אנשים, עצה!

אנשים, עצה!

מישהו כנראה החליט להשתעשע קצת וסידר שיום שישי הזה תהיה גם הופעה של כנסיית השכל בשברולט וגם הופעה של אנולה ג'יי ומורפיום בבר של ישראל/ONE או איך שלא תרצו לקרוא לזה... מצד אחד יש את כנסיית השכל שזו להקה שאני מאוד אוהב, ההופעה מאוד קרובה לבית שלי (מרחק הליכה), אבל זה 50 שקל וממה שהבנתי לא הרבה באים. מצד שני אנולה ג'יי ומורפיום שאני נהנה לשמוע, לא מעט אנשים הולכים וזה רק 35 שקל אבל זה בראשל"צ. אוקצור, חשבתי אולי להתחיל באחד ולעבור, אבל ההופעות חופפות. מה דעתכם? ואל תהפכו את זה לעוד ויכוח שברולט! אני רוצה דעה...

סבגבג

New member
מממממ... אני בכלל נדפקתי!!!

הייתי אמורה ללכת להופעה של כנסיית השכל אחרי זה הבנתי שההופעות יוצאות באותו יום אז החלטתי ללכת לאנולה ומורפיום פתאום אני מגלה שלחברה שלי יש מסיבת הפתעה אזזזזזזז....... טוב אני כנראה לא אהיה שם... באסה!!!

זהו שגם אני התכוונתי בהתחלה

ללכת לכנסיית השכל. ואז גלעד אמר לי שיש להם הופעה באותו יום ועכשיו אין לי מושג מה לעשות... למרות שאני כל רבע שעה אני מחליף בין "כנראה שאני ילך לכנסיית השכל" לבין "יאללה אנולה"

Glass Prison

New member
עידו...

אנחנו מופיעים פעם ב... ואתה יודע את זה... אז אין מה לדבר על תדירויות הופעות....

^NB^

New member
אפילו אם...

אפילו אם ריטה הייתה מופיעה בשברולט וסיסטם היו מופיעים באמנזיה או משהו היית הולך לשברולט לא אומר שזה רע לפחות יש לך עקרונות

ממש לא!

שמע אני שומע כנסיית השכל מכיתה ח' הם להקה שאני מאוד מעריך ובקשר לסיסטם.... אם הם מגיעים לארץ אני אעשה הכל כדי להיות שם!

Anna Karenina

New member
אלון, חסר הרשיון..../images/Emo13.gif

יהיה לך די בעייתי לעבור ממקום למקום. בכל זאת-חולון וראשל"צ זה מרחק מסוים, ולהשיג מונית בשעות האלו..קצת בעייתי. אני אישית בעד כנסיית השכל. הם פשוט מעולים. Enjoy..

The WizardMan

New member
הוא לא מזייף

זה הסגנון שירה אבל עדיין המוזיקה של אנולה יותר מעניינת :)

Glass Prison

New member
יו עידו

ההודעה הזו עצבנה אותי... אנולה אין כל הזמן גם אל תשכח שעוד מעט יש צבא... ואני לא יודע מה יהיה עם הלהקה...

למעלה