים להעביר. שלאף אחד כבר לא איכפת מכלום ואך אחד לא שם על כלום. אני יכול לדבר על זה עוד הרבה אבל למה לי? כדי לחטוף עוד העלבות? את הורדת את הרמה של השיחה הזאת ואני לא רוצה להמשיך אותה. אולי אני יותר קטן ממך אבל אני יודע שהרצל אמר "אם תרצו" ולא "ם תרצו"..

class79

New member
סמיון......

שלא תעז, שלא תחשוב, אל תעלה על דעתך-לשים תמונות שלי! במיוחד לא במיניבוס..... אתה יודע מי זאת, נכון?! טוב, אתה אמרת לי להכנס-אז נכנסתי....---->עכשיו מה?! סתם,סתם אז מה המצב אצלך?! מתי בדיוק "תכננו" להפגש?! ודרך אגב הטיול השנה היה ב-ה-ר-ב-ה יותר טוב משנה שעברה..... ובערבים היה כיף(במיוחד בערב האחרון-אם אתה זוכר...?!) אז רציתי להודות לך על הדיסק של THE ANIMALS שנתת לי לשמוע בטיול-למרות ששמעתי אותו בס" כ חצי שעה בגלל שהיו בו רק 5 שירים..... טוב, לא נשגע אותך יותר.... ורק תזכור שאם תפרסם תמונות שלי-יהיו לי הרבה דברים להגיד עליך לחברי הפורום....

the king 25983

New member
../images/Emo103.gifחחחח...../images/Emo9.gif

נעמה את יכולה לדבר גם עם ואל אנשים אחרים ולא רק אליי. הם מאוד נחמדים. אנשים תעשו לה קבלת פנים יפה כמו שאתם יודעים
אני לא אשים תמונות שלך כי לא נראה לי שיש לי וגם אם יש אז אני לא אשים כי אני לא רוצה לזעזע את הפורום. אני רק אשלח לחן (מנהל הפורום) שיוסיף לגלרייה של תמונות של חברי הפורום. מה שמזכיר לי שאם התמונה שחושב עליה תצא טוב כי היו לי בעיות במצלמה, אז אני אחליף את התמונה. אמורה לצאת תמונה מהממת
בדיסק של הפינקים יש אולי רק 5 שירים אבל כל שיר הוא איזה רבע שעה. טוב העיקר שנהנת... והדעות שלנו על הטיול - "על טעם ועל ריח אין להתווכח"

class79

New member
במיניבוס...

הייתי נראית נ-ו-ר-א ואל תשלח תמונה-פליז,פליז-אל תפחיד את חן (לא?!) סמיון.... ותחפש תמונה של מעיין, אני חייבת!

the king 25983

New member
../images/Emo103.gifאין לי../images/Emo70.gif

תמונה של מעיין
נעמה, יש לך אי-סי-קיו
ועכשיו מצאתי איך אני יכול להתעלל בך(
) אם לא תעשי את זה ואת זה ואת זה ואת מה שאני ארצה אז אני אשים את התמונה בפורום ואשלח לכל האנשים לאי-סי-קיו

class79

New member
אני חייבת...

לציין שלא ממש הבנתי... והיה לי איסיקיו אבל הוא עצבן אותי, אז הסרתי אותו...

למעלה