אנשים, עצה!

NiGa

New member
כמובן שתלך להופעה של מורפיום!

מעבר לזה שהם אדירים, יש להם את השירים הכי טובים בעולם, מילים מדהימות, לחן פצצה! אני חולה עליהם, ולא מבין איך אפשר בכלל לפספס הופעה שלהם!!! גם כנסיית השכל סתם **"*** עם גיטרות, והם להקה אחת מורפיום מופיעים עם עוד איזו להקה משהו... וגם זה עולה פחות, וההפרש של הנסיעות יצא לך אותו מחיר אם לא פחות מכנסיית השכל (יש טלפון להסעות, תברר...) ויש שם אלכוהול ושתיה חופשית ופיצות וכמובן - מורפיום!!

NiGa

New member
ואם אתה כן בא,

תזדהה אצלי... אני אוהב להכיר אנשים מפורומים.

Lion of Zion

New member
"אנולה יש כל הזמן"?????

וואי, כל כך לא! ההופעה הקודמת שלנו הייתה לפני מלאאאא זמן! וזהו, עוד מעט בגרויות אז הופעות לא ממש יהיו.... אחרי זה צבא! ואין אפילו חופש גדול באמצע! רובנו מתגייסים ממש עוד מעט! אז יאללה! להזיז ת'תחת ולבוא לראשון! אגב, זאת תהיה הופעה ארוכה, לשם שינוי, אנחנו נבצע את כל השירים שאי פעם היו לנו, כאלה שעוד לא שמעתם בכלל.... כמו שסבא שלי אומר- "יהיה מגניב".

NiGa

New member
רק לי יהיה חופש גדול לפני הגיוס!

הופעות סולו של המתופף של הלהקה הזאת חברים של מורפיום - 21.7.2003!! תרשמו ביומנים...

Glass Prison

New member
חחחחחחחחחחחח

עלא בחט.....(או איך שרושמים את זה) צחוקים אתכם... ו... נמרוד... על איזה שירים שלא הכירו אתה מדבר? יש שירים שאני לא מכיר אולי?

NiGa

New member
אלאבהחט

וכשהלכת לשתות, אני ובירון כתבנו את "חקלאי הולך לאיבוד" של שלמה ארצי

סבבה

אם אני יגיע... שזה מה שכרגע אני נוטה לעשות אבל הרי עד מחר זה ישתנה עוד מאה פעם עד מחר בערב...

Kerenushi

New member
לדעתי

עדיף ללכת להופעה של אנולה... הם לא הופיעו המון זמן... חוץ מזה, את הכנסיה אפשר תמיד לשמוע ברדיו...

Kerenushi

New member
תקשיב

בגדול התכוונתי לזה שאנולה לא מופיעים הרבה... נתחשב בזה שחצי מחברי אנולה הם חברים שלנו... לסיכום- אנולה!

NiGa

New member
למה חצי?

בואי, תכירי את עצמך כמו שאמרתי למה-שמו למעלה, ואז זה כבר יהיה 3/5 או 4/5 (או שמא 5/5?) חוצמזה מה עם מורפיום??

אז אם למישו אכפת

ולא אכפת לי שלאף אחד מכם לא אכפת... החלטתי בסוף ללכת לאנולה... אז מי ששם שיבוא להגיד שלום.

^NB^

New member
אמרתי שלום ../images/Emo3.gif

אבל נתת לי הוראות לא נכונות להגיע לשם
לא יפה

מצטער |סמיילי משפיל מבט|

לא ידעתי איפה זה... ושאלת, אמרתי לך שאין לי מושג אבל הרבה אנשים הלכו לכיוון ההוא, ובצד השני של הרחוב אין כלום. אבל בסוף הגעת! ואני חושב אפילו לפנינו.

אנזימים

New member
חחח

גם אני הלכתי לאיבוד..שנתיים עד שמצאתי את המקום! אבל היה מזה כיף! ואנולה היו ממש טובים והיה מצחיק:) ודרור- תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה!!!! בלעדיך הייתי נכנסת רק אחרי הרבה הרבה זמן:)

למעלה