אנשים מיתיחסים בחשדנות

• פותח הנושא amb2
  • פורסם בתאריך

amb2

New member
אנשים מיתיחסים בחשדנות

כשהם מגלים שאני אסקסואל ומין לא אקטואלי אצלי. לא ממש מאמינים לזה סקפטיים מאוד ואני צריך כאילו להרגיש שאני מתנצל ?

snoopytush

New member
אנשים...אנשים...

הם תמיד מדברים, תמיד דיברו ותמיד ידברו אז מה? כל עוד אתה שלם עם עצמך ולא פוגע ה\באף אחד אחר לא צריך להיות אכפת לך. אנשים תמיד היו חשדניים כלפי השונה, זה טבעי, וכמה שהמודעות תגדל בסופו של דבר זה יעבור להם.

amb2

New member
אני קיבלתי חיים לחיות לא?

אני קיבלתי חיים לחיות לא? למה שאני לא אחיה אותם כפי שאני רואה לנכון? אני חייב להיתחתן? לא אני חייב ילדים גם כן לא. הכל לשיקול דעתי ואני לא מבזבז את החיים שלי בלהיות כמו כולם זה משעמם וזה ביזבוז חיים יקרים....סוף נאום ....תודה אחלה שבוע

amb2

New member
אם הייתי יכול...

הייתי בוחר להישאר רווק לתמיד כלומר להיות עם חברים טובים אחים הורים אבל לא עם בן זוג...שה' יתן לי כוח לחיות ככה כי זה באמת יוצא דופן לא?

מקמיקא

New member
אני חושב שזה החלק הכי מרגיז בלהיות א-מיני ../images/Emo13.gif

התגובה הראשונית של כל מי שסיפרתי לו היא "אולי זה רק זמני?" או "אולי פשוט לא מצאת את האדם הנכון?" וואלה, יכול להיות שזה נכון, אבל קודם כל קבלו את מה שאני אומר אני אומר שאני לא מעוניין במין, קבלו את זה, ואם יסתבר בעתיד שיש מצבים בהם אני כן מעוניין, אז סבבה אבל לא צריך ישר לשלול את מה שאני חווה!
הפתרון הוא פשוט להתמיד ולהזכיר... בשלב כלשהוא הם מפנימים שאתה באמת לא מעוניין, ושזה חלק ממך, ולא סתם שלב חולף, או איזה חשק זמני. בכל מקרה, ברוכים הבאים לפורום

amb2

New member
באמת שמין לא ממש מעניין

אם פוגשים מישהו שכיף איתו ורוצים להיות בחברתו מרגישים ממש טוב אז מין זה לא רלוונטי. וזהו. אם אותו בן אדם יקבל אותך/יחבב אותך הוא יקבל אותך גם ככה

האם זה יהיה בסדר אם אעיר כאן?../images/Emo140.gif

אנשים מיניים יש להם צורך במין. בקשר זוגי לטווח ארוך אם הבנזוג לא מעוניין במין, הרעב למין הולך וגדל. החוסר עניין של הבנזוג במין גורם לתיסכול הולך וגדל. הבנזוג מרגיש נטוש ולא אהוב ולא מושך וזה גורם למתחים בזוגיות ובסוף לפירוקם. אם זה למטרות ידידיות באמת שמין זה לא רלוונטי! כדי לסבר את האוזן לגבי אלו שזקוקים למין, זה כמו שיש לך צורך לשוחח בנושאים שמעניינים אותך אבל הבנזוג שלך יגלה שיעמום מוחלט במה בנושאים שחשובים לך. קרוב לוודאי שתרגיש נטוש ופגוע.

מקמיקא

New member
לצערנו, זה נכון ../images/Emo10.gif

וזאת הסיבה שא-מיני כנראה יצליח לפתח מערכת יחסים בריאה רק עם א-מיני אחר. אבל מצד שני, ניתן למצוא פתרונות: אם הא-מיני מוכן להתפשר על מין מדי פעם, או לתת לבן\בת הזוג לספק את עצמו במקומות אחרים (והבעיתיות כאן ברורה). בכלל, מערכת יחסים בין א-מיני למיני זה נושא סבוך.

amb2

New member
ניסיתי דבר כה ולא הלך

רק גרם לצד השני לתיסכול בקיצור לא עבד

amb2

New member
כניראה שמין זה חלק מאוד חשוב בזוגיות

וזו הסיבה שהסיכויים שלי כאסקסואל למצוא זוגיות נמוכים מאוד אני מבין את זה ממש טוב כבר. אני לא יכול להיתחבר עם אנשים שנימשכים אלי כי מראש זה יגרום סבל להם

Berethor

New member
אני שמח שהגעת, עזרת לחלק מא-מיניים להבין

אבל לפני שאני תומך בשאר הדברים שלך, אני הסתייג ואומר מין זה לא צורך קיומי, זה אשליה של צורך. זה רצון וחשק בלבד, גם מישהו שלא יעשה מין בכלל לא יחלה ולא ימות, לכן השוואה לאוכל ורעב היא במקרה הטוב שטחית, מין זה כמו אלכוהול אפשר איתו ואפשר בלעדיו. זה לא הרעב שלך גדל, זה החוסר סיפוק המיני שלך גדל, בתור מינית את רוצה מין ולא רואה סיבה לוותר עליו בזוגיות. אבל ופה האבל, אין גם סיבה שתוותרי עליו, את לא מכורה לזה או בוגדת ועושה את זה עם אנשים זרים בשביל סיפוקים עלובים, את נמצאת בקשר זוגי בריא ורוצה שהוא יכלול גם מין וזה בסדר גמור. אמיניים לא פוגעים באף אחד ומין לא חסר להם ולא מעניין אותם, אמיניים יכולים לפגוע במישהו רק כאשר הם נמצאים בקשר זוגי עם מיני, ואז כבר פוגעים בעצמם ובבן זוג שלא בזדון. אז חלק לא מסוגלים להבין את זה וחלק תמימים מדיי וחושבים שאהבה תשנה הכל. מדובר פה בחוסר התאמה מינית. זה בהחלט "כמו שיש לך צורך לשוחח בנושאים שמעניינים אותך אבל הבן זוג שלך יגלה שיעמום מוחלט בנושאים שחשובים לך". כל המוסיף גורע, מה שכן חלק גם לא מסוגלים להבין כמה הנושא הזה חשוב לכם.

אין לי שום בעיה עם א-מיניים

זה זכותם לא לאהוב מין. זה לא בעיה אלא נטיה מינית כמו שיש לכולנו. אבל דבר אחד מאד מפריע לי ומאד מכעיס אותי: וישר אביא דוגמא וישר תבינו למה אני כל כך כועסת: איך הייתם מרגישים על תקרית כזאת שמישהו א-מיני היה נפגש עם מישהי א-מינית אבל ברגע של הנישואים הפרצוף האמיתי היה מתגלה: היא מינית מאד מאד מאד ודורשת סקס כל יום כל יום, ועדיף 3 פעמים ביום... איך הייתם מרגישים על הרמאות הזאת? למה הרבה א-מיניים עושים את זה למיניים?

מקמיקא

New member
אני לא חושב שהדוגמא שלך מתאימה...

כי קודם כל, זה לא שהא-מיני אומר לבת זוגו 'תשמעי, אני מיני' כשהוא יודע שהוא לא. הבעיה העיקרית היא שא) הוא לא יודע, או ב) הוא חושב שהוא יכול להשתנות. במקרה של בעלך, נראה לי שזה א', הוא לא עשה לך את זה בכוונה. הוא פשוט חשב שזה רגיל, לרצות סקס רק מדי כמה זמן. אבל גם אם זה ב', זה בכוונה טובה, הוא חושב שהוא יוכל לספק את הצרכים שלך ולהשתנות למענך, והכשלון שלו זה מה שמכניס את מערכת היחסים למצוקה. זה כמו להאשים אדם הומוסקסואל שנישא לאישה. זה לא שהוא עשה לה את זה בזדון, הוא פשוט חשב שהוא יכול להשתנות, או לחלופין הוא פשוט לא ידע. אם הייתי נישא למישהי שחושבת שהיא א-מינית (או לחלופין, חושבת שיכולה להיות א-מינית - נראה לי מקרה יותר סביר), ואז פתאום היה מתגלה אצלה חשק מיני, אני לא חושב שהחשק הזה יהיה סקס כל יום, כי אחרת היא לא הייתה משלה את עצמה שהיא יכולה להתגבר על זה. אם בכל זאת יצוץ אצלה החשק, אני לא אתנגד לספק אותו, ואני אעשה את זה למענה. אבל אם פתאום הצורך שלה יתפתח וכל יום היא תרצה סקס, ואני ארגיש שאני לא מרוצה מזה, אז אני אדבר איתה, ונמצא פתרון אחר (בין אם זה שתמצא את הסיפוק שלה במקום אחר לבין אם זה למצוא פשרה ביננו, או אפילו להפרד). אבל בטח לא הייתי מאשים אותה בזה שהיא הוליכה אותי שולל. אני מצטער אם אני קצת חופר (
), אבל קיבלתי את הרושם שאת נורא מתוסכלת ממערכת היחסים שלך עם בעלך (לא סתם השתמשת בביטוי 'כועסת'), ואת מוציאה את זה עליו. זאת לא אשמתו שהוא לא עומד בצרכים שלך. הוא חשב, בתחילת מערכת היחסים, שהוא יוכל לעמוד בזה (וזה במיוחד בעייתי עם שיטת הנישואים והשידוך הדתית... אני לא יודע איזה סוג של דתיים אתם, אבל אני אישית לא חושב שבשלוש פגישות ניתן להחליט אם אתה מוכן להנשא למישהו לתמיד או לא).

amb2

New member
אתה ממש ניגעל ממין?

כי אני הגעתי למצב הזה א.חוסר עניין מיני ב. לפעמים אני ניגעל מהרעיון ג. כמו א+ב סהכ" no sex at all

amb2

New member
עולם האמינים

הלוואי וכל העולם היה כזה. הייתי מרוצה

inbardaf

New member
תמיד נחמד שיש שותפים לפנטזיה

ורק שלא יגידו לי שוב שאני מזכירה את 'איש ההרס'

למעלה