אנשים עזרה!!!!!!

feyDo

New member
תומר אל תריב כאן על זה!

תחזור בך ממה שרשמת.... "או שהן מכוערות ורנאיות" תומר זה לא יפה לכתוב אתזה כאן ורק ישנאו אותך יותר בגלל היחס הזה.... כולם כאן שווים! תומר לא אמרתי לך מה הבעיה שלך בפורומים ובכלל האי סי קיו?? אני זוכר שאמרתי לך על זה כבר כנראה שאתה לא הבנת את זה פפעם אחרת אני יסביר לך יותר טוב את זה ולמה חושבים עליך כך! אבל תומר זה היה מגעיל! מי שאתה אוהב ברור שתגן עליה כך! גם אצלי זה היה כך! אבל עכשיו כשזה נגמר אני רואה שיש באותה אחת פגמים רבים אני עוד חושב שהיא מה שחשבתי אבל אם פגמים אז מה? ואותה אחת! שלך בהצלחה לך! ואני לא מכיר אותה... אז לא ראיתי אותה בכלל שאני לא יודע על מה שאתה מדבר ממש.. אבל בהצלחה בכל מקרה

feyDo

New member
כולם נפגעים!

אולי נדבר על זה באי סי? אם זה לא מפריע לך? כאילו לא לערב את כל הפורום יש כמה דברים שאתה צריך להבין! שאמרת לי לפני כמה ימים "מי שמתנעג אלי מגעיל אני מתנעג אליו מגעיל חזרה" זה ממש טיפשי! מההתחלה אתה לא נותן צ´אנס! ומה שהיה אם מיכל? אחרי מה שהיה פעם שהיא "שנאה" אותך והיא הצתערה על זה וביקשה ידידות ממך אמרת שקשה לך לכבל את זה ככה... ושאת צריך עוד זמן לזה....... זה אמר שאתה לא ממש נותן הזדמנות שניה אם לא מתחנפים לך... אז בבקשה צומר נדבר על זה באי סי פעם אחרת ועד אז בבקשה ממך לא לכתוב כאלה דבריפ בפורומים יהיה לך יותר ריבים אחרי הכל וזה לא יעזור לך בכלל

feyDo

New member
יפה תומר מרינה כבר יודעת את זה

מאתמול שרק נכנסתי.......... ברור שתזהה אותי... תמיד מזהים אותי אחרי הכל הסגנון שלי מאוד מיוחד כפי שאתה יודע את זה.... כמו שאמרת צורת הכתיבה שלי מאוד שונה......לרוב.... ואני אוהב אותה בגלל זה אני לא כותב כמוך ובצורה הרגילה.......כפו´ש? אולי לא.... אבל תומר אין זה משנה בכלל מי אני! לא הכרת אותי מקודם ממש ועדיין לא.. אז זה לא משנה ממש

feyDo

New member
דיברתי איתו על זה כבר

רק אל תתחילי ויכוח או ריב איתו! בבקשה אל תעשי את זה ושגם או לא יעשה את זה!

peace and love

New member
אני חושבת

שמכתב יפה אבל קצת חסר פואנטה. למה לך לכתוב לה מכתב כזה אם ממילא לא תהיו ביחד אף פעם? זה לא שאני מנסה להוריד לך את הבטיחון או משהו אני פשוט חושבת שזה מיותר להגיד דברים כאלה לבן אדם שגרם לך כאב מסויים גם אם לא בכוונה. זאת דעתי, רוני

למעלה