אנשים מיתיחסים בחשדנות

• פותח הנושא amb2
  • פורסם בתאריך

inbardaf

New member
מתוך מלחמת הכוכבים..

אל תגידי לי שלא ראית?
ואיי, נראה לי שבתור ילדה טחנתי את הקלטות של זה... היה לנו את כל הפרקים בבית.

inbardaf

New member
אז תלכי לראות..

חחחה התחלתי להיות סוג של ורדה רזיאל, רק בנושא סרטים: לא ראית?!?
- תלכי ללררראאאותתת!! יש לי את כל הפרקים בקלטות ישנות בבית (אם יש לך וידאו - יש למישהוא וידאו?), אז אני יכולה להשאיל לך. לא אחראית על האיכות. ביוחד אחרי שטחנו את זה כל כך הרבה פעמים..

Berethor

New member
its useless to resist

אחרי שטחנת את כל הטרילוגיה פתאום את באה לבנות שלך ואומרת. I AM YOUR MOTHER תגידי ראית גם תטרילוגיה החדשה ?, אם לא אז אני ממליץ לך, זה בתקופה של הרפובליקה, ומראים שם בין היתר איך אנאקין מתחבר לצד האפל והופך לדארת' ויידר, וגם עליית האימפריה. ביים גם כן ג'ורג' לוקאס. אישית אני הכי אהבתי את נקמת הסית', משני הטרילוגיות. הנה תראו. Revenge of the Sith Imperial March

inbardaf

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif קרעת אותי מצחוק!

בטח שראיתי! מה נראה לך?!? איך שזה יצא לקולנוע... עשיתי לי חשק לראות שוב ה-כ-ל, מההתחלה ועד הסוף.. רק אין סיכוי שיהיה לי זמן לזה

inbardaf

New member
רואים...../images/Emo4.gif

ורק שתדע לצורך הפרוטוקול, היא יצאה עם בעלה הנוכחי כשהוא היה נשוי. (ואז הוא התגרש והם התחתנו) היא לא רואה בזה בעיה. צר לי להרוס לה גיבורת ילדות

inbardaf

New member
עכשיו ראיתי את הסרטון - קורע!

טמטום זו מחלה חשוכת מרפא
מעניין שמכל הדברים הפריע לה אי-שימוש באמצעי מניעה והתנגדות להפלות. ומה עם עצם הבגידה? היא התיחסה רק לעובדה שהוא היה חבר של בעלה... קיצר, בוא אני אחסור לך את ככככללל התוכניות שלה: תזרקי אותו! זהו. נגמר. בוקר טוב!

Berethor

New member
אין מה לעשות היא צודקת כרגיל

אישית אני בטוח שגם הבגידה הפריעה לה שם. קראתי שבעלה פגש אותה אחרי, אם פגש אותה לפני ועזב את אשתו בשבילה בלי לבגוד בנישאים, להבנתי זה לא בגידה, זה פרידה או נטישה. בגידה תוך כדי קשר זוגי זה הדבר הנורא מכל. חוץ מזה אוליי בגלל זה הוא התגרש ישר והיא מבחינתה שומרת על הערכים שלה בכל מקרה, "תזרוק אותה...ותתחתן איתי!"
טמטום זה באמת מחלה חשוכת מרפא. זה שהבחורה בהריון מהבגידה זה 'הרצחתה וגם ירשתה', הרי לא מספיק שהיא בגדה היא גם רוצה ללדת ילד שהוא לא מבן זוגה. אז היא גם שוכבת עם החבר של בעלה(כי זה מי שיש), היא גם לא משתמשת באמצעי מניעה עם אדם זר, והיא גם נגד הפלה למרות ההריון הלא רצון, ועוד שואלת מה לעשות, הרי במצב כזה של טמטום והפקרות מה כבר ורדה יכולה ליעץ לה, התשובה פה זה לעשות הפלה הרי והיא לא רוצה. אז כן היא מטומטמת גמורה, כל החלטה שלה מוכיחה את זה. בכל מקרה אין על ורדה, פסיכולוגית שאומרת תאמת בפרצוף, אם שולחים אותך לפסיכולוג בגלל אמיניות לכי רק אליה. בן זוג ? תזרקי אותו!, מין ? מה את צריכה את זה!
"סגנונה של ז'קונט ואופי עצותיה, כפי שהם באים לביטוי בתוכנית הרדיו שלה, שנויים במחלוקת. אוהדיה רואים בהם השתקפות של אכפתיות, כנות ויושרה. מבקריה טוענים, בין השאר, שהיא תוקפנית מדי כלפי המתקשרים אליה לייעוץ, שהיא נחפזת מדי לייעץ לאנשים להיפרד מבני זוגם."

inbardaf

New member
אני רואה בה את הכל

אכפתיות, כנות ויושרה תוקפנית מדי נחפזת מדי לייעץ לאנשים להיפרד מבני זוגם לכל אחד יש יתרונות וחסרונות, וורדה בעיני צריכה קצת לרסן את עצמה. גם בקלות הדעת שלה ליעץ לכולם להיפרד וגם בתוקפנות. זה לא סותר את האיכפתיות, הכנות והיושרה שלה. זה רק גורם להם להבלע ולא להיות מורגשים. אם כי לגבי התוקפנות, אני מניחה שכל מי שפונה אליה אמור להיות מודע לזה - אז אולי זה פחות חשוב. לגבי הספור הספציפי של הבחורה, טוב במקרה הזה, אולי טוב שהיא התקשרה לורדה וקיבלה את התגובה שלה. יש אנשים שהסיכוי היחידי שלהם (וגם זה בספק) הוא אחרי 'סטירת לחי'.

Xylophone

New member
זה מזכיר לי איך פעם עברתי

ליד חנות ירקות, והם בדיוק שמעו רדיו והיה את ורדה. בדיוק כשעברתי שמעתי- תזרקי אותו!

inbardaf

New member
בכל רגע נתון שתקשיבי לה - זה מה שתשמעי

קיצר, אם את רוצה לזרוק מישהוא והספק מכרסם בך - תתקשרי אליה. יותר לא יהיו לך התלבטויות...

amb2

New member
איך יודעים?

אם אני חיי ככה כבר 18 שנה אולי פחות לא ספרתי אז זה אומר שאני מסוגל לחיות בלי זוגיות וזה לא צורך קיומי עבורי אני עצמאי וטוב לי ככה

inbardaf

New member
אז סבבה.

לי אין ספק שאני רוצה זוגיות. למדתי להשלים עם הלבד מכורח הנסיבות ומתוך הבנה שיש מצב שככה זה ישאר. אבל אם זה היה תלוי ברצון שלי - אז ברור שזוגיות. לא אוהבת להיות לבד..

amb2

New member
כל עוד אני

כל עוד אני צעיר אני יכול לחיות בלי זוגיות ואני לא מסוגל לתכנן כלכך הרבה שנים קדימה לא יודע מה ילד המחר היום טוב לי ככה אני בטוח שיהיה גם בהמשך!

למעלה