אנשים עזרה!!!!!!

אנשים עזרה!!!!!!

אני כתבתי את זה למישהי שחשובה לי יותר נכון אני דלוק עליה ואנחנו לא ממש מכירים יותר נכון רק דיברנו קצת בטיול בכנרת ואני רוצה לתת לה את זה או יותר נכון חברה שלה תתן לה את זה תגידו מה דעתכם

לך איש לילה

קודם כל אני חושבת שלכתוב למישהי שדלוקים עלייה זה רעיון נחמד אבל משום מה לא מצליחה לפתוח את מה שרמת זאת אומרת זה נפתח אבלאני לא רואב בעברית חבל. אבל בטוחה שרשמת משהו נפלא בהצלחה תומר ענת

הצלחתייייייייייי

וקראתי, ורואים שכתבת מכל הלב כתבת מתוך הרגשות ווואוווו פשוט מקסים אני מאחלת לך שבליבך יהיו תמיד אושר שמחה ואהבה, ושתהייה לך אחת ומיוחדת במינה ענת

balcony

New member
לאיש הלילה

אני מצרפת להודעה את הקובץ עם תיקונים דקדוקיים ותחביריים בלבד. אין לי דעה לגבי התוכן כיוון שאני לא מכירה את הסיפור, אבל מה שבטוח הוא שהמכתב דרש את הליטוש שהענקתי לו. ממליצה לך מאוד לשלוח את העותק המלוטש. את רמת העברית לא שיפרתי, כי זהו סיגנונך וזוהי שפתך. הרבה בהצלחה, ואשמח לשמוע את דעתך, Balcony

kissa

New member
זה מקסים!!!!

הלוואי ומישהו היה שולח לי דבר כזה...

balcony

New member
רוצים לשמוע מה אני חושבת?

לדעתי זה הרבה מילים שלא אומרות שום דבר, אבל ניחא. שורה שעיצבנה אות מאוד היא זו: היית נחמדה ומצחיקה אבל בעיקר יפה...
שלכם Balcony

אני וידע אני יודע אני יודע

מצטער מצטער מצטער טעות שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל אל תפקפקי באהבתי ראבק אני באמת אוהב אותה ורק שתדעי שהיא לא כזאת יפה! יש לה גם בעיה שאיך נתאר העצמות בחזה שלה נכנסות פנימה מ......זה כמו שקט פנימה ויש לה קול של בן זה פשוט איך שהיא מתנהגת גם! תהרגי אותי תרדי עלי תתעללי בי! אבל אל תפקפקי ברגשותי!!!

הוא טוב אבל

אני יעשה שימוש עם שלי אחרי שתיקנתי את הטעויות כתיב כי עדין כשהלב כותב זה עם רגש וצורה מסוימת כל שינוי בצורה יהרוס תכוונה...

יש לי שאלה מעניינת אליך . . .

מה תעשה אם היא תגיד לך שיש לה חבר אבל היא נדלקה עלייך והיא חכתה עד שתפנה אליה והיא רוצה להיפרד מחבר שלה, מה תעשה ??? תתן לה להמשיך "לסבול" עם חבר שלה ולא לתת לה להיות מאושרת אתך ?! לי ולליטל הזמן מוכיח שטוב שהיא נפרדה מהחבר הקודם שלה (שנה וחצי) אבל אצלך ??? איך תוכיח לי שיהיה לה טוב יותר אתך ?! (הכל בגדר הנחה) מקווה שהבנת מה אני הרגשתי ומרגיש עכשיו (תחשוב טוב על מה שאמרת ועשית) . . . . . . . DJ made in israel

balcony

New member
ממש לא... ../images/Emo10.gif

סתם הסתקרנתי איפה אתם מדברים... לא התכוונתי לתקוף.. מצטערת שדברי התפרשו שלא כהלכה. שלכם, Balcony

michal*

New member
לדעתי...

....דבר ראשון:גם אותי השורה הזו עיצבנה...ולא רק שאתה כותב בשפה עילגת אתה גם כותב עם שגיאות כתיב! -אותי זה ממש עיצבן! מיכל

feyDo

New member
מיכל לא כולם מושלמים.......

ולא יהיו כאלה... אני כותב בשגיאות כתיב הרבה........ אצלי זה כבר סיגנון אמיתי ולא סתם "שגיאות כתיב" אלה סגנון כתיבה ממש אבל לא כולם מושלמים ולכל אחד יש את הפגמים שלו....... וזה שהעיקר שהיא יפה כמו שהוא כתב........לפי דעתי זה טיפשי אבל ככה או חושב.....זכותו אחרי הכל לאהוב אותה.... ואם היא תחזיר לו אהבה יהיה ממש שמח בשבילם... ואם לא אז מה לעשות כנראה שככה זה אמור היה להיות....ואולי לא....... שפה עילגת? את באמת חושבת כך מיכל? ותנסי לא להתעצבן מדעות אישיות או מרצון טוב לכתוב לאהבת חיי עכשיו משהו כזה.....למה לך להתעצבן? הוא רוצה לכתוב למי שהוא אוהב...... אז את תתעצבני בגלל זה? זה לא שווה את זה!!!!!

מי שהיה רואה אותה איך שהיא צוחקת

היה מבין למה הכוונה צריך לראות כדי להבין...... גירף צחוק יותר טוב ממנה ובשבילה זה מחמאה כי היא מדוכאת בגלל הצחוק שלה אז שימותו הקנאים או מה שלא כי עם זה מה שעושה לבת טוב אז ניתן לה או שיש פה בנות שלא מבינות תבעיות של אחרים או שהן מכוערות וקנאיות

למעלה